|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: čt září 05, 2013 4:29 pm Předmět: |
|
|
Jari, já bych třeba chtěl hrudník, ale i když jsem se o něj letos hodně snažil, neobjevil se _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt září 05, 2013 4:34 pm Předmět: |
|
|
výborný..co říct..chlap jak hora.. ty tvoje trapy! ...to je něco! .."hlavně ať se daří a zranění vyhýbají!"
..a na videa hrozně rád kouknu, škoda, že neděláš ten videolog cos měl..ale určitě nějáké časem budou.. takovyhle videology žeru!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt září 05, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Jari, já bych třeba chtěl hrudník, ale i když jsem se o něj letos hodně snažil, neobjevil se |
Na to ti řeknu toto: Kámoš, co cvičí víc jak 10 let byl nedavno u "výživový poradkyně" nechal se tam project testama a vyšlo, že má nadváhu, že by měl zhubnout. A on říká, že by chtěl spíš právě přibrat, že cvičí, a že to moc nejde. A ona na to: "Tak asi děláte něco špatně, když to neroste"
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: čt září 05, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
Pěkná práce Václave !! obvod??
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt září 05, 2013 6:38 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Bara napsal: | | Rostislaw napsal: | | drlift_ napsal: | | Oddo napsal: | Aktuální zádovka :) 187/84
|
Na ten vek velice slusne osrsteni |
Na ten věk? Tak jsem vypadal v 15 |
Já ve 13 |
Taky sypeš tribulllus už od 11 |
Tenkrát tribullus ještě nebyl,ale žral jsem listy z břízy a taky jsem chtěl kouřit,ale nemohl jsem.Já když kouřím,tak zvracím...Plha
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt září 05, 2013 6:46 pm Předmět: |
|
|
| pan tovarnik napsal: | | Pěkná práce Václave !! obvod?? |
popravde ani nevim, ale asi to bude porad neco kolem 46cm, predlokti asi 36
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: čt září 05, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | pan tovarnik napsal: | | Pěkná práce Václave !! obvod?? |
popravde ani nevim, ale asi to bude porad neco kolem 46cm, predlokti asi 36 | Vypadá to dobře sic zajímavá poza ale dřina tam je vidět.
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: čt září 05, 2013 8:16 pm Předmět: |
|
|
| pan tovarnik napsal: | | venca.v napsal: | | pan tovarnik napsal: | | Pěkná práce Václave !! obvod?? |
popravde ani nevim, ale asi to bude porad neco kolem 46cm, predlokti asi 36 | Vypadá to dobře sic zajímavá poza ale dřina tam je vidět. |
to neni poza... nahraval sem si cvik a tohle je jen fotka z videa..
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá září 06, 2013 7:28 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | drlift_ napsal: | Na ten vek velice slusne osrsteni |
Tak je mi 23, a takový kožich mám cca od 18ti, ale kdybys viděl mého tátu, proti něm sem holátko |
Myslel jsem, ze ti je min. Zaklad je tam dobrej. Ve 30 budes jak grizzly a Zbynek Krejca (nejvice osrsteny lifter v CR) bude nastvanej jaka mu vyrostla konkurence
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
To musely být nepříjemný problémy. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: út říjen 01, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|