|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: so září 14, 2013 7:15 am Předmět: |
|
|
profesional WPC 80 vs. Whey Core 100 ... jaky je v nich rozdíl, ktery je dle vas lepsi?
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so září 14, 2013 8:59 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | profesional WPC 80 vs. Whey Core 100 ... jaky je v nich rozdíl, ktery je dle vas lepsi? |
WPC 80 je čistý syrovátkový koncentrát
Whey Core je mix koncentrátu a izolátu v poměru 2:1.....
Já bych šel do Whey Core, ale jsou tu další aspekty jako nepříklad chuť...v té u mě vítězí Extrifit.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so září 14, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | člověk napsal: | | micus6 napsal: | | profesional WPC 80 vs. Whey Core 100 ... jaky je v nich rozdíl, ktery je dle vas lepsi? |
WPC 80 je čistý syrovátkový koncentrát
Whey Core je mix koncentrátu a izolátu v poměru 2:1.....
Já bych šel do Whey Core, ale jsou tu další aspekty jako nepříklad chuť...v té u mě vítězí Extrifit. |
Kde mas ten pomer uvedeny na obalu ? Nemas takze bych se ti vubec neridil a muze to byt klidne 99% : 1% |
Hehe, na obalu to nebylo,ale už bude.Takže bych se tím řídil a šel klidně do něj,protože po zkušenostech nevěřím produktům z ciziny,které nikdo neví kde a pod jakou legislativou vznikly.A až se někdy budu chtít s někým soudit,tak bych byl rád kdyby existoval a nebyl imagina jako např. Amix a podobné
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: so září 14, 2013 10:15 am Předmět: |
|
|
pokud to bude ovedeno na obalu, tim nemyslim nejaky popisky a omacku ale primo ve slozeni tak pak je to smerodatne _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so září 14, 2013 10:17 am Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | pokud to bude ovedeno na obalu, tim nemyslim nejaky popisky a omacku ale primo ve slozeni tak pak je to smerodatne |
Nutrend nás ujistil,že ANO
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so září 14, 2013 11:00 am Předmět: Amix |
|
|
Bara: takze Amix se takhle kreje? Ted od nej zkousim par produktu a zatim spokojenost
Mozna otázka spis pro ronnieho, vidim, ze tuhle diskuzi sleduje: jaky je důvod pro to, ze ronnie e-shop nenabízí produkty od amixu a jaky je konkrétně názor na tuto firmu
Kdyby neslo odpovědět veřejně, klidne pm :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so září 14, 2013 11:05 am Předmět: Re: Amix |
|
|
| Darkkiller napsal: | Bara: takze Amix se takhle kreje? Ted od nej zkousim par produktu a zatim spokojenost
Mozna otázka spis pro ronnieho, vidim, ze tuhle diskuzi sleduje: jaky je důvod pro to, ze ronnie e-shop nenabízí produkty od amixu a jaky je konkrétně názor na tuto firmu
Kdyby neslo odpovědět veřejně, klidne pm :) |
Otázka kolem Amixu tu přece běhala a dokonce někdo dodal satelitní mapku té stodoly kde je sídlo v anglii.Mě kdosi dal Amix 85 protein a to je opravdu děs!Ronnie to do eshopu zřejmě nechce z jasných důvodů,ale já tady mluvím za sebe,takže ne ani jako admin,ale já sám tomu nevěřím a nepovažuji to za kvalitní.Pokud jsi spokojenej,tak to dlabej,proti to mu nic nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so září 14, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
Aha, to jsem tady nezaregistroval :). Jen pro ujasneni-nemam od nich protein a ani nikdy jsem nemel, tak nemuzu hodnotit:). Vzal jsem od nich 2 cellzoomy (predtreninkac) a jeste nějaky blbustky jako cistej betaalanin a arginine, a ty cellzoomy šlapou paradne, i ta chuť neni na NO tak špatná. Proteiny vetsinou beru taky osvědčený vetsinou z ČR.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so září 14, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
Tak teda nevím, když Amix bere i Milda Šádek ... kdyby to tu nebylo zbytečně drahé, tak bych byl jen u Reflexu. Taky jsem zkusil pár výrobců proteinu, momentálně beru Cellucor a min. chuť je dobrá i stravitelnost. Příště chci zkusit hydrolyzovaný protein, ale mám jen na výběr PHP - IsoGrow nebo MVP BIOTECH - ISO MUSCLE. Jo Nutrend nemá náhodou něco takového že? A co říkáte na Myofusion?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so září 14, 2013 12:26 pm Předmět: |
|
|
To ze to bere Milda Sadek nic neznamená :D.. Proste jen Amix ho sponzoruje, tak je jasne, ze bude propagovat jejich výrobky. Stejne tak Milda Oboril ted propaguje extrifit:).
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so září 14, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
Ten PHP Edge je vcelku dobrý protein za velmi rozumnou cenu i zde na foru byl hodně chválen.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 14, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Ten PHP Edge je vcelku dobrý protein za velmi rozumnou cenu i zde na foru byl hodně chválen. |
Kolik kyblu proteinu tak tydne spotrebujes? A existuje na trhu nejaky protein nejake prichuti, ktery jsi jeste nemel? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne září 15, 2013 2:49 am Předmět: |
|
|
Jen tak pro zajímavost, poslední dny jsem ochutnal všechny nové příchutě Whey Coru, který je momentálně v akci.
K whey coru jako takovému už jsem se vyjadřoval, proto teď jen chuť. Nejdřív jsem zkusil pistácii, nejvíc sem se na ní těšil a musím říct, že mě trochu zklamala. Nebyla špatná, ale třeba ve srovnání s Weider 80 pistáciovým se to srovnat nedá. S trochou skepse jsem pak zkusil třešeň/čoko. Sice v ní čoko vůbec cítit není a je to vlastně třešeň, ta mě překvapila příjemně. Není to přeslazené, příjemná chuť. Poslední jsem ochutnal cookies. Tuhle příchuť jsem nikdy neměl ani u jiného proteinu, proto jsem byl trochu zvědavý a nakonec se ukázalo, že ze všech nových je tahle dle mě určitě nejlepší. Perfektní vyvážení chuti, není to přeslazené, není to málo sladké, dobrá konzistence, příjemná a zajímavá chuť. Doporučuju,
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne září 15, 2013 7:14 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | Jen tak pro zajímavost, poslední dny jsem ochutnal všechny nové příchutě Whey Coru, který je momentálně v akci.
K whey coru jako takovému už jsem se vyjadřoval, proto teď jen chuť. Nejdřív jsem zkusil pistácii, nejvíc sem se na ní těšil a musím říct, že mě trochu zklamala. Nebyla špatná, ale třeba ve srovnání s Weider 80 pistáciovým se to srovnat nedá. S trochou skepse jsem pak zkusil třešeň/čoko. Sice v ní čoko vůbec cítit není a je to vlastně třešeň, ta mě překvapila příjemně. Není to přeslazené, příjemná chuť. Poslední jsem ochutnal cookies. Tuhle příchuť jsem nikdy neměl ani u jiného proteinu, proto jsem byl trochu zvědavý a nakonec se ukázalo, že ze všech nových je tahle dle mě určitě nejlepší. Perfektní vyvážení chuti, není to přeslazené, není to málo sladké, dobrá konzistence, příjemná a zajímavá chuť. Doporučuju, |
souhlasím :-) Cookies uz mi putuje domů :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|