Cvičení bicepsu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cvičení bicepsu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Cvičení bicepsu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
witterz

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 5:35 pm    Předmět: Cvičení bicepsu Odpovědět s citátem

Ahoj lidi, potřeboval bych poradit jak cvičit kvalitně bicepsy. Ptám se na to protože posiluji už rok a něco a o poznání mám větší hrudník, trapézy, ramena a bicepsy jsou znatelně pozadu. Treninkový plán střídám po 6 týdnech. Měním mezi sebou vždy tři plány, v nichž většinou provádím 3 cviky po 3 serii a 6-8opakování. Bicepsy cvičím v úterý - 3cviky - 3serie po 6-8 opakování. A v pátek 2 cviky zase po 3 serií a 6-8 opakování. Nyní se zaměřuji spíše na procítění svalů, takže tím pádem menší váha. Vím, že se tu bude psát jakej je jídelníček atd. Ale jsem student takže jídelníček se snažím dodržovat, ale vždy to nejde jak by mělo. Takže kdo by měl nějaké rady, jestli třeba mám ubrat počet cviků na hrudník a přidat na biceps, tak děkuji. Cokoliv co vás napadne, tak napište.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Novic

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 5:52 pm    Předmět: Re: Cvičení bicepsu Odpovědět s citátem

těch variací (cviků) na biceps je... :)
A cvičíš na kladkách nebo s VČ/JČ?
witterz

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 6:15 pm    Předmět: Re: Cvičení bicepsu Odpovědět s citátem

Novic napsal:
těch variací (cviků) na biceps je... :)
A cvičíš na kladkách nebo s VČ/JČ?

No cvičím pouze VČ a JČ protože kladky nemáme k dispozici, protože je to posilovna kde je jen jedna věž (na záda,nohy) - taková stará ale zadarmo. Na biceps ty cviky měním snažím se každej plán alespoň dva cviky vyměnit.
Insano41

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rychle na stránku:

Přejdi na: