|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | micus6 napsal: | | Bara napsal: | | DevillHP napsal: | Já myslím, že z těch co mají být vidět a reprezentovat, tak byly dobré všechny. Klidně bych tu exkurzi prodloužil. |
Moje řeč.A večer mejdlo |
A po té testovat kspacitu postele, viď... |
To Micus: A to si s ním nejel tři hodiny v autě |
Ani jsem nešpitl
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so srpen 31, 2013 2:47 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Nutrend připravuje polevu z pravé čokolády,ale jak už padlo,tukové polevy jsou stálejší a méně náročné na skladování a např. prodej přes E-shop a zasílání poštou.Cena není důvodem,údajně to bude cca stejná nákladová položka.Chuť bude určitě lepší. |
tak tim se to částečně vysvětluje, pak asi radši nepoužívat polevu žádnou...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 7:57 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Bara napsal: | | Nutrend připravuje polevu z pravé čokolády,ale jak už padlo,tukové polevy jsou stálejší a méně náročné na skladování a např. prodej přes E-shop a zasílání poštou.Cena není důvodem,údajně to bude cca stejná nákladová položka.Chuť bude určitě lepší. |
tak tim se to částečně vysvětluje, pak asi radši nepoužívat polevu žádnou... |
jak sem uz jednou psal. Bez polevy osychaji a maji nizsi trvanlivost...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne září 01, 2013 2:46 am Předmět: |
|
|
chápu, ale zas to není výrobek co má trvanlivost pár dní, takže kdyby to mělo být o měsíc míň nic by se podle mě nestalo, nemusim to mít rok v šuplíku....
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne září 01, 2013 7:06 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | chápu, ale zas to není výrobek co má trvanlivost pár dní, takže kdyby to mělo být o měsíc míň nic by se podle mě nestalo, nemusim to mít rok v šuplíku.... |
právěže možná stalo...nevím, ale než se tyčka dostane z továrního skladu, jsou to klidně 2měsíce...a pokud sem dobře poslouchal, tak po 2 mesicoch bez polevy uz by ti nejela vůbec...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne září 01, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | výrobce dodrží skladovky v pohodě,ale většinou to pokazí mezičlánek a to jsou fitka a obchůdky.Pak lidi řeknou to a to je špatný,ale jak to překupník skladoval nikdo neřeší |
jojo, o tom nepochybuju, ale bez té polevy je taurvanlivost VELMI malá, což pán zdůraznil...ale čerstvé bez polevy...mňáám :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne září 01, 2013 3:11 pm Předmět: |
|
|
Ronnie, kdy budou +- fotky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne září 01, 2013 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Ty čerstvé bez polevy, jak jsme ochutnávali přímo z toho pásu, byly fakt lahůdka! |
Já chci taky !
Btw někdo tu mluvil o exkurzi do Extrifitu, doufám, že se uskuteční :). S tou první teď jsem docela zaváhal (jak tak čtu vaše komentáře), teď mě to štve :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne září 01, 2013 3:23 pm Předmět: |
|
|
Předběžně jsme zmiňovali i možnost další exkurze v Nutrendu, tzn. nevyšlo-li Ti to tentokrát, vyjde třeba příště:).
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne září 01, 2013 3:32 pm Předmět: |
|
|
Juuuu, ja su tak slaďučký...jak koťátko, mezi tyma chlapama :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne září 01, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
Micusi ty ženo, ber to spis jako motivaci! _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|