|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sekac 1985
|
Zaslal: út září 10, 2013 10:20 pm Předmět: objemový jídelníček |
|
|
Zdravim, mrkněte prosim na tenhle jídelníček, od pondělka pojedu po menší pauze objemovej trénink, je mi 27, 185cm, 85kg, cíl nabrat v co nejkratší době na 100kg
Takže mám v plánu jet objemový trénink 3 nebo 4 x týdně ( co je lepší?? )
5:30- hned po probuzení 2xdětská výživa
6:30- 100g vloček
9:00- 100g gaineru royal mass
11:00- 160g kuřete, 80g rýže
14:30- 100g royal mass
16:30- trénink
17:30 ( hned po tréninku)100g royal mass
18:30- 180g kuř. masa, 100g rýže
21:00-160g masa,80g rýže
22:30-250g tvaroh
nějaká zelenina bude samozřejmost...
myslíte, že je takovej jídelníček dobrej? nebo by ste volili jinej??
Za rady předem díky!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: út září 10, 2013 10:26 pm Předmět: Re: objemový jídelníček |
|
|
stereotyp jako prase, zadne ovoce, zadne zdrave tuky, nesmyslne mnozstvi gaineru, netak jsem nepochopil tu detskou vyzivu po probuzeni, odhadem moc bilkovin,
|
|
| nahoru |
|
 |
sekac 1985
|
Zaslal: út září 10, 2013 10:30 pm Předmět: |
|
|
vstávám totiž hrozně brzo a sem takovej celej slepenej, tak sežeru aspon ty výživy,abych přijmul po ránu nějaký živiny.. pak v práci už dám ty vločky, tak do nich hodim nějaký to ovoce..ty kuřata budou dělaný na oliváči..případně teda sem tam spolknu avokádo, nebo nahradim kuře lososem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: út září 10, 2013 10:36 pm Předmět: |
|
|
Sekac 1985:
Najmi si trenéra ať ti se stravou pomůže ,promiň tohle co si napsal je hrozný. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st září 11, 2013 2:47 am Předmět: |
|
|
- stereotyp neskutečnej
- naprosto nesmyslný množství gaineru
- moc bílkovin
- nula tuků
.... takhle ne
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 11, 2013 7:06 am Předmět: |
|
|
| sekac 1985 napsal: | | vstávám totiž hrozně brzo a sem takovej celej slepenej, tak sežeru aspon ty výživy,abych přijmul po ránu nějaký živiny.. pak v práci už dám ty vločky, tak do nich hodim nějaký to ovoce..ty kuřata budou dělaný na oliváči..případně teda sem tam spolknu avokádo, nebo nahradim kuře lososem. |
udelal bych to nejak takhle
po probuzeni 50g. gaineru
snidane vlocky, vejce,platek toustu,ovoce
obed kureci,ryze,zelenin. salat s trochou ,ol.oleje
svacina jogurt,ovoce
trenink
gainer
vecere hovezi,brambor,zel.salat
pred spani pul vanicky tvarohu, hrst orechu
to je takovy nastrel, priklad jak by to mohlo vypadat,
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: st září 11, 2013 9:16 am Předmět: |
|
|
gainer mockrát no, můžeš zkusit místo gaineru dát 120g vloček, ale i tak to bude dost jednotvárný, moc jednoduchejch cukrů, před spaním tvaroh s avokádem nebo oříšky
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: st září 11, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
Kdybys ty prachy za ,který musíš nakoupit tuny gaineru abys ho mohl dávat 3x denně nakoupil normální jídlo tak stoho uděláš ukázkovej jídelníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:06 pm Předmět: |
|
|
Mě nepřestanou rozesmávat ty dávky jako 160 nebo 180 g kuřete  To asi doma makrobioticky plátkujete.Všude mraky jídel plnžch sacharidů a ty piješ tunu gaineru..proč?Ten pij při tréninku a po něm.Ráno dej místo něj slušnou šedesátku a potom snídej..nebo v jednom.masa zvedni na 200 g univerzálně a rýži na pytlík v jídle.Nepočítej a jez instinktivně.Doplňky jsou super,ale je jich víc než jen gainer a paradoxně valná většina důležitějších a hůře nahraditelných.
|
|
| nahoru |
|
 |
sekac 1985
|
Zaslal: st září 11, 2013 4:29 pm Předmět: |
|
|
OK, trochu to vosekám, gainer stáhnu na 2 dávky, jednu teda ráno po probuzení a druhou po tréninku, to dávkování sem si nevymyslel, doporučuje to prodejce na jednom konkurenčnim vebu pro maximální nárůst svalové hmoty 300g denně, to co psal Vikisekk neni špatný, jen mi to přijde málo, aby se ručička na váze vůbec hnula..v práci se docela nalítám + ty tréninky..ty váhy masa-někde sem čet, že tělo víc najednou nestráví a zbytečně se zatěžuje organismus, i když je asi pravda, že těch pár deka to asi nevytrhne..ale je pravda že pytlík rejže-125g + 200g masa mám docela problém sežrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|