Fritolův log

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fritolův log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Fritolův log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fritol

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 8:08 pm    Předmět: Fritolův log Odpovědět s citátem

Čau,

tak jsem se rozhodl zase po letech sáhnout na činky a zároveň si tu budu vést tréninkový log. Od tréninku očekávám zvýšení síly, kondice, hmotnosti, nálady...nebudu to asi nějak extra hrotit, ale cvičit spíše pro zábavu.

věk: 22
hmotnost: 68kg
výška: 182cm

počáteční maxima:
mrtvý tah: 1x98kg
dřep: 1x83kg
bench: 1x68kg
nadhoz: 4x43kg
trh: 3x43kg
shyby: 8x
břicho (?sklapovačky hlavou dolů?) 8x

počáteční (ne)forma:

Fullbody 2-3x týdně

trénink A

Trh / Nadhoz 3-5 sérií
Mrtvý tah - těžce 5x3
Shyby 3-5 sérií
Bench - středně 5x5
Dřepy - lehce 5x7
Břicho 5 sérií

trénink B

Trh / Nadhoz 3-5 sérií
Bench - těžce 5x3
Dřepy - středně 5x5
Přítahy VČ k pasu 3-5 sérií
Mrtvý tah - lehce 5x7
Břicho 5 sérií

trénink C

Trh / Nadhoz 3-5 sérií
Dřepy - těžce 5x3
Bench - lehce 5x7
Biceps VČ 3-5 sérií
Mrtvý tah - středně 5x5
Břicho 5 sérií

Naposledy upravil Fritol dne po září 02, 2013 1:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na vzpírání chodíš do oddílu, nebo jsi samouk? Budu sledovat.
Fritol

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ÚT 27.8.

TR. B

Trh: 3 x 10 x 23kg
Bench: 5 x 3 x 58kg
Dřepy: 5 x 5 x 63kg
Přítahy k pasu: 3 x 10 x 43kg
Mrtvý tah: 1 x 7 x 63kg....první série mi přišla v pohodě, ale chvíli po odložení činky mi začlo bodat v pravém trapézu tak sem trénink předčasně ukončil a jen se pořádně protáhnul a dojel břichem
Břicho ?: 8 (OR), 5, 5, 5, 5

První trénink asi po třech letech, celkově spokojenost ikdyž samozřejmě nízké váhy a tak, ale trénink mě neskutečně bavil a to je pro mě hlavní. Slušná intenzita, krátké přestávky. Jediné co mě štvalo byl neodcvičený mrtvý tah a bolest trapézu, která naštěstí postupem času odezněla.

PÁ 30.8.

TR. C

Nadhoz: 2x10x23kg, 1x4x43kg (OR), 2x3x43kg
Dřepy: 5x3x68kg
Bench: 5x7x48kg, 1x68kg (OR)
Biceps s VČ: podhmat 3x8x26kg, nadhmat 1x5x26kg, 1x8x16kg
Mrtvý tah: 5x5x68kg
Břicho ?: 8, 6, 5, 5, 6, 5

Pěkný trénink. Po úterý jsem měl ještě pořádnou svalovku hlavně v nohách a zádech ale před tréninkem jsem se pořádně rozehřál a protáhl takže se cvičilo dobře. Pokusil jsem se naměřit alespoň nějaké osobní maxima (OR) pro budoucí porovnání, a také takové porovnání s minulostí. Trénink proběhl ve třech lidech ale i tak to celkem odsejpalo. Další trénink po víkendu.
Fritol

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do oddílu nechodím techniku jsem se učil sám podle videí. Dávám tyhle cviky na začátek tréninku mám je rád a chci zapojit také trochu výbušnosti do toho tréninku. Dříve jsem dělal pouze thajský box 2 roky. Díky za sledování snad budu tréninky stíhat časově jak odcvičit tak zapsat, mám trochu problém s jejich rozložením vzhledem k práci a dalším faktorům.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok. Při učení techniky bych ale nedoporučoval série po 10. Lepší je mít 10x3 než 3x10..
Fritol

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Techniku se už úplně neučím tyto cviky jsem cvičil dřive...je to už nějaká doba ale technika se nezapomíná..narozdíl od síly
Navíc musím trochu improvizovat kvůli nedostatku závaží o průměru vhodném na naši homemade osu tak se nedá nakládat úplně dle přání. Ty první série také sloužily k doprotažení a dorozehřátí...alespoň u prvního tréninku kdy jsem tomu moc nedal. Ale díky moc za užitečné rady pokusím se s tím příště něco udělat
Fritol

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PO 2.9.

