Zaslal: st září 04, 2013 8:32 am Předmět: Rýžová mouka
Zdravím, dneska jsem měl tu čest ochutnat od sestřenky (rok a půl stará) instantní rýžovou kašičku a byla to dobrota dochutil jsem to medem a skořicí. Složení tohoto produktu je: rýžová mouka a vitamín B má to 0 cukru a 84g sacharidu na 100g vyrobku.
Tak me tak napadlo jestli kdybych si koupil rýžovou mouku a rozmichal to s proteinem tak ze by to nemuselo byt zle a jako takova rychla svacinka i nutricne dobra.
Děláte si to někdo?
Zaslal: st září 04, 2013 8:44 am Předmět: Re: Rýžová mouka
CharlesWood napsal:
Zdravím, dneska jsem měl tu čest ochutnat od sestřenky (rok a půl stará) instantní rýžovou kašičku a byla to dobrota dochutil jsem to medem a skořicí. Složení tohoto produktu je: rýžová mouka a vitamín B má to 0 cukru a 84g sacharidu na 100g vyrobku.
Tak me tak napadlo jestli kdybych si koupil rýžovou mouku a rozmichal to s proteinem tak ze by to nemuselo byt zle a jako takova rychla svacinka i nutricne dobra.
Děláte si to někdo?
pokud máš čistou rýžovou mouku tak ano , napiš složení kolik tam je rýžove mouky,
proč se ptám jestli to je nějaký polotovar už instantní tak to není čistý ,
nevím kolik stojí ale už podle cukru tam je něco navíc ,
když čistá rýžova mouka polohruba stoji 400 g cca od 20-25 kč ??
stačí voda/mlíko a maš hotovou kaši a ochutíš si ji jak chceš a máš snidani 100 g / cca do 10kč ?? i když si tam daš do toho protein ?
Zaslal: st září 04, 2013 9:10 am Předmět: Re: Rýžová mouka
CharlesWood napsal:
no za ty penize ji koupim pul kila a uvidime jak to bude chutnat s proteinem, ja myslim ze by to bylo dobry rychly a nutricne v pohode.
koukni do natur obchodu a podobných zařízení , tam ji určitě budou mít .
Kolega ji dokonce mícha s mlíkem a proteinem a je ráno spokojen ,
zaleží na chuti , kyždý je rozmlsaný jinak , je hodně moznosti jak se daj dělat ,
třeba i jako placky atd .... možnosti je mraky ... jen nebyt líný
Zaslal: st září 04, 2013 9:12 am Předmět: Re: Rýžová mouka
Mates-daoc napsal:
CharlesWood napsal:
no za ty penize ji koupim pul kila a uvidime jak to bude chutnat s proteinem, ja myslim ze by to bylo dobry rychly a nutricne v pohode.
zaleží na chuti , kyždý je rozmlsaný jinak , je hodně moznosti jak se daj dělat ,
právě jsem si říkal, že by to bylo pohodlné do práce když máš 10minut na svačinu rozmíchat v šejkru odměrku proteinu a pak tam prdnout 100g ryzove mouky promichat a vypit.
Zaslal: st září 04, 2013 9:17 am Předmět: Re: Rýžová mouka
CharlesWood napsal:
Mates-daoc napsal:
CharlesWood napsal:
právě jsem si říkal, že by to bylo pohodlné do práce když máš 10minut na svačinu rozmíchat v šejkru odměrku proteinu a pak tam prdnout 100g ryzove mouky promichat a vypit.
vše jde lehce pokud člověk není líny,
to same mužeš udělat , s žitnými,ovesnými,pšeničnimý, vločkami , a dalšími obilninami ,
viděl jsem i soju ale nevím ta chut ale časem možná vyzkouším . je toho tuna co se dá rychle kvalitně udělat .
Zaslal: st září 04, 2013 9:21 am Předmět: Re: Rýžová mouka
rýžová mouka je to stejné, co v USA "Cream of rice"? Ptám se proto, že v USA to dost trenérů doporučuje jako supr lehký jídlo před tréninkem co se týče sacharidů.
Zaslal: st září 04, 2013 9:25 am Předmět: Re: Rýžová mouka
guruhonza napsal:
rýžová mouka je to stejné, co v USA "Cream of rice"? Ptám se proto, že v USA to dost trenérů doporučuje jako supr lehký jídlo před tréninkem co se týče sacharidů.
Zaslal: st září 04, 2013 9:52 am Předmět: sorry ameriko
tak to se omlouvám to sme předběhli ameriku oni tam používaj ten mix jak tu byl napsán.
takže čistá rýžova mouka/kaše to neni a nebude
tak Ameriko učte se od nás co je lepší
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru