TTeDy - log skoncen (presunut jinam)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - TTeDy - log skoncen (presunut jinam)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> TTeDy - log skoncen (presunut jinam)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TTeDy

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 33 - brusle (17.8.)
Čas: 44 minut, 42 sekund (15 km)

Na to, že jsem jen chtěl ulevit tělu po celodenním sezení střídavě u pc a knížek, tak ten čas je na mě asi dobrej (měřil jsem si to jen proto, abych tam nebyl zbytečně dlouho).
Zítra zas max. brusle, pak se začátkem týdne navařím nějaký žrádlo a vydám se zas po dlouhé době cvičit .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TTeDy

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 34 - posilovna (19.8.)
trénink B

DŘEPY (lehčí osa)
warmup
8x70 kg
8x70 kg
8x70 kg
8x75 kg
8x75 kg
S normální osou někdo cvičil... ta lehčí aspoň hezky sedí na zádech - je užší. Silově byla rezerva, ale mám spíš problém to udýchat.

MT S JČ natažené nohy
8x25 kg
8x27,5 kg
8x27,5 kg
8x27,5 kg
8x27,5 kg

KLIKY NA BRADLECH
9x
8x
7x
6x
5x
[i]Že dám v každé sérii o opáčko míň než v předchozí, to není záměr. Víc bych prostě nedal, jezdím nadoraz.

MILITARY PRESS
(lehčí osa)
8x35 kg
8x35 kg
8x35 kg
8x35 kg
8x35 kg
Síla pořád špatná, ale určitě by to bylo jiný, kdybych předtím nejezdil ty kliky.

PŘÍTAHY SPODNÍ KLADKY
8x50 kg
8x50 kg
8x50 kg
8x55 kg
8x55 kg

břicho

Dobrej trénink.

Naposledy upravil TTeDy dne pá říjen 18, 2013 11:00 am, celkově upraveno 2 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 35 - brusle (21.8.)

Čas jsem původně měřil, ale v půlce cesty jsem potkal kamoše, zakecal se s ním, jel jinou cestou atd., takže z toho nic nebylo.

Přesně za týden touhle dobou budu mít za sebou tu zkoušku, tak pak tomu dám co proto. Takový štěstí v neštěstí je ale to, že tu zkoušku vlastně nemusím dát, protože v dalším semestru už jsem i tak (s rezervou), což má ale za následek, že na tu přípravu pěkně seru a akorát to mám jako záminku, proč pořádně necvičit.
TTeDy

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera večer jsem dal jen krátký domácí estetický pumping horní poloviny, abych se po celým dnu trochu pohnul a aby se líp spalo.

Trénink 36 - doma (23.8.)

kliky v supersérii s přítahama JČ v předklonu (oběma rukama zároveň)
tlaky na ramena s JČ
biceps kladiva
triceps extenze

Všechno po 3 sérkách, takže to bylo hodně krátký, ale zábavný a účel to splnilo.

Naposledy upravil TTeDy dne st listopad 20, 2013 11:04 pm, celkově upraveno 2 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 37 - běh (25.8.)
Vzdálenost: 4,34 km

Zas jsem zapomněl na hodinky, takže čas nemám. Čtyřikrát jsem sice musel někde přestat běžet a chvilku jen jít, ale to je u mě ještě v normě. Nohy bolí snad víc než po anaerobním tréninku, jak na to běhání nejsem zvyklej.

Jinak mám ale náladu úplně na pytel a nedaří se, dávám to za vinu škaredýmu počasí.
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jinak mám ale náladu úplně na pytel a nedaří se, dávám to za vinu škaredýmu počasí.

To by chtelo navstivit Blú džim :D
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne srpen 25, 2013 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hej od středy tam budu pečenej vařenej (do půlky září). Teď si říkám, že by mi to sebralo půl dne (a čas bych teď měl věnovat škole), tak nikam nechodím, jenže se ani neučím
TTeDy

PříspěvekZaslal: st srpen 28, 2013 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak měním název logu, protože zkouška je za mnou a začínám znovu makat. Kdyby to náhodou někoho zajímalo, tak jsem ji neudělal kvůli strašné pi*ovině, cítím se ukřivděnej a bolí mě to u srdíčka , ale takovej je prostě život, ostatně ten neúspěch bude mít jen minimální následky, jen je škoda, že jsem kvůli tomu měnil plány na prázdniny a nakonec to nevyšlo.

Dnes už nic velkýho. Večer půjdu asi běhat (pak jen naedituju tenhle příspěvek, ať sem nepíšu 10x denně s každou hovadinou) a zítra už mě touhle dobou zase bude bolet zadek z návštěvy Modré Ústřice .

Trénink 38 - běh (28.8.)

To stejný co v neděli. Byla tma a sychravo a cítil jsem se hardcore
TTeDy

PříspěvekZaslal: čt srpen 29, 2013 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 39 - brusle (29.8.)

Zas 15 km, v půlce cesty se spustil nehoráznej liják, promokl jsem a strašně to klouzalo, ale už jsem to dojel.

Posilovna časově nevyšla, měl jsem nějaký zařizování, půjdu cvičit zítra.
TTeDy

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink 40 - posilovna (30.8.)
trénink C

SHYBY
7x
5x
4x
4x
4x
, ale aspoň byly všechny striktní

BENCH (lehčí osa)
warmup
8x70 kg
6x75 kg
5x75 kg
6x70 kg
6x70 kg
Chtěl jsem jet 6ky se 75 kg (resp. skoro 75 - lehčí osa) , ale to bych nedal, takže někdy příště.

MT
warmup
6x80 kg
6x80 kg
6x80 kg
6x80 kg
6x80 kg

VÝPADY S JČ za chůze
Po pauze jsem vzal jen 15ky (od příště přidám) a párkrát se tam s nima prošel.

PŘEDPAŽOVÁNÍ S VČ

10x12,5 kg
10x12,5 kg
10x12,5 kg
10x12,5 kg
10x12,5 kg
Jel jsem to asi podruhé v životě, tak opravdu mrňavá váha, kontrolovaný pohyb a kontrakce v horní fázi. Příjemná změna.

VÝPONY NA LÝTKA v horizontálním legpressu
2 sérky 112,5 kg, pak ještě asi 4 se 105 kg (vždycky co to šlo). Mám ty lýtka mizerný, tak jsem tomu dal co proto.

břicho

Dobrej trénink, po pauze mám vždycky energii a chuť cvičit.
madball

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A která je ta lehčí osa, ta nejlehčí nebo ta lehčí než normální? :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
TTeDy

PříspěvekZaslal: pá srpen 30, 2013 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta lehčí než normální , ta úplně nejlehčí je pokroucená a strašná.

edit: Možná ses na to ptal kvůli tomu předpažování - to jsem ale cvičil s tou malou 7,5 kg osičkou.

Naposledy upravil TTeDy dne ne září 01, 2013 3:12 pm, celkově upraveno 1 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.9. Hmotnost po ránu: 102,5 kg

Trénink 41 - posilovna (1.9.) kurňa to datum mě znervózňuje
trénink A

BENCH S JČ hlavou dolů
warmup
10x20 kg
10x22,5 kg
8x25 kg
8x25 kg
6x27,5 kg
Tento cvik nemám rád kvůli nepřirozené poloze, ale dnes nejlepší část tréninku. Měl jsem pocit, jako by mi někdo přes noc namontoval nový kozy, protože technicky i silově úplně něco jinýho, než na co jsem zvyklej. Pokud se dobře dívám, tak posledně (už je to dlouho) jsem tento cvik jel 4x10x17,5 kg, což by dnes šlo opravdu snadno.

ROZPAŽKY
12x12,5 kg
10x15 kg
9x15 kg
9x15 kg
9x15 kg
Hezky se mi to pod trikem vzdouvalo.

ČELNÍ DŘEP lehčí osa (těžší někdo měl)
10x40 kg
8x45 kg
7x50 kg
7x50 kg
7x50 kg
Dnes to bylo poprvé, co mi ta činka fakt hezky seděla na ramenech. Po dlouhodobým zkoušení teď už definitivně vím, že vzpěračský provedení mi sedí nejvíc. Počáteční problém s flexibilitou zápěstí zázračně zažehnán.

PŘÍTAHY VČ V PŘEDKLONU lehčí osa
7x50 kg
7x50 kg
7x50 kg
7x50 kg
7x50 kg
Technika většiny cviků mi snad nedělá zásadní problémy, ale tohle cvičím jak kretén .

ZAKOPÁVÁNÍ
10x35 kg
8x40 kg
7x40 kg
6x40 kg
8x35 kg
Od tohoto cviku (včetně) si nejsem jistej váhama ani opáčkama, protože se v gymu objevila jedna Ruska v "anatomických" legínách a nějak se mi odkrvil mozek .

BICEPS S EZ-tou
10x27,5 kg
10x27,5 kg
10x27,5 kg
9x27,5 kg
8x27,5 kg

FRANC. TLAK S EZ-tou

10x22,5 kg
7x27,5 kg
6x27,5 kg
6x27,5 kg
7x25 kg

břicho

Přepychová cvičba, jen bylo v jednu chvíli v posilovně lidí jak sr*ček (prostě konec prázdnin), takže asi pomalu nastává čas hledat si na zimu nový působiště .
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc? Protoze tam bude lidi jak nasrano? Uz dnes to tam bylo jakesi jine, dost neznamych lidi v vic nez hojnem poctu
(zkus treba Mismas, mesicni studentska permica 800, nebo 10 vstupova studentska taky 800, jsou tam i happy hours a hlavne neni tam narvano jak v BG a jsou tam stroje, o kterych jsi nikdy ani nesnil )
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ kvůli lidem.

Ten Mišmaš jsem omrknul a neposadilo mě to zrovna na prdel. Mám to docela daleko a z těch cen jako dítě z chudé rodiny taky neuchcávám .

Záleželo by, jak tam třeba fungují ty happy hours. Třeba B1F na Mendláku míval v happy hours vstup za 65 (asi to tak je pořád) a asi nemusím mluvit o kvalitě té posilovny. Jen mě strašně sere jejich nazi-přístup ohledně vlastního pití, to je pro mě fakt důvod tam nechodit.

Naposledy upravil TTeDy dne pá říjen 18, 2013 11:03 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - TTeDy - log skoncen (presunut jinam) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: