Přítahy v předklonu podhmatem
10x62
10x67
5x72 pásek trhačky
5x82
10x87 v půlce série mi povolila 1 trhačka, tak jsem to položil a vzal znovu bez trhaček
RDL
4s
Výpony ve stoje
3s
Rozpažování v předklonu s jč
2s
Strečink 30min.
Nic moc trénink, moc se mi nechtělo cvičit, u benche jsem zkoušel bandáže na zápěstí a vůbec mi to nesedí, bench jsem se snažil jet s malejma stopkama a co nejdynamičtěji nahoru, ale poslední sérii jsem jel už jen na dotek. Dřepy bolí, ale při užším postoji podstatně míň, proto budu dřepovat v pondělí na široko s bandážema, ve středu na úzko a v pátek pojedu good morningy místo dřepů, stejně mi většinu práce odvádí quadry a GM posílím slabej zadek a hamy. Objednávám ke kolagenu glukosamin a snad mi to pomůže, jinak zajdu po fominu k doktorovi s tím kolenem. Mrtvola pořád hodně lehká, v pátek pokud si vzpomenu, tak natočím poslední sérii.
Bandáže utažený hodně na pevno, celkem dost bolestivý po měsíci bez nich, ale koleno nebolelo, rezerva na dalších cca 5op. Bench se mi jede strašně divně, když nejsem schopnej pořádně zabrat nohama. Přes ruku 38-39cm, lokty bolí čímdál míň, jak moc necvičím bicepsy.
T-bar rows na stroji, nad/podhmat ob sérii
2x8x50
2x8x70 trhačky
2x6x80
Zakopávání
3x8x40
Výpony v sedě + face pulls
3s
Zdvihy nadhmatem s ez + tricepsové stahování provazu
2s
Core na TRX
3s
Bench dneska celkem lehkej, jen v poslední sérii jsem narazil při 5 op do zarážek, tak jsem šesté op nedával. Dřepy jsem vynechal, koleno se sice lepší, nejspíš díky dolgitu, kterým to mažu 5x denně, ale i tak jsem se na ty dřepy moc necítil. Uvidím v pátek co ta mrtvola, jestli jsem nepřihodil moc. Poprvé jsem si dal solidnější dávku kofeinu před tréninkem ( 150mg + 3g taurinu ) a celkem mě to dost nakoplo, jindy jsem dával tak 50mg. Odcvičeno za hodinu, zhruba 30min jádro + 30min doplňky a 15min rozcvička, ale tu do toho nepočítám.
Odcvičený za cca hodinu i s rozcvičkou, tento týden jsem moc nestíhal cvičit. Koleno se pořád lepší, už to nebolí při negativní fázy dřepu, jen při pozotivní. Mrtvola byla pár sérií i 7-8 op, ale ta 4tá byla už celkem těžká, ono pauzy 1-2min u mrtvol asi nejsou nejlepší. Bench ze začátku hodně lehoučkej i s pauzama, v dalších sériích to ztěžklo. Od příštího týdne začnu brát kreatin, pokud se koleno nezhorší.
Bylo mi nějak špatně před tréninkem a během mrtvol, moc to nešlo, mrtvola celkem těžká, kreatin před tréninkem už nikdy, hned po dokončení tréninku strašná únava a taková nijaká nálada, že bych nejradši jen spal. Dřepy tento týden přeskočím, protože mě u nich pořád bolí to koleno, ve středu dám bench day bez doplňků a v pátek snad dám další mrtvolu.
Bench strašně těžkej první 3 série, hlavně mi nešlo pořádně zamostovat a udržet lokty správně, ale 4. a 5. série už pohodička s rezervou. Sumo těžší kuproti klasice.
Mrtvola ze začátku strašně těžká, ale pak se to nějak otočilo a měl jsem strašnou chuť zkusit větší váhy a u bench pressu těch 60kg bylo neskutečně lehkých a chtěl jsem zkusit jak jsem pokročil, ale těch 92 bylo trochu s dopomocí při druhým. Dřepy bez bolesti a celkem na široko, hloubka hodně pod paralel.
Shyby - různé variace, závaží, ke konci jen negativka + stahování kladky nataženejma rukama v supersérii - super pumpa
Stlačování horní kladky nadhmatem
8x30
8x35
2x6x40
Břicho na TRX
3s
Rehabilitace ramen
Dřepy bez bolesti kolene, hodně powerlifterský styl, postoj dost široko, celej pohyb jen sedání dozadu, hloubka hodně pod paralel tak 2/3 op, to jedno tak akorád na paralel. Nejslabší článek bude nejspíš zadek a břicho. Bench šel krásně s leg drive a mrtvolu jsem střídal sumo/úzkej postoj ob sérii.
T-bar rows na stroji, různé úchopy, pásek
3x8x70
3x6x80
Veslování na spodní kladce
5s
Biceps
5s
Břicho na TRX
4s
Upažování v předklonu
3s
Strečink 25min
Pohodový trénink, bench šel v krásně, poslední série s rezervou na 1 op, ale prdel mi vyletěla nahoru při posledním opáčku. Dřepy trochu bolí, ale jde to vydržet, paradoxně mě to víc bolí při chůzi, než při námaze, v pondělí doktor.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru