Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Insano41
|
|
nahoru |
|
|
| |
|
mike scania
|
|
nahoru |
|
|
Insano41
|
|
nahoru |
|
|
Francoa
|
|
nahoru |
|
|
Study
|
Zaslal: so listopad 10, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem zkoušel, a musím říct je chutná velmi dobře! Akorát teda se moc vzhledově nepovedla Ale to bude formou
|
|
nahoru |
|
|
Máča
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 2:31 pm Předmět: |
|
|
Přišel jsem na výborný a přitom jednoduchý recept na proteinovou buchtu:
100g vloček namlet na prášek, odměrku proteinu rozmíchat v troše vody (asi 100ml) a zalít jím vločky.
Přidám trochu prášku do pečiva, kokos a jedno vajíčko.V zniklou směs pořádně zamíchat a vylít na plech. Peču v trobě na 150 stupňů cca 15 minut. Je z toho výborná buchta.
Doporučuju vyzkoušet.
Jenom si nejsem jistý jestli nevadí když se proteinový prášek dá péct do trouby?
|
|
nahoru |
|
|
Study
|
Zaslal: po květen 06, 2013 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
Tomasko
|
|
nahoru |
|
|
DALE
|
Zaslal: po září 30, 2013 10:15 pm Předmět: |
|
|
Tak je to celkem dobry, akorat se mi to strasne prilepilo k tomu pecicimu papiru a musim to z nej "okusovat" :D nakej napad proc?
|
|
nahoru |
|
|
krosař
|
Zaslal: po září 30, 2013 10:30 pm Předmět: |
|
|
Ve zdravé výživě se nechá objednat ale připrav si několik stováků na půl kila..
|
|
nahoru |
|
|
Bosorka
|
Zaslal: út říjen 01, 2013 6:55 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
quangthang
|
Zaslal: so listopad 30, 2013 1:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
Máča
|
Zaslal: út březen 25, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou si dělávám do práce geniálně jednoduchou a přitom dobrou "proteinovou buchtu" (nikdy bych nevěřil, že to bude držet pohromadě, ale po upečení je z toho pevná jakoby tyčinka).
Takže. v šejkru rozmixuju odměrku proteinu ve cca 150 ml mléka s holandským kakaem a třeba skořicí (můžete přidat co je libo, např kokos atd.) a vliju do silikonové pečící formy - peču cca 10 minut na 150 stupňů - výsledkem je vynikající tyčinka plná bílkovin.
Příště přidám fotku. Důvod proč to peču je ten, že je to skladnější než nosi šejkr (nodím to sebou do práce nebo na cesty a taky si to víc vychutnám když to ukusuju po malých kouscích, než když vypiju protein za pár vteřin..
|
|
nahoru |
|
|
|