Kde kupujete oblecenie?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kde kupujete oblecenie?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mick994

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes pojem móda je tak rozvětvený že bych se v tom tak nepřehraboval.
Někteří návrháři dělají věci jak pod vlivem hodně těžkých omamných látek s nadměrnou dávkou alkoholu, ale co, já to nosit nebudu, jestli někdo jiný, tak proč ne, když si bude připadat "IN" ... Já ho maximálně v duši vysměju, a pokračuji svou cestou.
Já to dnes nehrotím to oblékání, C&A,New Yorker,Reserved atd... a normální obchody jsou pro mě to pravé.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Spazik napsal:

Samozřejmě i bunda může vypadat dobře, ne že ne
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1236330_575241599180279_1391296798_n.jpg

Nj tak koupit u nás pořádný kabát to není tak jednoduché A když už, tak ty cenovky jsou celkem vysoko - 10k-20k+ přeci jen není uplně pro každého.

Tak toto vyzerá podľa mňa na piču. Rukavice úplne od veci, vrch proporčne neprimerane veľký oproti spodku, naviac tie nohavice s pukmi sú mu krátke.
Ale na druhej strane, občas si nechám poradiť pri nákupe outfitu. Toť minule som bol kupovať košeľu s kamošom ktorý sa o módu zaujíma a s jeho radou som bol spokojný

Jen tak pro info, to je kolekce GANT podzim/zima 2013.
A GANT je jedna z nejlepších smart-casual značek ve světě i u nás, něco jako Tommy Hilfiger, Ralph Lauren nebo Lacoste. U nás je tedy trochu předražená, 7tis. za svetr je trochu nadstřelené, ale v cizině jsou jejich ceny teková vyšší střední třída.

Tím netvrdím, že bych něco takového nosil, to bylo jen jako ukázka pro módní bundu.

Samozřejmě pokud u nás někdo vyrazí do ulic dobře a slušně oblečen, tak je hned za exota, protože většina chlapů nosí potrhané džíny a vytahané triko, bundu northface a batoh Ale v Londýně, Paříži nebo New Yorku jsou zase za exoty čeští horolezci-turisti
Drah81

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Pokud jde o "formal"/"smart casual", tak u nás je asi jeden z nejlepších lepremier.cz
Jak jednou zkusíte košili na míru už nebudete chtít jinou... a velmi slušný poměr cena/výkon-kvalita, neplatíte žádnou "brand" přirážku.

Souhlas, LePremier je fajn. Já si ještě dovezl z Anglie košili i svetr od jejich domácího výrobce Anthony & Brown a nemůžu si to vynachválit. Škoda jen, že u nás tyhle anglický kvalitní značky nejsou víc dostupné.
Ale už se snad dováží i sem, našel jsem je na redstop.cz/24-panska-kosile-svetle-modra---spaniel-oxford-shirt Tu modrou přesně mám. :)

Jaký polo trika nosíte?
Spazik

PříspěvekZaslal: pá září 27, 2013 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drah81 napsal:

Jaký polo trika nosíte?

Pietro Filipi - slušný poměr cena/kvalita. A hlavně mají i slim fit střihy.
Bez komentare

PříspěvekZaslal: so září 28, 2013 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj chci se zeptat jestli někdo nemá tepláky Nebbia, potřeboval bych vědět délku velikosti L a M...nevím které :/
člověk

PříspěvekZaslal: ne září 29, 2013 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez komentare napsal:
Ahoj chci se zeptat jestli někdo nemá tepláky Nebbia, potřeboval bych vědět délku velikosti L a M...nevím které :/

Já mám Nebbie velikost L a měří na dělku 101 cm.
Riku

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele kde můžu sehnat nějaký legíny obyčejný, bez žádných potisků, kapsiček, zipů, reflexních pásků a podobných kravin?
Potřebuju nějaký nejlépe černý pod kraťasy. Ale nechce se mi kupovat od UA za 1700,- apod.
Runner

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Hele kde můžu sehnat nějaký legíny obyčejný, bez žádných potisků, kapsiček, zipů, reflexních pásků a podobných kravin?
Potřebuju nějaký nejlépe černý pod kraťasy. Ale nechce se mi kupovat od UA za 1700,- apod.

A na co je potřebuješ? Běh, cvičení? Zkus cykloprodejnu kde se dají běžně sehnat čapáky bez vložky.
Riku

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak na oboje, chodím ven běhat a to spojím se cvičením s vlastní vahou a do toho procvičuji kopy apod. Tepláky co nosím do posilky mě bohužel při tomto dost omezujou v pohybu.

Byl jsem v A3 sportu, v Hervisu, v Intersportu a nikde nic.... všude nějaký legíny s kapsama, zipama apod.
Judson

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To existuji i leginy pro muze ?
Runner

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
No tak na oboje, chodím ven běhat a to spojím se cvičením s vlastní vahou a do toho procvičuji kopy apod. Tepláky co nosím do posilky mě bohužel při tomto dost omezujou v pohybu.

Byl jsem v A3 sportu, v Hervisu, v Intersportu a nikde nic.... všude nějaký legíny s kapsama, zipama apod.

Zkus jít spíš po výrobcích, třeba Craft, Sensor. Běžecké leginy asi budou většinou s nějakou výzdobou ale v pohybu to moc neomezuje, klidně bych v tom cvičil. Cyklistické leginy (čapáky) se dělají i bez vložky, zvlášť ty podzimní, kdy se přes ně natáhnou klasické kraťasy s vložkou. Pár jich mám a nebyl problém je sehnat.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslíš toto?

To mají snad skoro všude, ne?
Riku

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já právě sháním holý legíny bez těch píčovin, vypadá to jak kdybych šel do cirkusu když to hraje a třipí se všemi barvami a cinkaj na tom zipy Proč se dnes už nevyrábí jednoduché věci?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde kupuji se svými 192 cm a 115 kg oblečení?
Blažek, EXE (jeans i pro lidi kteří mají široká stehna), levis, crop, marks & Spencer, Bushman.
jinak -řešením je nechat si šít na míru. Není to tak hrozné - košili na míru seženete kolem 1000 Kč, což je OK.

Myslím, že 90 % fora se "vleze" do běžné konfekce a pokud nechtějí vypadat jako skejťáci, tak se v pohodě obléknou v skoro jakékoli značce a ne že ne:o)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Já právě sháním holý legíny bez těch píčovin, vypadá to jak kdybych šel do cirkusu když to hraje a třipí se všemi barvami a cinkaj na tom zipy Proč se dnes už nevyrábí jednoduché věci?
MOIRA nebo v DECATHLONU se dá slušně vybrat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: