Pojištění - doba likvidace

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pojištění - doba likvidace  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pojištění - doba likvidace
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Redshank

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 12:27 am    Předmět: Pojištění - doba likvidace Odpovědět s citátem

Zdravim,
někdy v půlce června se mi stal úraz, ukončen cca po měsíci, nahlášen hned.. Od lidí kolem slýchávám že dostali peníze vždycky tak max do 14 dnů, párkrát jsem slyšel i 3 dny.. Mě uběhl od podání měsíc a půl a ještě se mi ani nikdo neozval. Mám Flexi od čs..
Jaké jsou vaše zkušenosti s likvidací úrazu, nebo celkově pojišťovnama? Zajímalo by mě jak dlouho to trvalo vám, abych si tak nějak udělal obrázek :), příppadně zvážil změnu pojišťovny..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Korny

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych se tam zašel zeptat, mě to taky vyplatili docela brzo...každopádně moje zkušenosti s úrazama a jejich proplácením (u ČS) jsou katastrofální, proto jsem si pojistku zrušil a radši si ty prachy dávám na spoření...
tvrdokozus

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, problém většinou není na straně pojišťovny, ale na straně lékaře (doktora). Docela často se stává, že zapomene odeslat, nebo dokonce vyplnit formulář pro pojišťovnu. Jinak likvidace v pojišťovnách je různá, dnes se v pojistně-matematických metodách často používá denní frekvence, takže se počítá s téměř okamžitou likvidací. Ale je to různé, dle závažnosti, rozsahu plnění apod.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... sorry

Naposledy upravil Grimley dne ne září 01, 2013 9:41 am, celkově upraveno 1 krát
Korny

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley si spletl dveře
Grimley

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Grimley si spletl dveře

už nejsem nejmladší ..ehm... no... hodně štěstí s vyřešením likvidace u pojišťovny.. zapomeňme že jsem tu kdy byl
tarzos

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem měl pojištění flexi, tak jsem na výplatu čekal několik měsíců. Pak mi za vyražený přední zub a šití v ksichtě poslali tak málo, že jsem se nas..., tak jsem tam zašel znovu a po pár měsících doplatili (zase pěkný prd). Tak mám teď úrazovku u generali a za stejný peníze, co platím měsíčně, mám daleko vyšší denní plnění. Akorát se mi ještě nestal úraz, tak nevím, za jak dlouho to proplácí
tvrdokozus

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, rozsah pojistného plnění musí člověk pořádně číst a snažit se v tom vyznat. Osobně myslím, že je momentálně nejlepší Uniqa, ale lepší si vzít smlouvy a přečíst si je. Pro každého je totiž důležité krytí jiných rizik

Rychle na stránku:

Přejdi na: