|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ALKAPONE

|
Zaslal: so září 28, 2013 6:55 pm Předmět: |
|
|
Tak jak ste dopadli chlapci ? _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 28, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: so září 28, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: so září 28, 2013 7:13 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | ALKAPONE napsal: | Tak jak ste dopadli chlapci ? |
tebe jsme nevidel
muj cas byl malinko pres 56 (stihl jsme na trati jeste par fotek s jednou blondynkou ze slovenska )
a kolik ty? |
ja sem te videl.. na ty dreveny predposledni prekazce kdyz sem tam cekal snad 15minut tak si tam prichazel s manzelkou (pritelkyni) a detickama.. a musim rict ze tvoje forma vypada o dost lepe v realu nez na fotka.. jinak cas sem mel neco kolem 1:15 nevim presne musim si pockat az to zverejnijou. |
http://www.championchip.cz/new/akce.php?idakce=2013092820 ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: so září 28, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
dikec Sevo.. tak muj cas je 1:17:48.1 ale jak rikam  na konci to bylo hoodne zasekany.. Muj cil byt v lepsi pulce takze sploneno a velka spokojenost.. pristi rok pujdu urcite znova _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: so září 28, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
Trifectu? co to je? zni to nebezpecne _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
matesak3

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
matesak3

|
Zaslal: ne září 29, 2013 6:54 am Předmět: |
|
|
Pokud člověk chtěl jít na krev a na čas, tak podle mě připadaly v úvahu max. první dvě vlny. Já běžel v 11, ale nestěžuju si na to, bylo to super, pocit v cíli je hodně dobrej
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: ne září 29, 2013 9:36 am Předmět: |
|
|
to čekání asi nikdo neovlivní .. leda pouštět vlny po víc jak 15 min.
- můj čas 1:08:20 _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne září 29, 2013 10:41 am Předmět: |
|
|
| flew napsal: | to čekání asi nikdo neovlivní .. leda pouštět vlny po víc jak 15 min.
- můj čas 1:08:20 |
to by ses zase na trati sam bal
EDIT:
aktualne sbirame tym na pristi rok, cilem je Trifecta jako celek, a aspon jednou se dostat do elitni desitky
k tomu nam dopomahej Buh (pokud mozno), dale Freimen, coby kapitam, ma na starosti vyzivove a treningove plany, Flew, ten osefuje vsechno na netu, a ja, coby nahanec tech tupych zvirat, co to zabehnou, aby mel Ronnie vyssi navstevnost a samozdrejme i reklamu
bereme vsechny: zeny, starce i deti, jedina podminka je, ze si dotycny musi nechat vytetovat na celo www.ronnie.cz
(u peknych holek se dela vyjimka, tem to namaluju na zadecek osobne ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: ne září 29, 2013 11:53 am Předmět: |
|
|
to je pravda... a navíc by tam bylo méně slečen a to se nesmí dopustit
co se týče příštích závodů (Trifecta) souhlasím _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|