Délka uživání NOčka

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Délka uživání NOčka  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Délka uživání NOčka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Actory

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 3:17 pm    Předmět: Délka uživání NOčka Odpovědět s citátem

Zdravím, nemohl jsem to nikde najít, nikdy jsem se s tím nesetkal, ale nedávno jsem si koupil na zkoušku NOčko (nevím, jestli to pomůže, ale Napalm) a normálně bych to dávkoval před tréninkem, odměrku před každým dokud to nedojde. Ale dnes mi jeden kámoš říkal (nevím, jestli to takle sám dávkoval, nebo to četl), že je lepší, když to budu brát třeba měsíc, pak chvíli vysadím a zase měsíc brát a takhle cyklovat, dokud to nedojde. Co si o tom myslíte? Docela zajímavá teorie, jen mě zajímá, co si o tomto systému myslet.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 3:20 pm    Předmět: Re: Délka uživání NOčka Odpovědět s citátem

Souhlasil bych s kamarádem. Hlavní, co nechceš je, aby si tělo na ty účinné látky v NOčku zvyklo, pak bude efekt čím dál tím menší až nulový.
Actory

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, tak díky, já bych to teda měsíc dávkoval, měsíc vynechal, mezitím bych dával klasicky tureckou kávu, když budu držet pořád vysoký příjem vody, tak by to nemělo nijak vadit že?
wojceek

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mam kamoše který NOčka užívá již dlouhou dobu bez přestávky,tím pádem už je účinek nulový. Řikal mi,že si ho dává před tréninkem už jen ze zvyku.
Také si ho občas dám. Např. když v posilovně koupí nějakou novou nevyzkoušenou značku.
Radši bych Ti doporučil si dát kofeinovou tabletu. Kolikrát mě nakopne více než NO.

Rychle na stránku:

Přejdi na: