| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prime
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 11:13 am Předmět: Umela sladila v proteinech |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
Tuhle je odpovedel kterou jsem.presne cekal :D podle me.je ale dulezity resit tuhle vec u potravin ktery zeru kazdej den nehlede na to ze v dost velkym mnozstvi..kazdej znas ma pixplu na mesic ? Mozna min ? Takze tech skodlivych latek do sebe nasype dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
romis71
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 11:38 am Předmět: |
|
|
tak co sem se díval tak ve většině je acesulfam k. a v pár je sukraloza, která je ještě celkem v pohodě podle týhle tabulky. http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek Ale nejlepší z umělých sladidel je stevie , ta je v těch co tam píše a ještě v tom novým proteinu od myotec.... já osobně beru proteiny od smartabs, tam používají sukralozu, což není ta hrozný
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 11:40 am Předmět: |
|
|
Co to je za šamana ten Škába? :D Ani nečtu radši, akorát bych se rozčílil
btw. stevie je přírodní sladidlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 12:36 pm Předmět: |
|
|
kupuj si protein bez příchuti a neslaď ho... _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
darKane

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
To by chtelo drapera ktery dobrovolne sam na sobe testuje pul kila umelych sladidel denne a pokud se nepletu jeste furt dycha :D
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 2:16 pm Předmět: Jednoduché |
|
|
Tak pokud máš tak velkou obavu z umělých sladidel, trošku si připlať a kup si Royal whey :-) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 3:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 3:56 pm Předmět: |
|
|
| darKane napsal: | | To by chtelo drapera ktery dobrovolne sam na sobe testuje pul kila umelych sladidel denne a pokud se nepletu jeste furt dycha :D |
no za prvy draper neni pozemstan a za druhy je to hodne velka zatež myslim pro ledviny velky davky sladidel pravidelne nejsou dobry...¨
jako přiklad bych uvedl onoho kulturistu ktery byl až "komiksově" vyrysovanej pořad...ten propagoval sladidla a zemřel ve věku po 30tce...nic moc řekl bych...
osobně bych to rad dotahl alespon do 50tky třeba tak si jenom sem tam dam colu light a v dietě valím sladidla misto cukru když mam krizi jenom :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
| darKane napsal: | | To by chtelo drapera ktery dobrovolne sam na sobe testuje pul kila umelych sladidel denne a pokud se nepletu jeste furt dycha :D |
Pred par mesici jsem sladidla prakticky uplne vyradil, protoze jsem presel na jiny jidelnicek, je ale pravda, ze jsem nekolik let konzumoval opravdu astronomicka mnozstvi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
darKane

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 12:56 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: |
osobně bych to rad dotahl alespon do 50tky třeba tak si jenom sem tam dam colu light a v dietě valím sladidla misto cukru když mam krizi jenom :) |
Ja davam trochu rano do ovesnych vlocek a pravidelne do kavy, sem tam si dopreju taky nejaky ten light napoj :) Ze by ty sladidla byly zas takovy zabijak neverim
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 2:39 am Předmět: |
|
|
projdi si pár vláken když dáš hledat umělý sladidla, je to furt dokola.....
|
|
| nahoru |
|
 |
mannik
|
Zaslal: ne září 15, 2013 2:32 am Předmět: |
|
|
|
|