|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fakqcze
|
Zaslal: st říjen 02, 2013 8:00 am Předmět: |
|
|
Neresim zadnou blbost :D ale nekdo tu psal s vykticnikem ze musej bejt vareny.. Tak jesyli michany vqjicka neztratrj ten duvod proc je jist..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
Ale muzou byt michany, ale vareny jsou zdravejsi, tim ze je nesmazis no.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Marr

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 12:16 pm Předmět: |
|
|
Máš vlastní hlavu ne. Přečti si složení různých potravin a vklidu je můžeš prohazovat s těmi co tu byly napsány.
E: V té pyramidě je to super napsané, to by si měl přečíst každý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st říjen 02, 2013 12:31 pm Předmět: |
|
|
| fakqcze napsal: | | Neresim zadnou blbost :D ale nekdo tu psal s vykticnikem ze musej bejt vareny.. Tak jesyli michany vqjicka neztratrj ten duvod proc je jist.. |
To jsem psal já... Je rozdíl, když si uděláš 20 vařenejch nebo 20 smaženejch (na oleji/másle...) vajec. Smažená mají lepší stravitelnost, ale přečti si něco o tom, jak reaguje žloutek při smažení. Pa
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | fakqcze napsal: | | Neresim zadnou blbost :D ale nekdo tu psal s vykticnikem ze musej bejt vareny.. Tak jesyli michany vqjicka neztratrj ten duvod proc je jist.. |
To jsem psal já... Je rozdíl, když si uděláš 20 vařenejch nebo 20 smaženejch (na oleji/másle...) vajec. Smažená mají lepší stravitelnost, ale přečti si něco o tom, jak reaguje žloutek při smažení. Pa |
ale jako mas pravdu, kazdopadne u nej je dulezite ze papa :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
fakqcze
|
Zaslal: st říjen 02, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
Jo rozjed sem se :D nejvetsi problem mi dela ta snidanr... Protoze ty vlocky do sebe falt lafuju20 minut... Ale do mixeru je davat nebudu..:D a ten creayin chutna jak smekta -_-
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
| fakqcze napsal: | | Jo rozjed sem se :D nejvetsi problem mi dela ta snidanr... Protoze ty vlocky do sebe falt lafuju20 minut... Ale do mixeru je davat nebudu..:D a ten creayin chutna jak smekta -_- |
proc mas problem s vlockama?
nejen z mych zkusenosti je staci dopredu namocit, a pak mas v sobe tu kasi za dve minuty
a kdyz uz mas chut, tak v tom rozmichej protejnak
a proc ne do mixeru?? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: so říjen 05, 2013 12:28 pm Předmět: |
|
|
proc mas problem s vlockama?
nejen z mych zkusenosti je staci dopredu namocit, a pak mas v sobe tu kasi za dve minuty
a kdyz uz mas chut, tak v tom rozmichej protejnak
a proc ne do mixeru??[/quote]
Jak mixuješ ty vločky? Klasika namočit, a nechat odstát. Pak rozmixovat - s vodou/mlíkem a kolik čeho?
Já dřív mixoval rejži, abych s ní netrávil půl hodiny. Ale je pravda, že to byl strašnej kentus a když jsem to rozmixoval a naředil do nějaký přijatelný konzistence k vypití, tak toho byly 2 litry a po chvíli jsem se na to vybod :-D _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
nemixuju, delam kasi
út říjen 01, 2013 17:03 mas navod, co chutna me, podemnou to nekteri trosku pozmenili _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
A.J.Rimmer
|
Zaslal: so říjen 05, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju vzít 80g vloček, banán + 250ml mléka, popřípadě ještě kakao nebo med a všechno to rozmixovat, pak je z toho docela dobrej drink (banán je zásadní!, jinak vločky klesnou ke dnu) a nemusíš se srát s namáčením den předem + vařením nějaký kaše. Muj rekord je takhle asi 100g vloček za 2-3 minuty :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 12:44 pm Předmět: |
|
|
me to zabere cca 30 sec (kdyz nepocitam vareni vody)
vlocky
skorice
umele sladidlo nebo med
susene hrozny
a zalit, a rano je z toho dobra kase _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: so říjen 05, 2013 12:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: so říjen 05, 2013 12:52 pm Předmět: |
|
|
Jak píše Peter. Udělat kaši a není problém.
Já je ani nenechávám namočit. Vemu vločky zaliju mlékem dám na 3min do mikrovlnky (já to dělám 2 a 1 protože už mi to párkrát uteklo) do toho trochu medu nebo čokoládovej Matrix a je to taková bašta že bych klidně snědl 200g (standartně dělám 100g)  .
Myslím, že už to tady někdo psal že to dělá podobně.
Hodně jsem si taky oblíbil omeletu. 100g vloček do toho 2celé vejce a 4 bílky, osolit opepřit (někdy dávám bazalku nebo petrželku kreativitě se meze nekladou). Trochu olivového oleje šup s tím na pánev a pěkně udělat omeletku. Z jedné strany si ji dělám křupavější. K tomu zeleninu, někdy si dám trochu hořtice, kečupu, vylepšit se to dá různě.
Prostě si to jídlo musíš udělat tak aby ti to chutnalo. Není potřeba to hrotit alá Mates, že rozmixuješ a vypiješ hlavně že to má živiny. (Nic proti Mates). Já si rád uvařím, protože mě to baví a co mi nechutná tak nejím. Třeba raciům jsem na chuť fakt nepřišel.
BTW co píšu výše není žádné vaření. Je to za pár minut
|
|
| nahoru |
|
 |
fakqcze
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
Po docela dlouhy dobe pisu... Ty vlocky uz sem nejak zpraskal a davam si je v pohode..jinak od doby co sem zacal posilovat + jisy tak sem nabral 3-5 kg a i vzhledove je videt zmena... Jinak ty moje "doplnky" beru k snidani protein + 30min po posilce a gainer beru jak prijde ze skoly (cca 2-3 hod) a ihned po posilce... To je v pohose ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
Pokud někdo konzumuje vločky jenom z důvodu, že vločky tak nějak přilnuly automaticky k pojmu "posilování", tak ať je radši nejí, když je do sebe nutí a musí je mixovat. Jídlo se má v první řadě jíst, ne pít. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|