|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne září 01, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
Zakaz noseni vlastniho piti sere hodne lidi (studentu hlavne :) ) , proto to v Mismasi od 1. zari cili odedneska zrusili a muzes si tam chlemtat jak chces :-)
HH jsou tam 10-12 kazdy den a taky 14-20 v sobotu a jsou za 70kc...
Mne se ta posilovna celkem libi jak prostorove tak hlavne vybavenim, tak me to jen tak napadlo, cvic si samozrejme kde chces _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TTeDy

|
Zaslal: ne září 01, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
Jo tak s těmahle informacema už se o tom dá uvažovat (na webu jsem to teď během pár minut nenašel a fejsko nevedu). Tak díky za tip, možná tam někdy zajdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: út září 03, 2013 3:01 pm Předmět: |
|
|
Trénink 42 - posilovna (3.9.)
trénink B
DŘEP
warmup
6x85 kg
6x85 kg
6x85 kg - tady už jsem dělal potápěče, tak jsem radši ubral
6x80 kg
6x80 kg
MT S JČ natažené nohy
7x30 kg
7x30 kg
7x30 kg
7x30 kg
7x30 kg - zas jsem zapomněl počítat série, tak jsem pak jednu přidal (a nevím, jestli byla pátá nebo šestá)
6x30 kg
KLIKY NA BRADLECH
10x
8x
6,5x
5,5x (" , " hraje roli desetinné čárky)
4x
10 kliků je něco jako moje novodobé PR, jenže jsem se na tom tak vyšťavil, že to pak šlo úplně do háje + byla hodně cítit únava hrudníku a tricepsů z neděle. Asi by stálo za to, nervat tam toho v první sérii co nejvíc, ale dát třeba 5x7 nebo něco podobnýho.
TLAKY NA RAMENA S JČ v sedě
7x17,5 kg
7x17,5 kg
7x17,5 kg
7x17,5 kg
6x17,5 kg
Moc si to nepamatuju, ale zhruba tak nějak jsem to jel. Tlakama s JČ jsem pro dnešek nahradil military press, ať je změna.
PŘÍTAHY SPODNÍ KLADKY
7x60 kg
7x60 kg
6x60 kg
7x55 kg
8x55 kg
Co nejvíc striktně - jako u většiny cviků.
břicho
Zase super trénink, akorát ty kliky jsem hrozně "zafailil". Po té pauze mám nějakej pohnutej rozpis, takže jsem sice jel trénink B, ale přitom mě čekaj 2 dny volna... čert to vem (přestanu to sem psát, je to zbytečný).
V gymu byl nějakej kultík, strašněj obr, ale protože to nesleduju, tak nevím, kdo to byl  . Pak tam byli Rusáci, co tancovali na zremixovaný remixy remixů, který tam vždycky někdo zvrhlej pouští, byla to sranda. Pak jsem v posilovně a v šatně potkával spoustu známých a nakonec přišel Draper a cvičil tlaky na ramena s váhou, kterou asi v životě nedřepnu.
Všechno mě to nějak osvobodilo z deprese, která na mě padá, když ve městě vidím všechny ty děcka se školníma aktovkama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 03, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | V gymu byl nějakej kultík, strašněj obr, ale protože to nesleduju, tak nevím, kdo to byl . Pak tam byli Rusáci, co tancovali na zremixovaný remixy remixů, který tam vždycky někdo zvrhlej pouští, byla to sranda. Pak jsem v posilovně a v šatně potkával spoustu známých a nakonec přišel Draper a cvičil tlaky na ramena s váhou, kterou asi v životě nedřepnu. |
To byl beztak Ondra Mlaka, ten tam ted casto chodi. Je "trochu" narvanejsi oproti beznym BG navstevnikum, to mas pravdu
Ti Rusaci jsou nejelepsi lidi, co do BG chodi, strasne sympaticti a ty holky cvici fakt luxusne a maji silu.
