| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kappo
|
Zaslal: po září 30, 2013 12:24 pm Předmět: Prosle tycinky |
|
|
Dobry den mel bych dotaz jaky mate nazor na toto. U nas ve fitku slevnili proteinove tycinky od nutrendu low carb jelikoz uz maji 3 mesice proslou dobu trvanlivosti. Cena me laka ale bojim se te prosle doby trvanlivosti. Jaky mate na to nazor prosim, dalo by se to jeste jist? Diky za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
jari

|
Zaslal: po září 30, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
Doufám že jsou za dobrou cenu
Budou v pohodě. Ta trvanlivost se podle mého názoru vztahuje na hlavně kvalitu konzistence tyčinky, než že by se tam něco vyloženě kazilo. To znamená, že můžou být třeba tvrdší nebo se víc drolit atd. ale jinak bych se toho nebál. Tyhle věci se můžou stát třeba i nevhodnym skladovánim a to nemusí být vůbec prošlý.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po září 30, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
Já jedl i půl roku prošlou tyčinku a v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po září 30, 2013 5:04 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že když na výrobku je minimální trvanlivost a ne "spotřebujte do" tak se může prodat pokud je tak označeno. Výrobky co mají "spotřebujte do" se po tom datu rychle kazí a mohl by bejt zdraví závadný. Aspoň takhle nějak si to pamatuju ze školy a jsem línej googlit :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 30, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
Prosle tycinky (dele prosle) byvaji konzistenci trochu tuzsi, ale staci to dat na par sekund do mikrovlnky nebo nekam k teplu a krasne zmekne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: po září 30, 2013 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | No já teda nevím, jednou jsem neodolal a koupil jsem si jednu tyčku právě ve fitku a musel jsem ji rozbíjet kladivem, abych ji mohl rozpustit alespoň ve vodě... Může se vůbec prodávat, když je prošlá? |
Tak ofiko ne , ale vesmes je to jedno.
Ono se jim nic nestane. Klido je kup. Zalezi tedy na cene.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kappo
|
Zaslal: út říjen 01, 2013 4:42 am Předmět: |
|
|
Je tam napsano:min.trvanlivost, mimochodem diky zatim za vsechny rady
|