| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
martin.palk
|
Zaslal: ne září 08, 2013 12:36 pm Předmět: Ph a překyselení |
|
|
Čau,
pánové, jak to máte s kyselostí Vaší Ph moči? Je to dosti těžké si udržet PH kolem 7 - 7,4
když chce člověk nabírat.
Já osobně s tím mám velký problém, proto se snažím dodávat hodně zásad z doplňků stravy (myslím lékárna). Většinou se přes PH 7 nedostanu, mám tak 6 - 6,6
Máte někdo zkušenosti?
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Olafekk

|
Zaslal: ne září 08, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
Ačkoliv sem svojí moč nikdy nechutnal tak bych řekl, že je její kyselost v pohodě, ale souhlasim s tebou, že udržet pH v normě je velice těžké, dokonce jsem několik let užíval tablety do bazénu aby se ustálila kyselost mojí moči.
|
|
| nahoru |
|
 |
martin.palk
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne září 08, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
Doporučuji nechat svoji moč na pokoji. Ráda si žije svým životem. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
Chlapec začal trochu blbě...
Nicméně má překyselení nějaký vliv na organismus, řeší se to nějak nebo se to neřeší vůbec při cvičení? Něco málo jsem si o tom četl, ale nevím, co je na tom pravdy a co ne... Máte nějaké zkušenosti? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RoPaK
|
Zaslal: pá říjen 03, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
|
| nahoru |
|
 |
Loscarlos
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
pH 5 - 6,5 je fyziologické rozmezí moči. Kdo mi řekne, proč to je pro organismus výhodné, má u mě bludišťáka.
To, že si někdo kontroluje pH moči a pak si od toho odvozuje, že je překyselený, to raději nekomentuju. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt říjen 30, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
Moč zdravého člověka je fyziologicky lehce kyselá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |