|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 11, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
14.9. bude brutalni trening s freimenem!
na Hercikove je krasne nove hriste. Vedle fotbaloveho stadionu, kousek od Technickeho muzea.
cas bude upresnen zitra
az se vyjadri Freimen _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: so září 14, 2013 8:51 pm Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: út září 24, 2013 9:08 am Předmět: |
|
|
Čau chlapi, bohužel mam špatný zprávy, díky nenadálým skutečnostem, který se mi v poslední době udály, v sobotu nemůžu jet a závodit. Nerad bych to nějak víc rozváděl...je mi to líto. Pokud znáte někoho, kdo by chtěl jet,ale už nestihl vzít místo, budu rád, dnes je poslední šance na změnu údajů.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út září 24, 2013 9:24 am Předmět: |
|
|
No co se dá dělat... já bych jednoho náhradníka měl.. Uvidím, zda někoho nebudou mít kluci.. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út září 24, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | No co se dá dělat... já bych jednoho náhradníka měl.. Uvidím, zda někoho nebudou mít kluci.. |
Jaký bude časový pořad v sobotu?
Navrhuji sraz týmu na registraci v 8:15! nafasuji Vám trička a doplňky (Extrifit Hellgel)
náhradníka vem...napiš sem prosím souhrn pro všechny, an co nesmé zapomenout a co s sebou z propozic, tzn. informovaný souhlas atd., prostě shrnutí, já jsem v práci
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: út září 24, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: út září 24, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 27, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
Tak KDO všechno zítra běžíte myslím v rámci čtenářů a návštěvníků Ronnie.cz?
Jak jste týme nachystaní na zítra, co radíte na sebe? Já teď jedu do nákupáku koupit si ty nejlevnější běžecké boty, které tam budou mít. Přemýšlím, jaké oblečení zvolit. Dnes byla v Brně docela dost zima, v tomhle běhat potokem a plazit se blátem bude perfektní
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: pá září 27, 2013 5:18 pm Předmět: |
|
|
Cau, ja du taky bezet tak se tam mozna potkame  startuju ve 13:00.. ted zrovna taky premyslim co na sebe abych nezmrznul. _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 27, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | Cau, ja du taky bezet tak se tam mozna potkame startuju ve 13:00.. ted zrovna taky premyslim co na sebe abych nezmrznul. |
problém je s tou vodou, že se stejně zamokříš a bude ti kosa jako prase a dostal jsem info, aŤ si funkční věci neberu, že se vreátíme celí roztrhaní, takže jen staré věci, tak nevím...
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: pá září 27, 2013 5:36 pm Předmět: |
|
|
tak to asi vidim na tilko a sortky.. a ono to nak dopadne _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá září 27, 2013 5:59 pm Předmět: |
|
|
ještě nemáme náhradníka za hynka.... někdo kdo by chtěl na jeho místo?? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá září 27, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
to je jedno co das na sebe, za tu chvilku je to mokre, bud od potu, nebo od deste, ale vrstva vody, co mas na sobe se ohreje
ale nebral bych si nove boty, nemas je zabehle
jdou vyprat bez problemu
EDIT. Guru pry nechce jit _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá září 27, 2013 9:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|