Zdravím,
je kukuřičná kaše stejně kvalitní snídaní jako ovesné vločky? Vločky, těstoviny, pečivo nemůžu a kromě rýže a brambor hledám nějakou ideální surovinu, kterou bych mohl zařadit ke snídani. Preferuji totiž teplou a kašovitou snídani. Vyjímečně třeba Racio chlebíky.
Zkus jáhlovou kaši - uvařit 10 min. 2x spařené jáhly horkou vodou, přidat sušené např. sojové mléko/ protein 30g, skořici, lžíci medu, případně nějaké pokrájené ovoce. Jáhly jsou kvalitní sacharid a jsou moc dobré. Dobrá je i rýžová kaše :) kukuřičnou jsem také jedla, ale už ji nemůžu ani vidět. Na střední jsem ji jedla k snídani každý den snad 2 roky s nakrájeným banánem :D
Děkuju, vyzkouším hlavně s tou skořicí a medem :) Nad rýžovou kaší jsem také přemýšlel, ale rýži už tak budu mít každý den minimálně jednou dvakrát a nerad bych se jí " přejedl " :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru