Poradite mi s davkovanim creatinu,proteinu a gaineru

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poradite mi s davkovanim creatinu,proteinu a gaineru  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Poradite mi s davkovanim creatinu,proteinu a gaineru
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
fakqcze

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 7:11 pm    Předmět: Poradite mi s davkovanim creatinu,proteinu a gaineru Odpovědět s citátem

Ahoj vazim cca 63kg , 185 cm merim. Jim normalne snidani,svacinu,obed,svacinu,veceri.
Chci se vas zeptat jeatli byste mi neporadili jak brat tyto veci :
Kreatin Monohydrat -atp nutrition
Wpc 80% protein
Massive 1100 gainer..
Proste kdy a jaky mnozstvi mam brat ..a hlavne ten kreatin , ten se micha s vodou? Dekuju... A prosim nemazte ani neodkazujte na nejaky topici... Stejnak mi nikdo neodepise
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kreatin s gainerem- davka 5g, prvni tyden 5g 4x dene, dalsi 3 tydny 5g denne
gainer 50g po treninku, 50g k svacine/snidani (jako spestření)
protein 30min po treninku 30g a dalsi davka dle potreby, tudiz treba k svacine,.. :-)
fakqcze

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jses moc hodnej :) dekuju moc... Takze si udelam normalne gainer do šejkru a do toho hodim 5g kreatinu? A po te jeste 2x denne ten gainer?
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle, ten kreatin staci i s vodou ale je lepsi s cukrama...treba i s dzusem mi to nekdo doporucoval...neni problem...zase ale zbytecne nepit gainer/protein ...zaklad je dobre jist, udelat si jidelnicek.... Ten gainer pij jen po treninku a treba doplneni te svaciny...tedy 2x za den ...a k druhe svacine dej treba zas protein....
fakqcze

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomohl si mi vic nez tamhle x lidi , nez ja sem to hledal hodne dlouho a vsude psali neco jinyho... Jinak jeste teda shrnuti : ranni svacinu si dam gainer a pak hned po treninku a protein si dam az prijedu 30minut a pak treba pred veceri? Po 3 tydnech kreati u je ta pauza a po jaky dobe ho mam zase zacit brat?
fakqcze

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomohl si mi vic nez tamhle x lidi , nez ja sem to hledal hodne dlouho a vsude psali neco jinyho... Jinak jeste teda shrnuti : ranni svacinu si dam gainer a pak hned po treninku a protein si dam az prijedu 30minut a pak treba pred veceri? Po 3 tydnech kreati u je ta pauza a po jaky dobe ho mam zase zacit brat?
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kreatin se vecinou bere jak pises 3 tydny, nebo 4 a pak se da stejne dlouha pauza
fakqcze

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ten gainer ranni svacina po snidani + hned po cviceni a protein svacina po obede a 30 minut po cviceni...pochopil sem to dobre?
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt září 26, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano
Spam

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fakqcze napsal:
A ten gainer ranni svacina po snidani + hned po cviceni a protein svacina po obede a 30 minut po cviceni...pochopil sem to dobre?

Máš 63kg, nechápu proč bys tam měl cpát živiny z doplňků během dne, když na tyhle kg v pohodě splníš denní macro z pevné stravy.
Napiš tvůj jídelák a popř. tam se udělají změny, než tam tlačit na svačiny gainer/protein
.
Není potřeba žádný doplňek stravy. A když už teda máš vše co tu píšeš, tak: Po cvičení gainer+protein+kreatin = vše smíchej do sebe a hotovo. V té nasycovací fázi 4x5g vždy s nějakým jídlem bohatým na sacharidy.
A BTW. když už máš nakoupené doplňky, kde máš nějaký kvalitní multivitamínový + minerální doplněk? Tady bych já začínal.
fakqcze

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dsfsdfsdf

Naposledy upravil fakqcze dne pá září 27, 2013 9:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty rohlíkový kráľ, ach jaj...
Tom3

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten jidelnicek je snad nejvetsi katastrofa jakou tu za celej rok nekdo napsal.. hlavne nakoupit doplnky at to roste..
viz. PU
.. na doplnky se vyser
Turakam

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Ten jidelnicek je snad nejvetsi katastrofa jakou tu za celej rok nekdo napsal.. hlavne nakoupit doplnky at to roste..
viz. PU
.. na doplnky se vyser

a začni jesť mäso a ryžu/zemiaky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poradite mi s davkovanim creatinu,proteinu a gaineru Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: