Dehydratace

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dehydratace  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Dehydratace
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
myrro

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:11 am    Předmět: Dehydratace Odpovědět s citátem

Ahoj
zacal bych tim, ze cvicim (s vlaatni vahou) jinak bych na toto forum nelezl.
Po delsim cviceni se mi stalo (mam tukomernou vahu s merenim vody i svalu v tele) ze podle vahy se mi zacala z tela ztracet voda na 56-57% cca kdysi jsem mel 60%. S timto mi vzrostlo procentove zaaroupeni v tuku v tele.
Denne vypiji
0, 5l mleka na snidani
behem dne potom 2-3l vody
a kdyz mam chut tak do litru dobrr vody ochucene neperlive.
Proto bych se chtel zeptat jak snizit dehydrataci (mam kvuli ni neustale popraskane rty napr) co delam spatne?
Dekuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olafekk

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3% ztrátu vody bych neřešil, může to bejt výkyv váhy, změna počasí třeba, je to asi stejně směrodatný jako rozdíl mezi váhou ráno a večer, osobně si myslim, že kdybys prolejval denně 6l vody tělem stejně to nějak podstatě nezlepšíš, buď ti tělo drží víc vodu nebo míň..
Mablung

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:46 am    Předmět: Re: Dehydratace Odpovědět s citátem

myrro napsal:
Ahoj
zacal bych tim, ze cvicim (s vlaatni vahou) jinak bych na toto forum nelezl.
Po delsim cviceni se mi stalo (mam tukomernou vahu s merenim vody i svalu v tele) ze podle vahy se mi zacala z tela ztracet voda na 56-57% cca kdysi jsem mel 60%. S timto mi vzrostlo procentove zaaroupeni v tuku v tele.
Denne vypiji
0, 5l mleka na snidani
behem dne potom 2-3l vody
a kdyz mam chut tak do litru dobrr vody ochucene neperlive.
Proto bych se chtel zeptat jak snizit dehydrataci (mam kvuli ni neustale popraskane rty napr) co delam spatne?
Dekuji

Předně, tyhle váhy bych nebral moc vážně. Jak už bylo řečeno, měří podle počasí a nálady.
Co se dehytratace týče, ukazatelem nejsou popraskané rty, ale moč. Čím je zabarvenější a víc cítit, tím víc jsi dehydrovaný. Pokud budeš pít tak abys jí měl neustále čirou a bez zápachu, nebudeš se muset obávat dehydratace. Není také otázkou kolik toho vypiješ, ale s jakou pravidelností.
myrro

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre dekuju vam za odpovedi

Rychle na stránku:

Přejdi na: