|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 10:58 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | | No momentalne nudza na serialy. Takze, povedzte mi nejaky dobry, ktory by splnal kriteria: - nic takeho ako CSI, Kosti, teenagerske blbosti a ine debilne sitcom-y, ziadne CZ SK odpady. Viac sci-fi, fantasy alebo aj real no kde sa vedu aspon inteligentne dialogy s dejom. Posledne serialy ktore som dopozeral boli: ak neratam MASH, tak Game Of Thrones, Spartacus a Fringe. |
Mrkni veru bansheeho -ten to tam mláti hlave-nehlava všetko hehe a mrkni Hannibala, ja tiež nemusím nejaké detektívky a policajné prkotiny na dvanástu, ale Lecter je klasa a je to celé správne uletené. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 8:35 am Předmět: |
|
|
Vypada to teda ze zacnem tym Banshee alebo Breaking Bad. Diky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jenda66

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 6:40 pm Předmět: |
|
|
Sledujete nebo někdo sledoval Těžký časy RJ Bergera?
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne srpen 18, 2013 11:27 am Předmět: |
|
|
Sledovali jste někdo Geissenovce? Není to tak uplně seriál, ale byla to sranda a už nechodí. Nevíte někdo, zda ještě budou chodit, nebo jsou na jiném kanálu
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyss
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá srpen 23, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Nová těžká závislost, Survivor (Kdo přežije), viděl sem v TV a zaujala mě série Heroes VS Villains, tak sem si ji stáhl a super |
Tato řada je nejlepší, od ní je to pak prudkej pád : ( (, doporučuji řady před (14-19, zlatá éra Survivora)... :) Probst je zkáza pro tuto show...
Perfektní seriál je též The Killing, skvělý prostředí, atmosféra, herecký výkony, jednoznačně jeden z nejlepších!
|
|
| nahoru |
|
 |
JohankaDl
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 4:16 pm Předmět: |
|
|
Californication je nejvíc boží *a12* , jinak na seriály moc nekoukám.
|
|
| nahoru |
|
 |
JohankaDl
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 4:17 pm Předmět: |
|
|
Californication je nejvíc boží *a12* , jinak na seriály moc nekoukám.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zvědavý na poslední serii Dextera, nejsem si ale jistý kdy by měla vyjít. Teď mam rozkoukáno Breaking Bad, fajn seroš. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Já jsem zvědavý na poslední serii Dextera, nejsem si ale jistý kdy by měla vyjít. Teď mam rozkoukáno Breaking Bad, fajn seroš. |
Už dávno vyšla - pokud se nepletu, tak to je ta osmá. Jinak je k shlédnutí na eserialy.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Já jsem zvědavý na poslední serii Dextera, nejsem si ale jistý kdy by měla vyjít. Teď mam rozkoukáno Breaking Bad, fajn seroš. |
8. září bude předpředposlední díl ... máš bejt na co zvědavej, je to pecka!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út září 03, 2013 1:58 pm Předmět: |
|
|
Tak jelikož TBBT, GoT a další skvělý seriály ještě nevysílají, stáhnul jsem si Banshee a za chvíli to jdu zkouknout, jsem zvědavý, jaký to bude (podle ČSFD komentářů prý nářez)  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|