Jo a Draper cvicil ramena, taky dobrej postreh :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: út září 03, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem ho pogooglil a ano, byl to Ondra Mlaka. Ještě jsem na vlastní oči moc kulturistů neviděl (akorát snad Tomáše Horáka v B1F), takže jsem čuměl (nebo spíš "čuměl", nikdy na tyhle velký borce - ani na Drapera  - z určité úcty nezírám jak péro).
Ty Rusáky jinak neznám (ty s nima speakuješ nebo umíš rusky?  ), ale to jejich tancování byla fakt prdel. Normálně bych byl asi nasranej a říkal si, kdo zas v posilce dělá bordel, ale tohle mě pobavilo, navíc tím dávali najevo, jak je taková hudba v posilovně absurdní... (můj názor, někomu se na to možná cvičí dobře). K těm holkám už jsem se vyjadřoval dřív  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út září 03, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak to jsou ty holky, o kterych jsi nedavno psal. Tady mas pro poteseni jednu z nich ve stylovych elastakach https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1378222874_1.jpg :D
Jo a myslim, ze taky drepujou vic nez ty
Ja negavarit pa ruski (beztak jsem to napsal blbe  ) oni mluvi celkem slusne cesky, jelikoz tady studuji a vyuku maji v CJ.
No tak "celebrit" do BG par chodi - Mlaka, Martina Hruba (  ), obcas i Sarka Pickova, Petr Sidlo... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: út září 03, 2013 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
No tak "celebrit" do BG par chodi - Mlaka, Martina Hruba ( ), obcas i Sarka Pickova, Petr Sidlo... |
A Draper samozřejmě... . Máš pravdu, že všechny jmenované (až na Martinu Hrubou ) jsem tam zahlídl (Ten Petr Šídlo tam byl zrovna v neděli, když's tam cvičil ne? Nebo možná to byl někdo jinej).
| Draper napsal: | | https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1378222874_1.jpg |
To ti takhle zapózovala? Super fotka, díky .
Že dřepujou víc, to je jasný, ale aspoň nedávaj na tlaky na ramena víc než já na dřep (..teď mě napadá, že jsem je vlastně ještě neviděl cvičit tlaky na ramena )
edit: poslední příspěvek dnes ode mě, soucítím se všema návštěvníkama fóra, kteří to tady (náhodou) otevřou a pak si čtou tyhle věci
Naposledy upravil TTeDy dne čt září 05, 2013 10:55 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt září 05, 2013 10:51 pm Předmět: |
|
|
Spam: jo, však jsme rádi, nebo aspoň já
Trénink 43 - brusle (5.9.)
15 km. Stál jsem na tom po týdnu, ale z nějakýho důvodu to bylo jak jedny z prvních jízd v sezóně - byl jsem jakejsi nestabilní a bolela mě lýtka, o kterých jindy ani nevím...
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: pá září 06, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem jel to stejný co naposled, abych měl kliky na bradlech na začátku tréninkovýho týdne a ruce na konci, jinými slovy abych se vrátil k tomu, jak jsem cvičil před tou pauzou.
Trénink 44 - posilovna (6.9.)
DŘEP
warmup
5x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
4x90 kg
KLIKY NA BRADLECH
7x
7x
7x
7x
7x
MT S JČ natažené nohy
7x35 kg
6x35 kg
6x35 kg
6x35 kg
6x35 kg
TLAKY NA RAMENA S JČ v sedě
10x20 kg - PR
6x22,5 kg
6x22,5 kg
6x22,5 kg
7x20 kg
Možná tam bylo o sérku víc. Že mám PR 10x20 kg je sice směšné, ale opravdu jsem nejspíš "tolik" nikdy nedal. 20ky jsem bral s velkou skepsí, že to nejspíš bude stát za prd, ale minimálně ta první sérka opravdu jak hovno, možná by se tam ještě opakování (i dvě) vlezlo, ale dávám na sebe (asi až zbytečně) pozor. Největší problém byl si ty činky nadhodit.
