Batoh s rozepínáním jako sportovní tačka

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Batoh s rozepínáním jako sportovní tačka  Úvodní stránka -> Ostatní -> Batoh s rozepínáním jako sportovní tačka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LukeH2O

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 8:51 am    Předmět: Batoh s rozepínáním jako sportovní tačka Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zdali někdo z vás netuší, kde by se dal sehnat batoh který by měl otevírání jako sportovní taška. Myslím tím, že se věci do něho nedávají klasicky z vrchu ale odepne/rozepne se přední část a můžete tam věci nastrkat klasicky jak to děláte do sportovní tašky. Já osobně používám sportovní tašku, ale protože přítelkyně jezdí do posilky na kole, tak by potřebovala batoh. Není ani potřeba aby to mělo plno kapes, vždyť stačí jen jedna na boty, oblečení a šejkr :-). Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se snad ani nevyrábí. Ale vím, co myslíš, přesně na tenhle účel mám tlumok pro průzkumníky AČR. Jedna velká kapsa, jedna malá, v pase popruh pro upevnění a spokojenost nade vše.
LukeH2O

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem ho našel. Ale pouze k dostání v USA. Zjistil jsem, že doručují i do ČR a cena i s poštovným by byla kolem 3000Kč.

Poslal bych odkaz ale musím počkat až budu mít 10 příspěvků :- (
cipinek

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechápu, v čem je problém si koupit normální batoh, to chceš být za každou cenu IN, lidí vymýšlejí pořád nesmysly...
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však se dělají i sportovní tašky, které se dají nosit jako batoh, akorát jsou docela velký a jejich nošení není žádná příjemnost...
LukeH2O

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nechci být IN. Mě stačí obyčejná taška přes rameno. Když chceš něco vytáhnou z batohu a je to až na spodu tak buď musíš všechno povytahovat nebo popřeházet - v tom je taška lepší. No a z toho stejného důvodu hledám batoh s podobným otevíráním
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele zkus mrknout na Heureku a hledat běžecké batohy, já jen namátkou našel třeba toto: http://www.samsport.cz/camelbak/unisex-outdoorove-vybaveni-camelbak-octane-xct-bag-307142
LukeH2O

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za radu určitě kouknu
JohankaDl

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrkni kdyžtak sem [url]http://www.radicalsport.cz/batohy/c-975/[/url] , tam mi přijde, že by možná mohlo být něco vhodnýho takhle na sport, respektive na přesun, ale konkrétně ti asi neporadím *a18*

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Batoh s rozepínáním jako sportovní tačka
Rychle na stránku:

Přejdi na: