|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RoboBee

|
Zaslal: čt září 12, 2013 5:53 pm Předmět: Žilnatost |
|
|
Pánové, co je pravdy na to, že když si před tréninkem dáte skleničku sektu, tak jsou žíly vidět mnohem více?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: čt září 12, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
Mě už dneska asi trefí šlak _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: čt září 12, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
Ne, opravdu to není z mé hlavy, ale setkal jsem se s tím a opravdu nevím co je na tom pravdy. Doháje, co je špatnýho na tom, se zeptat. Lidi vy jste ochotný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt září 12, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
Tak to zkus a uvidíš. Kde jsi se s tím setkal? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: čt září 12, 2013 6:12 pm Předmět: |
|
|
Vedli o tom diskusi známý z fitka, mladší kluci. Nikdy jsem se s tím nesetkal.
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: čt září 12, 2013 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Mě už dneska asi trefí šlak |
Dneska je to últra plodnej den :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: čt září 12, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
| RoboBee napsal: | | Vedli o tom diskusi známý z fitka, mladší kluci. Nikdy jsem se s tím nesetkal. |
Já nechtěně zaslech, jak si u nás taky mladší kluci povídali. A jeden z nich říkal, že nikdy nohy cvičit nebude, protože mu to strašně rychle roste a nechce mít velké nohy.
Myslím, že s tím šampaňským je to nesmysl, ale nechápu proč se tady ptáš. Vyzkoušej to sám a uvidíš hned.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt září 12, 2013 8:44 pm Předmět: |
|
|
Zaprvé, žilnatost je dána ve většině případů geneticky
Zadruhé, žilnatost má přímou úměru s množstvím podkožního tuku
Zatřetí, zmíňovaný sekt nebo šampaňské je dnes už moc nepoužívaným trikem k vyvolání vaskularizace před vstupem na podium, nikoliv před tréninkem, což je jednak neskutečná hovadina a jednak to postrádá smysl
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
Zaslal: čt září 12, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: čt září 12, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | John Chipsa napsal: | | Spam napsal: | Mě už dneska asi trefí šlak |
Dneska je to últra plodnej den :-D |
|
Díky za ultra super příspěvky! :))
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: čt září 12, 2013 9:10 pm Předmět: |
|
|
| reegis napsal: | | RoboBee napsal: | | Vedli o tom diskusi známý z fitka, mladší kluci. Nikdy jsem se s tím nesetkal. |
Já nechtěně zaslech, jak si u nás taky mladší kluci povídali. A jeden z nich říkal, že nikdy nohy cvičit nebude, protože mu to strašně rychle roste a nechce mít velké nohy.
Myslím, že s tím šampaňským je to nesmysl, ale nechápu proč se tady ptáš. Vyzkoušej to sám a uvidíš hned. |
Kdybych to chtěl vyzkoušet tak to přece zkusím, mě právě zajímalo co je na této hardcore znící větě pravdy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
reegis

|
Zaslal: čt září 12, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
| RoboBee napsal: | | reegis napsal: | | RoboBee napsal: | | Vedli o tom diskusi známý z fitka, mladší kluci. Nikdy jsem se s tím nesetkal. |
Myslím, že s tím šampaňským je to nesmysl, ale nechápu proč se tady ptáš. Vyzkoušej to sám a uvidíš hned. |
Kdybych to chtěl vyzkoušet tak to přece zkusím, mě právě zajímalo co je na této hardcore znící větě pravdy :) |
Nepřijde mi jako hardcore. V šampaňském moc alkoholu není a sklenka před tréninkem by ti vůbec, ale vůbec nic neudělala. Možná ty bublinky by někomu nedělaly dobře..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|