|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne září 15, 2013 9:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: po září 16, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
Zajímal by mě váš názor na Carnivor Beef protein? Docela mě to láká ho vyzkoušet, ještě nikdy sem žádnej hovězí nezkoušel, vyplatí se to nebo je to zase jen předražená kloubovka?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: po září 16, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | Zajímal by mě váš názor na Carnivor Beef protein? Docela mě to láká ho vyzkoušet, ještě nikdy sem žádnej hovězí nezkoušel, vyplatí se to nebo je to zase jen předražená kloubovka? |
ano
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: po září 16, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
ne, kolagen ani na ty klouby neni a carnivor je skoro to same co Amix a jeho beef protein _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:03 pm Předmět: |
|
|
Dotaz Pro-Antium příchuť čokoláda,to je ta příchuť coko/cookie ?díky
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:06 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | ne, kolagen ani na ty klouby neni a carnivor je skoro to same co Amix a jeho beef protein |
A to znamená co? Kvalitu nebo shit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:19 pm Předmět: |
|
|
Shit. Kup si pořádnej syrovátkovej protein. Případně vícesložkovej/kasein. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:26 pm Předmět: |
|
|
Prosim prosim, kterej protein je pomalejší? Whey core 100 nebo prom in whey protein 65? +ten prom in....je to sracka?
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
kup oba a pixly posli z kopce a dole uvidis.... (u tehle by rozdil byt extra nemel)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Prosim prosim, kterej protein je pomalejší? Whey core 100 nebo prom in whey protein 65? +ten prom in....je to sracka? |
No pokud to má stejnou chuť ten promil 60 jako 80 tak je to pěknej humáč.
Nerozpouští se ,chutná silně práškově (je to jako kdyby si pil písek) a chuť překvapivě hnus. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:34 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Prosim prosim, kterej protein je pomalejší? Whey core 100 nebo prom in whey protein 65? +ten prom in....je to sracka? |
sračka je oboje :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Humanic145 dne po září 16, 2013 7:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
Myslím spíše složení nežl chuť :-) :-)
Humanic, prosim tě, máš nejaké vysvětlení? Moc se v tom nevyznám,....
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po září 16, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
No moje zkušenosti s whey corem jsou takový, že dřív vytrávim 300g tatarák než odměrku whey coru :). Myslím si, že na trhu je spousta lepších věci
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|