|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: po září 02, 2013 10:00 am Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/361-vzpoura/
Parádní film. Trvá tři hodiny, ale nuda nehrozí. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 02, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
To je na mě moc chytrý... ale asi lepší volba, než Kick-Ass 2 . Už jednička byl odpad a já na to úplně zapomněl... a včera jsem viděl 20 minut dvojky a musel to vypnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po září 02, 2013 10:32 am Předmět: |
|
|
V poslední době sem byla na dvou filmech ..první byla očista,sliboval sem si od toho dost protože je to od tvůrců suprovýho sinisteru ,ale byl to neskutečnej odpad. Lidi nechoďte na to...ztráta peněz. Včera sme byl ale v kině na V zajetí démonů a to byla panečku luxusní záležitost. Já se hororů nebojím,ale tohle bylo tak hnusný že sem si chvílema řikal proč já blbec sem na to chodil. Fakt dobrý a za mě 90% .
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 02, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
kick-ass jednotka je skvelý úlet, dvojku určite pozriem, nemám veľké oči vzhľadom na recenzie etc., ale podobný koncept mi sedí a vcelku sa teším. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: po září 02, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
za poslednu dobu celkom fajn:
We are the millers - pohodova komedia, pobavi a neurazi
Dead man down - celkom pohoda krimi
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po září 02, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
Kickass 1 byl super a We are the Millers všem doporučuji, už jsem to viděl dvakrát a určitě se podívám zas :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po září 02, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
Na kick-ass 2 jsem byl včera a spokojenost. Osobně bych dal tak 75%. Místy je to hodně přehnaný (Amíci prostě neznajé meze kam až můžou v tomhle zajít. Viz. např. fast and furios  ) , ale pobavil jsem se dobře. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá září 06, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/267963-riddick/
Přetočená jednička, děj to neposunulo, ne že bych byl vyloženě zklamanej, ale začátek průměr, střed byl filmu byl docela fajn a konec mě nenadchnul. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: so září 07, 2013 3:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DaHoop
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po září 09, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
| DaHoop napsal: | Nevi nekdo, jestli se bude Generation Iron promitat v CR ? Asi tezko, co?
Rad bych se na to podival pred Mr.O. a pochybuju, ze behem toho tydne a neco vyleze na internetu sledovatelna kvalita |
Ono neni vůbec jistý jestli vůbec vyleze nějaká kvalita, protože to není žádnej blockbuster, kterej nějakej číňan nebo egypťan natočí v kině na kameru. Počítám spíš s horší variantou a to až s nějakim ripem z DVD, nebo pak koupit originál. Bylo by to krásný, vidět něco takovýho na velkym plátně a pokud někdo něco zjistí o nějakém promítání v sousedních státech, tak jari na to pojede a rád někoho veme
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
Zaslal: út září 10, 2013 12:16 pm Předmět: |
|
|
tak jsem shlédl Velkého Gatsbyho a musím říct, že paráda. Líbilo se mi to, DiCaprio mě vždycky bavil. Za mě 4.9/5 :)
Video, jak se tvořily efekty. Taky docela uchcávám. http://vimeo.com/68451324 _________________ Fuaaark
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: út září 10, 2013 9:05 pm Předmět: |
|
|
Velkolepa kravina, co sa tvari ze ma ohromny pribeh. Keby to bolo bez hrozneho Tobeyho ci ako sa vola ten spido, bolo by to omnoho lepsie.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: út září 10, 2013 9:21 pm Předmět: |
|
|
Gatsbyho jsem neviděl, ale ani ten původní román mě neposadil na prdel. Možná bylo zajímavý číst o tom prostředí marnivejch zbohatlíků "jazzové generace", ale ten děj byl telenovela jak hajzl.
Ale k tomu filmu: Už jsem řekl, že jsem to neviděl, koukal jsem jen na trailery a nelíbili se mi herci (např. tu Daisy, nebo jak se jmenovala, hraje imo naprosto nezajímavá herka) + zdálo se mi to všechno šitý pro puberťáky. Hlavně nad soundtrackem musel leckdo zabrečet, protože když jsem si všiml, že film odehrávající se ve 20. letech doprovází "umělci" jako Will.I.Am, Fergie, Lana Del Rey a podobné současné hvězdičky, tak jsem se trpce zasmál.
Jinak to z těch trailerů ale vypadalo tak, jak jsem si to představoval, když jsem to kdysi četl.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út září 10, 2013 10:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|