|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bara

|
Zaslal: út září 24, 2013 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | donkeydawg napsal: | | Turakam napsal: | | hydro s vodou, k vločkám si pridaj nejakú viacsložku, alebo nejaký koncentrát, ked už. |
takže instant whey po ránu k vločkám by byl fajn? |
ano super volba , ale do vody !! |
Zase? Už stokrát jsme tady řešili vodu a mléko. .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: út září 24, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Mates-daoc napsal: | | donkeydawg napsal: | | Turakam napsal: | | hydro s vodou, k vločkám si pridaj nejakú viacsložku, alebo nejaký koncentrát, ked už. |
takže instant whey po ránu k vločkám by byl fajn? |
ano super volba , ale do vody !! |
Zase? Už stokrát jsme tady řešili vodu a mléko. . |
ja to neřeším mám na to svuj nazor , pokud si to někdo chce davat s mlíkem at dava ,
ale to si pak nemusí kupovat reflex atd ....
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st září 25, 2013 9:03 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si po roce koupil opět Combat tripple berry......mno to je lahoda :-D Já bych tu pixlu snad vypil za jeden den. Škoda, jen, že ho nedělaj ve větším balení.....
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st září 25, 2013 7:36 pm Předmět: |
|
|
Mě nejvíce chutnal Combat příchuť banán!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt září 26, 2013 8:13 am Předmět: |
|
|
MuscleTech - Phase 8 (čokoláda)
BSN - Syntha 6 (čokoláda)
- Vyšší obsah sacharidů, hlavně u Synthy 6
- Pro někoho možná vyšší cena _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt září 26, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | ma niekto skusenost s firmou PHD Edge ? Rozmyslal som nad ISO hydrolizatom |
Tak pisem sem svoj postreh asi po 2 tyzdnoch pouzivania. Prichut banan, rozpustnost perfektna a ihned, prasnost ziadna, chut je menej vyrazna ale to je u kazdeho hydrolizatu. A co je najlepsie po 2 tyzdnoch kazdodenneho pouzivania sa mi este nezhnusil ako kopec inych proteinov. Osobne som milo prekvapeny !
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt září 26, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
Cellucor - WHEY - Cinamoon swirl:
8/10 - příchuť je sladká, jako cukroví - perníkčy  (teď v dietě se hodí)
10/10 - výborná rozpustnost, 5x zatřepu v šejkru bez sítka
9/10 - stravitelnost
10/10 - nepráší
10/10 - 2,5g laktózy na 100g
6/10 - vyšší cena, ale kvalita
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po září 30, 2013 8:09 pm Předmět: |
|
|
Co říkáte na proteiny od Amixu? Podle složení mají výborne amino spektrum a výchází dobře poměr cena/kvalita ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: st říjen 02, 2013 1:54 pm Předmět: |
|
|
Není v plánu akce na WPC 80 od Extrifitu?? (plus šejkr atd.. jako minule)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: st říjen 02, 2013 1:59 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Co říkáte na proteiny od Amixu? Podle složení mají výborne amino spektrum a výchází dobře poměr cena/kvalita ?! |
Já je hodnotím jako podprůměrné, pravda osobně jsem od nich ochutnal jen několik výrobků. Zadarmo a ke koupi mě to nepřesvědčilo. Ta firma je stejná jako Aminostar, má stejného majitele a má to nejlepší za sebou, pokud teda nejlepší období někdy měla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: čt říjen 03, 2013 5:40 pm Předmět: |
|
|
Čau co říkáte na tenhle protein? https://obchod.ronnie.cz/s-4366-whey-protein-80.html
Před pár dny jsem dobral na zkoušku 250g balení WPC 80 od extrifitu a chci otestovat ještě tento protein.
Líbí se mi na něm ta cena, značka a prodávanost takže asi nejhorší nebude.
Zaráží mě kasein.Píšou že je ho tam malé množství ale nikde není přesný poměr tak se bojím.
Chtěl bych ho používat jednak ráno do vloček, potom hlavně přes den v práci a ve škole když není pořádně čas.
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 6:25 am Předmět: |
|
|
| Kuchis napsal: | Čau co říkáte na tenhle protein? https://obchod.ronnie.cz/s-4366-whey-protein-80.html
Před pár dny jsem dobral na zkoušku 250g balení WPC 80 od extrifitu a chci otestovat ještě tento protein.
Líbí se mi na něm ta cena, značka a prodávanost takže asi nejhorší nebude.
Zaráží mě kasein.Píšou že je ho tam malé množství ale nikde není přesný poměr tak se bojím.
Chtěl bych ho používat jednak ráno do vloček, potom hlavně přes den v práci a ve škole když není pořádně čas.
díky |
mam ten protein, jen 65ku a chut je bad, konzistence prasku divna,..ale za ty prachy..
|
|
| nahoru |
|
 |
V.comT
|
Zaslal: so říjen 05, 2013 9:21 am Předmět: Whey 80 |
|
|
Jj, Whey 80 jsem taky měl někdy před rokem. Příchuť čokoláda byla teda fakt děsná, ale při troše sebezapření se to ještě dalo přežít. Horší byla konzistence. Po rozmíchání protein zkašovatěl a jakoby se zdrcnul. Naštěstí jsem měl jen 1kg balení. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
oproti tomu Essential Pure CFM 80 je úplně něco jiného, doporučuji vyzkoušet _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: so říjen 05, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
No už jsem ho objednal i zaplatil takže smůla
Ale když jsem přežil sojový maxi pro 90 tak už přežiju všechno.To byl protein po kterém mě bralo na zvracení už jenom když jsem si k tomu přičichnul.
Essential pure cfm jsem zkoušel vzorky a nijak zvlášť mě neoslovila ani jedna příchuť,konzistence vodová.
Holt extrifit je alespoň co se příchutí týče tutovka ale zase dražší.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|