Nevim jestli na to nedelas jen kvuli tomu, ze to je doma. Ale hodne zapominas flexovat nohy. Pri jakykoli poze - gorila, bricho/stehna, ty nohy mas neustale uvolneny.
Hrudník z boku je viditelně hodně slabej, to víš. Záda ruce v bok - je sice hezký že opticky vypadají široce ale hodně rozhodčích dá na dojem držení těla u téhle pozice- řekl bych že je potřeba dát ruce malinko více k boku než co nejvíc na břicho.
Matesi ešte vydrž, veľa šťastie, zmákneš to pekne, oproti minulje súťaži si urobil neskutočný pokrok, bude to úplne o niečom inom, bez ohľadu na umiestnenie fakt dobré!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
čtvrtek
večer , už se naplno cukruje , od 13 h bez vody ,
jenom rýže ( 1,5 kg už ) , racio rýžové ( 5 x 130 gr ) ,
ráno jsem na sucho zatlačil 150 g žitných vloček ,
trošku masa rozmixováno v rýži ( hovězí a ryba ) zítra už bez masa
Po jídle dávám taurin 4 gram .
Vitamíny, mineraly , stopove prvky ,
travicí enzymy , zítra nasadím možna i potasioum ale není to ještě na 100 % ,
tedka se cítím jak bych mněl obžerství :-) těhotný v 12 měsíci . tak a tedka to bude na tom
kolik tělo vody stahne .
Matesi, krásně to vylejzá, i ty hamzy, břicho je tvoje doména (je jak od nějakýho flájboje ) ne vážně, kostky máš pěkně poskládaný! Ale záda, to je masakr! Naproužkovanej spodek zad. Supr. Držim palce! Hlavně ať jseš ty sám spokojenej se sebou, výsledek vem čert.
Matesi, krásně to vylejzá, i ty hamzy, břicho je tvoje doména (je jak od nějakýho flájboje ) ne vážně, kostky máš pěkně poskládaný! Ale záda, to je masakr! Naproužkovanej spodek zad. Supr. Držim palce! Hlavně ať jseš ty sám spokojenej se sebou, výsledek vem čert.
děkuji , budu se snažit , neboj, jen nevím kolik vody stáhnu to fakt nevím .
prostě to uvidíme a jsou to moje první zavody tedka na podzim a od těchto se vše dál
bude odvíjet musím poslouchat tělo a zjistit jak reaguje v jakou dobu atd ...
Sám víš jak je to těžký , vím že jsem ještě mohl trochu seknout tuku dolu hlavně z
quadraky a hamy a z prdelky , Nechci se vymlouvat vše je ve mně tak se budu dál zlepšovat.
Na moje tělo se dá ještě nahazet hodně svaloviny až moc hodně . Tak toho musím časem
využít a pořád se zlepšovat .
vypadáš moc dobře, hlavně ale ve všech pózách čelem či i zády zvedej hrudník nahoru, prsa nahoru, stále si to opakuj, opticky ti to o moc zúží pas a rozšíří hrudník, břišní svaly jen prodýchavej, musíš ukázat šířku nadechlým hrudníkem, ne jen vyrásované břicho a kvůli tomu spadlou šířku, ať to zítra klapne!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru