Děkuji všem za podporu ,
předchvili sme dorazili z Vídně , jsem ko , ale štastný jak blecha .
Předem děkuji všem za podporu ale jedno jmeno tu musím říct bez které bych nemněl
tu formu na podiu jak jsem mněl . prvně jsem mněl obrovský problémy s barvou .
barvy ktere jsem mněl sebou mně vubec nesedli spíše naopak . Srazili ješte to co na
mně zustalo dobre . Mně to nepřidalo na klidu ale nevzdal jsem to ( ale už tam byla
myšlenka , krásny vylet do vídně ) Tak jsem chodil a shaněl barvu nakonec jsem narazil
na team Jardy Paseky !!!! ochotně mně dali jednu barvu že ji mám zkusit . Okamžitě jsem
poprosil z českeho teamu Miroslava Kadlece jestli by mně nenamazal . Tím mu taky děkuji .
tak sme to na mně hodili a hnedka forma byla lepší . Pak se to šíleně tahlo ale to mně asi zachranilo , proč , pořad jsem držel vodu

. to jsem už skoro tři dny nepil . vršek byl
docela ok ale nohy pořad zalitý . nevěděl jsem co dál tak jsem pořadně začal cukrovat vším co bylo po ruce a věřte že toho bylo hodně co jsem mněl sebou , ale nic trošku se to hnula ale ne moc . Přišel večer finale . už jsem se smířil stím že to nebude lepší . Než jsme šli na podium
tak jsem do sebe natlačil Hell NO Gel . Tak sme šlí . U jardy mně se ujala jeho přítelkyně
a přetahla mi barvy a zase to vypadalo líp a najednou se stalo co se mnělo stat už předtím
jsem spustil vodu ale šileně a forma z nouhou šla super nahoru během par minut ty nohy vylezli i když ne tolik co jsem chtěl ale byla to změna šílena , taková maličkost a jak to zaprcovalo s tělem šíleně . Ale Tím musím poděkovat zase Jardovi a přítelkyni že mi dotahli
formu a pani kolem mně lítala utírala se vším mi pomohla bez ni bych tu formu nemněl !!!
Tím si zaslouží muj obrovský poděkovaní !!!!
Pak už jsem prodal co jsem mohl byl to sešup , a po porovnavačce jsem mněl co dělat
abych to udýchal a potřeboval jsem i vodu tak mi podali trošku vody z SK teamu ,
forma šla super nahoru ale super a moje ambice šli nahoru ale nepočítal jsem že tak vysoko to fakt ne . Při vyhlašovaní jsem kroutil jen hlavou a děkoval .
Ano skončil jsem 3 !!! za Jardou ( super forma ) a zavodníkem z rakouska mněl lepší spodek než jak ( škoda ) , a pak moje maličkost ....a pak ostatní závodníci ..
PS: pří važení se někteří zavodnici asi nechali radši přeřadit do nižší vahovky , protože viděli tu konkurence v +95 !!
Nesmím zapomenout na dvě obrovske podpory !!
Ronnie.cz a firmu Survival .
zítra si dám pauzu a jdu se připravovat dále na další zavody , hlavně se soustředím na ty nohy at vylezou at jsou na krev .
PS na važeni jsem navažil 113,8 kg , musím se zlepšit na moji kostru vleze ještě nezkutečny tuny massy .
PSS : nejvíce mně mrzí že se mi nepodařilo ty nohy vysekat podle představ na kost ,
hmota tam je ale bohužel ta vody !! příští zavody jsou na kost !!