PŘITAHOVÁNÍ SPODNÍ KLADKY v leže (obyčejná spodní kladka zabraná)
8x60 kg
7x65 kg
6x70 kg
6x70 kg
7x65 kg
Bylo mi to příjemnější než obyčejná spodní kladka, takže budu zařazovat, ať je změna.
břicho
Dnešní trénink byl zajímavej tím, že jsem se cítil strašně, ale nakonec to nebylo špatný. Cítil jsem únavu a připadal jsem si, jako bych ještě spal, a všechno, co jsem dělal, jako by byl sen, prostě takovej zhulenej stav, kterej u mě předchází každýmu nepovedenýmu tréninku.
Dřepy opravdu nic, o čem bych psal dom, únava a studenej pot, ale od kliků na bradlech to začínalo být lepší a nakonec jsem celkově byl rád, že jsem šel.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: ne září 08, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
8.9. Hmotnost po ránu 103,1 kg , což jsem sice už někdy navážil, ale to bylo v dobách, kdy jsem v podstatě "nevěděl, co je to aerobka" a stravoval se hrozně (celkově mám pocit, že po ránu, po wc a na lačno je tato hmotnost mým PR)
Trénink 45 - posilovna (8.9.)
SHYBY
7x
5x
4x
4x
4x
3x - paralelní úchop, (pokus o) zadržení nahoře v každém opáčku
BENCH (lehčí osa)
warmup
9x70 kg
5x80 kg
4x80 kg
4x80 kg
5x80 kg
Spokojenost, už se to velmi blíží mýmu PR někdy ze třeťáku na střední.
MT
warmup
5x90 kg
4x95 kg
4x95 kg
4x95 kg
4x95 kg
VÝPADY S JČ za chůze
17,5 kg, hodně "procházek", nevzhledná prdel je potřebuje.
UPAŽOVÁNÍ S JČ
10x12,5 kg
6x15 kg
6x15 kg
6x15 kg
6x15 kg - u těch patnáctek trochu cheating, ale podle mě v normě
10x12,5 kg
VÝPONY NA LÝTKA V SEDĚ STROJ + s vlastní váhou ve stoje (supersérie)
37,5 kg, opáčka přes 20, pak s vlastní váhou co to šlo... hodně sérií
břicho
Dnes jsem se cítil výborně, svaly hezky prokrvený, bench možná jeden z mých nejlepších výkonů (i když od těch 80 kg to chce opravdu něco odečíst - s olympijskou osou by to bylo - možná o dost - horší).
Naposledy upravil TTeDy dne pá říjen 18, 2013 11:09 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: út září 10, 2013 3:38 pm Předmět: |
|
|
Dnes zvláštní den, všechno podezřele dobrý, až z toho jsem nervózní
Trénink 46 - posilovna (10.9.)
BENCH S JČ rovná (naklápěcí lavičky obsazený)
warmup
8x27,5 kg
7x27,5 kg
7x27,5 kg
7x27,5 kg
6x30 kg - PR
Měl jsem ty třicítky vzít hned od začátku (podle mýho pseudoplánu bych teď měl všude jet nízký počty opak.), ale čekal jsem, že odejde síla a 27,5 kg bude stačit. Síla neodešla, tak jsem poprvé v životě vzal na tento cvik 30ky.
ROZPAŽOVÁNÍ
7x17,5 kg
7x17,5 kg
7x17,5 kg
7x17,5 kg
7x17,5 kg
ČELNÍ DŘEP
Strašně moc sérií, který si nepamatuju (pořád se to učím, takže je to všechno takový neoficiální). Na posledním opakování vždy stopka dole, na poslední 2 sérky jsem naložil 60 kg pro 6 opakování. Technika se hodně zlepšuje.
PŘÍTAHY JČ v předklonu s oporou o lavičku
10x25 kg
7x30 kg
7x30 kg
6x30 kg
6x30 kg
6x30 kg
Pravačkou nádhera, levačkou to zas vůbec nešlo ( tím pro dnešek s dvojsmysly končím ).
ZAKOPÁVÁNÍ
7x20 kg - každá noha zvlášť
7x20 kg - každá noha zvlášť
6x20 kg - každá noha zvlášť
5x20 kg - každá noha zvlášť
10x30 kg
10x35 kg
Jel jsem to všelijak, protože mě tenhle cvik moc nebaví.
