Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Crossfit  Úvodní stránka -> Crossfit -> Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grejwi napsal:
Bohužiaľ zdieľam váš názor

uff....
eschaia

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jop
: (

Tohle je fakt totální demence....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
300lbs

PříspěvekZaslal: po říjen 07, 2013 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neco z naseho fitka.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po říjen 07, 2013 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkně , nechci být hnidopich a třeba ani nemám pravdu, ale myslím, že při těch hang-cleanech v 1:25+ je podmínka mít v dolní pozici natažené ruce. Jestli se mýlím, tak se omlouvám.
300lbs

PříspěvekZaslal: po říjen 07, 2013 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To opravdu nevim.necvicim to.Jen ty kluky obdivuju co dokazou delat.Vzdy je to super se na to koukat.
Marky V.

PříspěvekZaslal: út říjen 08, 2013 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady DeFranco ukazuje zajímavý rehabilitační cviky na ramena, který by podle mě měly být zejména pro crossfittery povinností:
Spam

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, jak jste na tom s Angie?
Dnes jsem ji odjel za 18:23 , tak ať mám tak nějak s kým porovnávat
Moocha

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyysi dávno jsem to měl asi za 14:50, teď ani náhodou.
Seva98

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Kdyysi dávno jsem to měl asi za 14:50, teď ani náhodou.

Tim padem je ale neco spatne

https://www.zonetraininglog.com
Moocha

PříspěvekZaslal: po listopad 04, 2013 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, vím to. Zaměřuju se na sílu a objem a na ostatní zapomínám. Je to samozřejmě špatně, ale já mám problém přibrat teď bez WODů, jak by to asi šlo s nima.
Spashett

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

300lbs napsal:
Neco z naseho fitka.

2:15 - 2:20... presne jsem si vzpomnel na clanek o crossfitu co tu tedka nejak vysel. Tezky vahy a jezdit na cas = shit form. nerikam u vsech, ale tenhle cvik u videa neznam.. ani deadlift ani romanian deadlift..
Marky V.

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett napsal:
300lbs napsal:
Neco z naseho fitka.

2:15 - 2:20... presne jsem si vzpomnel na clanek o crossfitu co tu tedka nejak vysel. Tezky vahy a jezdit na cas = shit form. nerikam u vsech, ale tenhle cvik u videa neznam.. ani deadlift ani romanian deadlift..

Bohužel máš pravdu. Předpokládám, že do deseti let bude většina současných hardcore dříčů sedět u televize a vzpomínat na sportovní úspěchy.
Petey

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono,aj ten nadhod toho pana bez tricka bol dost divny...
kulíšek

PříspěvekZaslal: út listopad 19, 2013 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Spashett napsal:
300lbs napsal:
Neco z naseho fitka.

Bohužel máš pravdu. Předpokládám, že do deseti let bude většina současných hardcore dříčů sedět u televize a vzpomínat na sportovní úspěchy.

JJ... to je velký nešvar dnešní doby... závodníci by si měli uvědomit, že je totálně nesmysl jezdit celý rok WOD na čas/počet opakování.... Rok má 12 měsíců, 365 dní.. dlouhá doba... nejde být neustále na top úrovni ve všem... první budovat techniku, sílu, pak silovou vytrvalost a pak čistou vytrvalost... ono v tréninku by ale stejně nikdy neměli chodit za hranici toho, co zvládnou technicky... na závodech je to jiná... (nehledě na přetížení CNS).. jenže ego bývá silnější, mno...
O kompenzačkách, mobilitě a pod ani nemluvím...Ale to není problém jen CF... ono oddělat si tělo jde ve všech sportech celkem snadno...
Mr.Samorost

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
JJ... to je velký nešvar dnešní doby... závodníci by si měli uvědomit, že je totálně nesmysl jezdit celý rok WOD na čas/počet opakování.... Rok má 12 měsíců, 365 dní.. dlouhá doba... nejde být neustále na top úrovni ve všem... první budovat techniku, sílu, pak silovou vytrvalost a pak čistou vytrvalost... ono v tréninku by ale stejně nikdy neměli chodit za hranici toho, co zvládnou technicky... na závodech je to jiná... (nehledě na přetížení CNS).. jenže ego bývá silnější, mno...
O kompenzačkách, mobilitě a pod ani nemluvím...Ale to není problém jen CF... ono oddělat si tělo jde ve všech sportech celkem snadno...

V zásade s tebou súhlasím ale treba si uvedomiť že závodníci sú v prvom rade cvičenci a tím myslím že spadajú pod nejakého trénera ktorého počúvajú, ktorému veria a ktorí vie vo všetkách ohľadoch o tom čo robia oveľa viac než oni (teda mal by) a tam je často jadro problému. Pretože cvičenec často netuší čo je to CNS co je to syndróm pretrénovania, ako správne cvičiť, jest a regenerovať proste počúva trénera.

Napríklad u nás v Brne sa idú WODi zasadne z vysokými váhami ideálne maximálnymi alebo o kúsok vyššími (je predsa treba progres) a každý jeden tréning počas celého roku sa ide na čas za čo najlepší čas. A Keď mam náhodou slabší deň a zoberiem si menšiu váhu alebo kašlem na čas a idem si svojim tempom počúvam od trénera reči tipu, to si s tou váhou robíš srandu alebo zober si niečo poriadne, poprípade to ideš ešte len druhé kolo ? to si už mal biť hotový. Takže asi tak

Mne osobne trvalo skoro 1,5 roka a par zranení (vďaka bohu iba ľahkých na techniku to zas tréner dbal) než som zistil že tento druh tréningu mi vôbec ale vôbec neprospieva a môjmu telu skôr škodí a že to ako som sa v podstate neustále cítil je pretrénovanie.

Aj keď je pravda často je chýba v samotných cvičencoch sám to na tréningoch často vidím (a aj u seba priznávam), ale chyba rozhodne nielen len na ich strane.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: