|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Royi

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 9:08 pm Předmět: Laserova operace oci |
|
|
Zdravicko, predem se omlouvam, ze zase otravujou s nejakou operaci  , nedavno to byl slepak, a tedka se pro zmenu chystam na laserovou operaci oci, tak bych se chtel poptat jestli s tim mate nekdo nejaky zkusenosti, jak to probihalo, kde jste byli atd.. a taky samozrejme jestli je potom nejaky omezeni ohledne cviceni.. předem moc díky za odpovedi :) _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 9:14 pm Předmět: |
|
|
Ja byl uz pred asi 10ti lety, takze ted uz to delaji dovi jak, jine technologie, centra, ceny atd..
Kazdopdne je to super, vse bylo ok, pred , v prubehu, i po, za tech 30 tacu to stoji.
Cviceni jsem mel omezeno hodne, zadne vahy, zadne zvedani, atd, kde by sel tlat do hlavy a oci, tedy vubec zadna posilka asi na 1 -3 mesice, ale behat sem mohl, takze sem se soustredil na to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Cviceni jsem mel omezeno hodne, zadne vahy, zadne zvedani, atd, kde by sel tlat do hlavy a oci, tedy vubec zadna posilka asi na 1 -3 mesice, ale behat sem mohl, takze sem se soustredil na to. |
1-3 mesice jo? Sakra to je docela dlouho, vsude co jsem cetl psali tyden az 14 dni, tak nevim.. _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
Já mám moc tenkou rohovku a navíc těžký astigmatismus. Takže jsem vypláznul patnáct stovek za vyšetření a ta kráva mi ještě diagnostikovala keratokonus, což potom oční lékař a ještě další odborník vyloučili. Nicméně mi to odmítli udělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem v LEXUMu (ted sidlej v Praze na Budejovicky). Zakrok jeden z tech drazsich, ale nemoh sem si moc vybirat, protoze jsem mel dost dioptrii a rohovku jsem zrovna nejtlustsi nemel.
Zakrok ambulantni, oci pekelne palily jenom ten jeden den. Cvicit jsem moh jit druhej den (dokonce mi to doktorka vyslovne rekla aniz bych se na to ptal). 4-6 tejdnu zadny koupani a vodni sporty. Cca 3-6 mesicu jsem mel oci sussi a musel sem obcas do nich nakapat (to je normalni, nekdo to ma i rok). 1 rok od operace vsechno ok, stav kratkozrakosti (0 dioptrii) zustal stabilni, ale nevylucujou, ze kolem do 40 mi jeste par dioptrii kratkozrakosti nenaskoci. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | Byl jsem v LEXUMu (ted sidlej v Praze na Budejovicky). Zakrok jeden z tech drazsich, ale nemoh sem si moc vybirat, protoze jsem mel dost dioptrii a rohovku jsem zrovna nejtlustsi nemel.
Zakrok ambulantni, oci pekelne palily jenom ten jeden den. Cvicit jsem moh jit druhej den (dokonce mi to doktorka vyslovne rekla aniz bych se na to ptal). 4-6 tejdnu zadny koupani a vodni sporty. Cca 3-6 mesicu jsem mel oci sussi a musel sem obcas do nich nakapat (to je normalni, nekdo to ma i rok). 1 rok od operace vsechno ok, stav kratkozrakosti (0 dioptrii) zustal stabilni, ale nevylucujou, ze kolem do 40 mi jeste par dioptrii kratkozrakosti nenaskoci. |
Diky moc, docela si mi udelal radost, taky jsem objednanej v LEXUMu, dioptrii mam zhruba 3,5 na kazdym. S tim cvicenim si me potesil _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
romis71
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
|
| nahoru |
|
 |
romis71
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 11:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 5:57 am Předmět: |
|
|
Ja na tom byl tusim loni v prosinci. Cvicit jsem nesmel hodne dlouho (a dost dlouho jen bez zadrzovani dechu).
Samotnej zakrok neboli vubec, jen je to takovej divnej pocit, kdyz ti to tam laser zacne smazit a ty najednou prestavas videt a pak je jeste divny, kdyz ti sahaj do oci, ale jinak pohoda. Hned po operaci vidis jak bys mel vodu v ocich. Druhy den jiz pohoda. Dokonce jsem jel ten druhy den na kontrolu aute (50km).
Skoda, ze jsem na tom nebyl tak pred 20 lety, bez brylí je to fantastickej pocit. To ze nebudes par mesicu moc cvicit nic neni. Stoji to za to a kdybys na to sel pozdeji asi by sis to vycital.
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 8:27 am Předmět: |
|
|
Díky za odpovědi ;) Je dost zajímavý jak se doba necvičení u každýho liší dost výrazně. Na webu jednoho centra mají např.: "Po laserovém zákroku vynechte posilovnu alespoň 3 dny. V dalších 4 dnech omezte zadržování dechu a zatínání břišního svalstva." No jsem zvědavej jak to dopadne :) _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
Zdar, ja byl v duovizi, metoda tahle http://www.duovize.cz/laserova-operace-oci/neolasik-hd/
Po zakroku to bolelo tak 2-3h, ktere jsem zaspal a pak jsem videl jak ostriz. Zakrok je snesitelnej. Vysetreni taky. Cena 25k/oko. Ale vyplati se to. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 6:00 pm Předmět: |
|
|
Byli oba rodiče u Gemini a jsou spokojení. Taťka byl později a má dokonce nějakou novější, "3D" technologii nebo co (šlo o výměnu čočky), ale už žádný brýle. Cena 25.000kč/oko. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 8:17 am Předmět: |
|
|
Díky za info ;) Pro zajímavost přidám odpověd, kterou jsem dostal z kliniky: "Dobrý den pane ***, po laserovém zákroku můžete začít s posílováním i druhý den po operaci. Je třeba dát si pozor na to, abyste se do očí neuhodil. Posilování, protahování jako takové očím po zákroku neublíží. Přeji Vám hezký den." _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st září 04, 2013 6:23 pm Předmět: |
|
|
Já byl před 2 lety v ostravě na klinice Gemini,na operaci epi Lasik (mám astigmatismus).
Mě říkali necvičit 4 týdny,protože dělám v prašném prostředí tak jsem byl týden doma ,platil jsem 40.000,-.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|