Kombinace doplnku vyzivy

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kombinace doplnku vyzivy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kombinace doplnku vyzivy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FandaCZ

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 8:58 am    Předmět: Kombinace doplnku vyzivy Odpovědět s citátem

Zdar borci,potrebuji poradit,pojedu treninky podle knizky kulturistika od a do z. Ted jedu 4tydenni split a pote korte,proto se.chci zeptat. Koupil jsem si kreatin,glutamin,hmb,tribulus,hydro protein a wpc 80,palatinozu,maltu a dextrozu. pote v52 a vit c 500mg. Jde mi o davkovani kreatinu,tribulu a glutaminu,vaha 75kg. Jidelnicek mam kvalitni s tim pomoct nepotrebuji,jde o tu kombinaci doplnku a jejich davkovani,popripadne jestli.mi neco chybi,dekuji :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nocomply

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jidelnicek mam kvalitni s tim pomoct nepotrebuji
na co máš tolik doplnku? řekni mi...sám jsem si dříve myslel, že musim mit protein, gainer, bcaa, kreatin, glutamin, NO.....................ale pokad se nechystas na Olympii tak jsou to podle me spatne investovane penize ktere by si podle meho mohl investovat lepe kdyz uz do posilovani tak do jidla no a rekni jestli nemam pravdu, pises ze mas jidelnicek kvalitni, ale zaklad je strava ne doplnky stravy, kdyby sisi misto tech penez za doplnky koupil suroviny na opravdu vyborny na jednicku jidelnicek, tak doplnky ani nepotrebujes...skoda ze ted jsem mimo hru, ale ja osobne bych investoval do kvalitniho syrovatkoveho proteinu a pak se vice zajimal o jidlo.
PS: když tě vidím na těch fotkách tak se vykašli na suplementy a radši fakt poradne a kvalitne jez. (tím nemyslím nic špatného ani se ti neposmívám nebo něco každý nějak začínal, jenom mi přijde že tolika suplementu je zbytecne)
Bara

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslím si,že by to byl nesmysl.Prostě chce zrychlit chod jako většina z vás tady.Řeči o kvalitním jídle jsou jak z ročenky pionýrů.Valná většina lidí tady ani neví co to je,...pardon,ví..jejich vlastní jídelníček
Doplňky jsou dobré a hlavně u kluka co dře a chybělo by mu hodně věcí.Glutamin je fajn pro regeneraci,WPC ráno a přes den,hydro po tréninku,vitamíny samozřejmě důležité.V případě Fandy může být i slušný sachrid,ale 60 protein by byl alternací,protože zdrojů cukrů je všude hodně.Nic z toho bych nepřeháněl a fakt to bral jako doplňky!!Zásady přísunu slušné stravy je celkem snadné respektovat a zase se nepřecpávat.Hlavně to chce čas a výdrž.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
FandaCZ

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky moc za reference :-) ja se snazim doplnkum vyhybat,ale.zaradit je chci,denne mam 2g bilkovin na kg,pote 5-6g sacharidu na kg a tak 1g tuku,tak nechapu ze ted nepribiram,ted jenom hubnu,ale snad tuk :-) pote pojedu korte tak se konecne tesim :-) a nejake tipy nemate ? :-) do jidla cpu hrozne prachu s tema doplnkama jsem si udelal jen radost...na to ze cvicim 3,5 roku tak nic moc : (
FandaCZ

PříspěvekZaslal: ne září 22, 2013 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě se chci teda chlapi zeptat, jak mám dávkovat ten glutamin spolu s kreatinem a jak dlouhé cykly... Plus kdy mám dát tribulus s hmb (ty jsem si chtěl nechat až na dýl...).. Jak to teda vidíte vy? :) Díky

Rychle na stránku:

Přejdi na: