|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: ne červen 09, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Velor napsal: | | Já k snídani piju 600ml mléka a v tom mám 50-60g rozelmetých ovesných vloček, když jsem zkoušel 80-90 tak mi z toho už bylo hodně špatně |
Za to určitě můžou ty svinský vločky 83,54g je nesnesitelně moc a to,že vypiješ půl krávy na to nemá vlastně vliv Ty jsi taky zase nějakej exot.Ty tady neubydou asi nikdy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tomáš
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st říjen 02, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
| ToMaso napsal: | Co to je za exota ten Velor? To vypadá jak kdyby se momentálně probudil z komatu (ale asi jen častečně) a snažil se obnovit x starých topiců |
Tak to mě rozsekalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 8:11 pm Předmět: |
|
|
zvladnu i 220g vlocek a 550ml mleka. Pohoda ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 9:11 pm Předmět: |
|
|
Beru, napsal jsem to spatne  ale opravil jsem to pod tim, zavorkou
ale to uz jsme trochu offtopic _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
poradili byste mi nějaký tipy na ochucení ovesné kaše? Totiž, já v podstatě denně ráno snídám ov. vločky a většinou to smíchám s nějakým čerstvým ovocem, někdy přidám trochu ar. másla, někdy trochu medu apod. Ale už se mi to prostě nějak zajídá.... a hlavně mi moc nevyhovují sladké snídaně, upravujete to někdo nějak "naslano"? Případně jak. Jen osolit to mi taky přijde takový "mdlý" a taky by se to zajedlo časem.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Beru, napsal jsem to spatne ale opravil jsem to pod tim, zavorkou
ale to uz jsme trochu offtopic |
Vyuzitelnost poznam jen velmi tezko :-) kazdopadne radej jich vic vy.rat nez mit malo, ne? Ikdyz bude travici trakt zatizenej vic
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 5:28 pm Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | Ahoj,
poradili byste mi nějaký tipy na ochucení ovesné kaše? Totiž, já v podstatě denně ráno snídám ov. vločky a většinou to smíchám s nějakým čerstvým ovocem, někdy přidám trochu ar. másla, někdy trochu medu apod. Ale už se mi to prostě nějak zajídá.... a hlavně mi moc nevyhovují sladké snídaně, upravujete to někdo nějak "naslano"? Případně jak. Jen osolit to mi taky přijde takový "mdlý" a taky by se to zajedlo časem. |
Ahoj,
zkus dát vločky na pánev a podlít lehce vodou a okořenit. Jednou jsem je dělal takhle s kuřecím a naprosto pohoda. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
Poradím ti velice jednoduchý a výborný recept. můžeš si to udělat kdykoliv.
Ingredience:
200 g ovesných vloček
300 ml horkého vývaru
800 g rajčat
sůl
4 vejce
špetka mletého pepře
pečící papír
200 g tvrdého sýru
Vločky zalij vývarem. Rajčata spař vroucí vodou, oloupej a nakrájej na kostičky, můžeš rozmixovat. Přidej vločky, osol, promíchej a asi 10 minut podust. Nech zchladnout, přidej rozšlehaná osolená vejce, ochuť pepřem. Směs naplň do vymazané zapékací mísy, na povrchu ji uhlaď a posyp nastrouhaným sýrem. Peč ve vyhřáté troubě při 190 °C asi 20 minut.
Luxusní žrádlo
Nebo nemusí být jen pořád dokola vločky. Je jich milion drůhů i instatních - jáhlové, kukuříčné, pohankové, rýžové (Arax-Globus), dáš tam jakýkoliv ovoce co ti chutná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Poradím ti velice jednoduchý a výborný recept. můžeš si to udělat kdykoliv.
Ingredience:
200 g ovesných vloček
300 ml horkého vývaru
800 g rajčat
sůl
4 vejce
špetka mletého pepře
pečící papír
200 g tvrdého sýru
Vločky zalij vývarem. Rajčata spař vroucí vodou, oloupej a nakrájej na kostičky, můžeš rozmixovat. Přidej vločky, osol, promíchej a asi 10 minut podust. Nech zchladnout, přidej rozšlehaná osolená vejce, ochuť pepřem. Směs naplň do vymazané zapékací mísy, na povrchu ji uhlaď a posyp nastrouhaným sýrem. Peč ve vyhřáté troubě při 190 °C asi 20 minut.
Luxusní žrádlo
Nebo nemusí být jen pořád dokola vločky. Je jich milion drůhů i instatních - jáhlové, kukuříčné, pohankové, rýžové (Arax-Globus), dáš tam jakýkoliv ovoce co ti chutná. |
Shootere, prosím Tě, kam nejlépe třeba pro ty rýžové nebo jáhlové vločky? _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
třeba je maj v Globusu firma Arax
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|