BICEPS s rovnou tyčkou
10x27,5 kg
10x27,5 kg
10x27,5 kg
9x27,5 kg
10x27,5 kg
TRICEPS EXTENZE S JČ
10x10 kg
7x12,5 kg
7x12,5 kg
6x12,5 kg
5x12,5 kg
8x10 kg
6x10 kg
břicho
Zas mě to strašně bavilo a cítil jsem se skvěle, taková řada povedených tréninků je u mě fakt nevídaná. Pořád to nešlo a nešlo a pak se něco stalo a od té doby zírám, jak to jde. Připadám si jak ty stíhačky, co nejdřív letěj pomalu, pak se ozve rána jak z děla a letěj rychleji než zvuk  .
No a pak i další "věci" jsou teď tak příznivý, že už jsem jakožto pověrčivec posranej až za ušima, co zas přijde za neštěstí.
Naposledy upravil TTeDy dne st říjen 09, 2013 9:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt září 12, 2013 10:21 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem se bohužel nějak nemohl vyštrachat včas z domu (stmívá se teď strašně brzo) a ani počasí bruslím nepřálo, takže jen běhání.
Trénink 47 - běh (12.9.)
Tradičních 4,34 km. Opět 4x přerušení běhu asi půlminutovou až minutovou chůzí. Cítil jsem se dobře, což jsem nečekal - skoro neběhám + jsem teď asi nejtěžší za svůj dosavadní život.
Nohy zas cítím, tak jsem zvědavej na zítřejší dřepy. Možná to bude poslední trénink v tomto logu, protože v sobotu bude určitě volno (to sem asi hodím zhodnocení - snad i s nějakýma fotkama) a neděli budu věnovat mentální i praktické přípravě na školu, navíc mi na víkend asi připadá nějaký to jití do hospody...
Takže ještě zítřek (a možná neděle) a pak zdar.
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: pá září 13, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
13.9. Hmotnost po ránu: 102,5 kg . Těm neustálým změnám hmotnosti moc nerozumím, ale je mi to asi jedno.
Trénink 48 - posilovna (13.9.)
KLIKY NA BRADLECH
8x
8x
8x
7x
7x
DŘEP
warmup
6x90 kg - na pátým důkladná stopka na patách (hotovej Klokov  )
5x100 kg - možná PR
2x110 kg - PR
4x100 kg
3x100 kg
5x90 kg - na posledním stopka
Úplně nádherný, všechno technicky co nejvíc striktně, hezky pomalu a zadkem až k zemi. Na devadesátce jsem si dokonce mohl dovolit stopky.
edit: Vše bez opasku. Kdybych použil opasek, tak to poslušně ohlásím.
MT S JČ natažené nohy
7x35 kg
7x35 kg
7x35 kg
7x35 kg
6x35 kg
Ty 35ky sotva vytáhnu ze stojanu, takže jsem neviděl důvod přidávat.
MILITARY PRESS
9x40 kg
7x45 kg
6x45 kg
5x45 kg - šesté nedotlačeno
7x40 kg
PŘÍTAHY SPODNÍ KLADKY v leže
10x65 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
8x65 kg
břicho
Další v mé sérii povedených tréninků. Minulej týden mě na dřepech zabíjelo 90 kg, dnes jsem si s nima mohl posedět na patách. Hrozně hezky to sedělo na zádech, možná za to mohly kliky (napumpovaný ramena). Po tréninku jsem byl asi nejvíc mokrej za celý prázdniny (a to je dnes venku asi největší kosa).
Právě kvůli ochlazení jsem dnes poprvé od začátku prázdnin vzal rifle. Nohavice sice praskaly ve švech, ale co mě trochu zamrzelo, tak pásek jsem musel zapnout na druhou díru, přičemž před prázdninama jsem ho zapínal na třetí a už tenkrát jsem byl celej nešťastnej, jak jsem tlustej. Takže nevím, co je pravdy na mým pocitu, že aspoň malinko zkvalitňuju  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 13, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem ti dnes rikal, drepujes uz o fous vic nez ja tlakuju na ramena za hlavu :D a brzy uz na drepech dozenes i ty dve rusky holky, co tam cvici _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|