TR. A

Trh: 1x10x23kg, 3x3x43kg, 2x2x43kg
Mrtvý tah: 4x3x73kg, 1x88kg, 1x98kg (OR)
Shyby: 8, 4, 4, 4, 3
Bench: 5x5x53kg
Dřepy: 1x7x58kg, 2x1x83kg (OR), 3x7x53kg
Břicho: 6, 5, 5, 4, 5

Celkem vyčerpávající trénink. Nešel jsem přesně série podle rozpisu, protože jsem chtěl ještě naměřit několik současných maxim, abych měl pro porovnání. Jinak mrtvý tah celkem pohodička, dřepy peklo první sérii jsem skoro nedal tak jsem zkusil osobáky a pak si ubral. Osobák jsem dal dvakrát protože při prvním pokusi mi sparing začal už sahat po čince že mi pomůže když jsem eště moh tak sem mu vynadal, že si má počkat až budu fakt v krizi a druhou už mě nechal odjet silově bída, ale čekal jsem to ještě horší...před pauzou jsem zvedal dřep 125, a MT 150 tak snad se tomu časem zase přiblížím
Fritol

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ST 4.9.

TR. B

Nadhoz: 5x33kg, 4x3x43kg
Bench: 5x3x60kg
Dřepy: 5x5x65kg
Přítahy VČ k pasu: 4x8x48kg
MT: 5x7x63kg
Břicho: 9, 5, 5, 4, 4

Na začátku docela bída byl sem rozchrápanej ale nakonec sem se do toho dostal a celkem fajn trénink. A pak při břichu sem toho už měl dost po první sérii. Mimochodem neví někdo jak se jmenuje ten cvik? Jsem zavěšenej hlavou dolů a přitahuju se k nohám nebo nevím jak to popsat.
Fritol

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PÁ 7.9.

TR. C

Trh: nácvik techniky
Dřepy: 5x3x73kg
Bench: 5x7x50kg
Biceps VČ: 10,9,6x26kg
MT: 5x5x73kg
Břicho: 3x6

Dneska trénink mezi víkendovejma 12-ti hodinovejma směnama takže trochu únava, nalačno a v časovym presu, ale kupodivu se to na tréninku neodrazilo. Trh jsem se rozhodl věnovat pouze technice s lehkou vahou, protože sem usoudil že je to bída. Nadhoz je lepší ale ten trh mi nějak extra nejde k zemi s tou činkou nad hlavou v rukach...no chce to víc procvičovat ať to trochu zlepším. Jinak jsem se soustředil jako obvykle na silnou trojku a u všech těch cviků jsem přihodil a celkem spokojenost. Menší cviky jsem pak trochu pokrátil oproti jindy. Celkově spokojenost bylo to hodně intenzivní krátký pauzy, máknul jsem si i na fýzu pěkně a hurá do postele.
Fritol

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PO 9.9.

TR. A

Nadhoz: nácvik techniky 7x3x23kg
MT: 5x3x80kg
Shyby: 7, 3, 4, 3, 3
Bench: 5x5x58kg
Dřep: 5x7x63kg
Břicho: 10 (PR), 6, 8

Síla jde slušně nahoru daří se přihazovat. Dřep, MT a bench spokojenost velká. Shyby byla bída dělal jsem celý trénink co nejmenší pauzy a po první sérii sem nebyl schopnej nic odcvičit pořádně, to samý břicho. A asi shyby prohodim s benchem abych je nešel po mrtvole hnedka to sem hodně vyšťavenej. U nadhozu jsem se stejně jako u trhu zařadil nácvik techniky, kterou potřebuju eště více napilovat. (Vím, že si trochu odporuju oproti prvním příspěvkům. Vážně jsem myslel, že mám techniku zmáklou ale procitl jsem a uvědomil si, že to tak není a nikdy nebylo takže jsem zahodil ego a vrátil se ke drilu :D) Ale zrovna u toho nadhozu jsem spokojenější mnohem větší problémy mi dělá trh. Až dojedu tenhle trénink, rád bych nějak do tréninků zařadil čelní dřepy a dřepy s činkou nad hlavou (overhead squats).
Fritol

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ST 11.9.

TR. B

Trh: nácvik techniky
Bench: 5x3x63kg
Dřepy: 5x5x68kg
Přítahy k pasu: 5x8x50kg
MT: 5x7x68kg
Břicho: 12 (OR), 7, 6
Fritol

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ÚT 17.9.

TR. C

Nadhoz: nácvik, 3x33kg, 1x43kg, 1x48kg, 2x1x53kg (PR)
Dřepy: 5x3x73kg
Bench: 1x7x53kg, 1x73kg (PR), 3x7x53kg
Biceps VČ: 5x8x26kg
MT: 5x5x73kg
Břicho: 5x8

trénink skoro po týdnu takže odpočatý a zvedalo se pěkně...ikdyž až večer trochu nalačno po šichtě. Sparing měl chuť si zkusit nějaké osobáky tak sem do toho šel taky ikdyž to nebylo v plánu a asi se to ani nehodilo...ale to ego :D

Rychle na stránku:

Přejdi na: