Mates-daoc konečně chci něco dokázat

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 152, 153, 154  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Mates-daoc konečně chci něco dokázat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: ne září 22, 2013 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska už jde citit že tělíčko jede na doraz a už toho má dneska dost zitra mu trošku ulevím
a dopřeju trošku cukru , ale vše drží suplementy hlavně BCAA , bez nich bych to asi nedal.

posledních pár dní 5 dní a pak zavody takže vydržet a nezkazit formu .

suplíky na kterých tedka držím moje chatrne tělíčko

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

moje slabe místo , nohy ,
hodně mi spadli kvuli zahozovaní ale zase neni to tak hrozne a hlavně stím jsem musel
počítat , sorry za kvalitu foto .

Mates-daoc

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 5:37 am    Předmět: uterý Odpovědět s citátem

Utery ráno cca 5-6 h,
hodně lidi mně prosilo o aktualní foto video , tak jsem si i pro sebe udělal takový ranní
probuzení a skouknutí formy . Nejsem spokojen ale mohlo to být horší ,
Tělo šlape suprově , uterý - čtvrtek skusim jit uplně na dno s cukry , na snídani jsem si
dal cca 50 g cukru abych přežil a byl aspon trošku schopný na treninku .. a vydržel až do zítra . přes den sem tam zobnu rajče , papriku ale zkusím to vydržet .
Pokud to vyjde stahnu ješte cukry a hlavně tu vodu co mně trapí a hodně jsem ji držel .
Během posledních 3 dní jsem stahl přes 2 kg vody , takže super . hlavně tam kde jsem
mněl největší strach , na spodku břicha , prdel ( tam to jde taky dolu ) a vzadu na pasu .
Přes den budu vše stavět na bcaa + leucin , glutamin je vyřazen a zvyšuji davky taurinu
po jidle na 4 gramy , Přes den taky jsem rapidně zvedl přisun vitaminu, mineralu, stopových
prvku . a hlavně enzymy .
Poslední dny šíleně mám hlav a to spořadam hodně masa , jde vidět že to tělo je rozjety
suprově , žadný problem s travenim spíše naopak , Jídlo stojí na :
Hovězím , krutím ( krocaním ) , ryby ( losos, pstruh ) vše mam čerstvy takže jsem spokojen.
Se Suplementy taky jsem nadmíru spokojen a zatím vše drží jak ma , ty bcaa v těch davkach co beru nezkutečně zabíraj ale šíleně . therma už tak pomahaj co mužou a
podporují ještě ničeni co by mi vadilo na podiu ,
ve čtrvtek odpoledne už přestavam pít a celý patek jsem bez vody a to bude obžerství
jmenem rýže , už se těším a vše bude zaležet jak se tělíčko ukaže . Ted to bude hodně zlomové , vydržet tři dny na co nejmín cukru a pak voda a cukr , ale to je už alchimie .
Ani profík neví jestli mu forma vyjde tak snad to bude lepší než kdysi .
Pro Lidičky co se ptali jestli pujdu i na poharovky tady v čr , tak ano asi ano . pokud to vyjde časově a nebude se to sničim datově hádat , Takže planuji i GP Pepa a další
pohárovky ale to se vše ukaže tedka máme před sebou výkend .
tak držte palce at to vyjde a určitě ve čtvrtek a patek vám ukažu formu .
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta dokumentacia pripravy je super. Ja teda nie som moc velky fanda kulturistiky, ale takyto pohlad do "zakulisia" je zaujimavy. Klobuk dole pred odhodlanim. A forma vyzera byt velmi dobra

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uterý večer ,

předposleení trenink

complete nohy ,

zakopavani v leže

zakopavani v sede

předkopavani v sede

dřepy ve svodidlech

vypony

a rychle domu ,

přijem cely den , maso ( hovězé, kruti ) ,ryby ( lossos) ,
dneska bez cukru pokud to jde , a vydržet ještě do čtvrtku , voda jde dolu díky cukru který
už ji neudrží , ale vše se ještě ukáže . Podle formy začnu ve čtvrtek cukrovat a uvidíme .
jestli bude velký zajem tak od zítřka popíši konec suprošky .
Zítra dopoledne poslední trenink takový malinky kruhaček si dame , už neni ani štava .
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 6:54 am    Předmět: středa Odpovědět s citátem

Středa 3 dny do závodu

dnešní den pokračuje bez cukru , , zase trošku slezla voda a hodně na nohou , nohy už
krásně lezou ven , jen mně trapí ty hammy ale stím asi už nic podstatnýho neudělám .
Zachvíli mířím na trenink .

Jídelníček na dnešní den je jasný , základ BCAA +leucin + taurin + maso + vitamíny + enzmy + spalovače , Těch BCAA je fakt kvantum nechci tady psat kolik gramu aby někoho netrefil infarkt .
Dneska by mněl byt poslední den treninku proto si dám co se mi bude chtít , ještě nevím
ale bude to asi vše najednou takový malinký silový kruhaček . Zítra už od rana budu
stahovat vodu od cca obědu bez velkého množství vody . včera jsem vypil asi cca 8 - 10 litru čaje + vody a to určitě , Ale vše se ještě muže změnit podle toho jak se to vše ukaže ,
Jinak bych už zítra mněl pomalu cukrovat ale ještě se neví možná to podržím do patku a v patek to tam narvu ve velkém . Postavím to na rýži . sám jsem zvědav kolik ji do mně vleze ale počítam přes kilo určitě , vše je ale předběžně je ještě dost hodin tak se muže
cokoliv změnit .

zhrnu dneska na 0 cukru max čaj + voda , ze suplementace BCAA,Leucin,Taurin,Spalovač,
Vitamíny,Mineraly,Stopove prvky .
Jídlo , připravena Nigerijská svíčková + na zítra a a pozítří mám nachystano take čiste
sušene nigerijske maso ( svíčková ) ( je bez soli !!!! ) .Cítím se super myslel jsem že to
bude pro me tělo horší ale je to v cajku tak to nechci zakřiknout .
odpoledne a večer popíši další zpravy . tedka razím na trenink .
dobrajgldo
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Perfektní vakuum :)
Kdyby si měl čas bylo by skvělý fotit, teď už každej den, aktuálku (základní postoje) ať můžeme vidět jak se mění forma - jak vypadá bez cukrů, jak odteka voda a jak když je nacukrováno.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 2:30 pm    Předmět: středa Odpovědět s citátem

středa ,

během dne bez cukru ( jen minimum z cibule a rajče ale uplně nic )
hodně vody od rána do 15 h jsem už do sebe nalil asi 6 litru a pořad piju , hlavně čaj
rano byl trenink , před treninkem jsem udělal kratke video , je tam chyba ne po
treninku ale před treninkem !! omluva

dnešní trenink už byl bez štavy ale snažil jsem se a dal jsem do něj už poslední síly,

Základní cviky ,

Tlaky rovná lavička s velkou činkou , klasika benche
4 serie , překvapil jsem se sam že jsem daval 140 kg po 8 opak ,

rozpažovani na stroji
3 serie

bradla
4 serie

Hrazda přítahy se svoji vahou
4 serie

pítahy na stroji hamer k hrudi
4 serie

přítahy velke činka k bradě
4 serie

ko , bez štavy ale super pocit .

dneska ješte do večera budu bez cukru a hodně pít takže zality vodou a trošku zmiznou
definice ale nevadí zítra se bude urahovat voda a začne se cukrovat , tak uvidite formu .
pokud máte velký zajem tak je možnost udělat rano video před cukrovaním a pak
postupně jak budu cukrovat . A sami mužete vidět jak se tělo mění , nic nedokažu říct
dopředu to ví jen tělo jak bude reagovat .

Co mám nachystano na cukrovaní je
čistá rýže , med ( domácí !! ) jen na chut , losos, nigerijske maso , který sem tam rozmixuji do rýže vše ukažu , postupně budu utahovat vodu a snad odpoledne je utahnu na nula , to ještě přesně nemužu říct tedka se to bude měnit každou hodinou .
Hodně lidi mi psalo na email at to dokumentuji tak se budu snažit , a sami uvidíte změnu ,
snad bude k lepšímu a forma vyjde ( přeju si to ) a nezklamu fanoušky .

Naposledy upravil Mates-daoc dne st září 25, 2013 3:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosím pro všechny kdo se ptá na to maso ,
už jsem ho v logu ukazoval tak stačí prolistovat zpět ,
Dovaží se do čr ale jen několik kusu je to na obědnavku pro naše lepší restaurace ,
dá se sehnat ale v makru a podobných zařízení je nehledejte .
pokud takove nazvy že maso je z afriky a ceny se pohybují kolem 300 kč tak je to podvod , když si vemu matži dovozu a prodejcu tak ceny v kramech pod 500 nemužou byt !! jen
pro ty co se budou po něm pídit ale jde sehnat přímo od řezníku co si je nechaj vozit , a
ceny už jsem psal jsou slušný na to jake to je maso .

kvalita masa je uplně někde jinde než co se tady prodáva klasické ,

Naposledy upravil Mates-daoc dne st září 25, 2013 3:02 pm, celkově upraveno 3 krát
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates-daoc

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

omluva video je točený dopoledne před treninkem ne po treninku to už jsem byl na
pracovní cestě ,.....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Mates-daoc     konečně chci něco dokázat Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 152, 153, 154  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: