Netréninkový den

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Netréninkový den  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Netréninkový den
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
stofan

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 5:35 pm    Předmět: Netréninkový den Odpovědět s citátem

Zdravím, mám dotaz ohledně netréninkových dní. Po tréninku v posilovně dávám syrovátkový izolát a maltodextrin. Trénuji s činkami čtyřikrát týdně a ve dny volná dělám kardio kolem 30 minut. V tyto dny by to mělo vypadat jak, měl bych po kardiu dávat stejný potréninkový koktejl jako po tréninku s činkami, nebo změnu v příjmu bílkovin atd. vycpat jídlem aby příjem zůstal stejný jako v ostatních dnech? Nebo mám prostě koktejl vynechat a nenahrazovat ho ničím? Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mick994

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, záleží na tvém cíli. Pokud chceš nabrat nebo shodit
Četl jsem dosti rozlišných článku kde radili snížit příjem sacharidů, jinde zase doporučovali cukrovat, dle mého dosti záleží na stavbě jídelníčku v tomhle případě a jak to jedinec vlní.
Já osobně jsem v netreningové dny doplny nebral.
Olafekk

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já zas beru doplnky i v netréningové dny abych do sebe dostal co nejvíc živin kvůli regeneraci
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten maltodextrin dávej, pokud máš opravdu vyčerpané energetické rezervy - opravdu náročný trénink v posilovně apod.
Pokud si jdeš na 30min zaběhat nějakým lehkým tempem+strečink (urychlení regenerace + nějaká touha pro pálení tuků, i když to podle mě stejně moc nespálíš) tak bych si po takovém běhu dal normální pořádné jídlo (oběd/večeře) nebo klasicky protein, pokud máš do jídla daleko.

Maltodextrin bych dal jen kdybys třeba dělal nějaké sprinty do kopce, hardcore běh, kdy vypouštíš duši a leje z tebe jako z konve apod.

Jinak jestli si tam dáš maltox nebo ne, to je podle mě detail. Základ bude kvalitní strava po celý den.
stofan

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak díky za rady . To kardio je spíš regenerační a taky kvůli kondici než abych nějak moc chtěl pálit tuky, takže budu dávat jenom protein. Syrovátkovým proteinem po kardiu teda nic nezkazím jo?

Rychle na stránku:

Přejdi na: