Krevní testy-nemoc

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Krevní testy-nemoc  Úvodní stránka -> Ostatní -> Krevní testy-nemoc
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
refresh

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 1:27 pm    Předmět: Krevní testy-nemoc Odpovědět s citátem

Ahoj, obracím se na Vás s dotazem, radou.
Čeká mě v pondělí už delší dobu naplánované lékařské vyšetření (prohlídka), kde se bude odebírat jak krev tak moč, bohužel jsem tenhle týden chytil jako naschvál nějakou nemoc-nebyl jsem přes rok nemocný.
Snažím se teda uzdravit jak jen to jde, nemám horečky, už mě nebolí v krku, spíš mám lehce kašel a rýmu, ale kašel už více méňě přestává.
Zvýšil jsem Vitamín C, piju jak můžu, čaje atd...
Otázka zní, může tahle nemoc ovlivnit výsledky testů v můj neprospěch?
Mám na "vyléčení" ještě víkend, ale jsem od pátku do neděle v práci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Novic

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 4:30 pm    Předmět: Re: Krevní testy-nemoc Odpovědět s citátem

Na základě vlastní zkušenosti mě na testy ani nepustili - poté, co jsem jim řekl, že jsem/byl nemocnej. Nějaký vliv to určitě mít bude, otázkou je, jestli negativní.
refresh

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2013 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to by bylo špatné, už jenom proto že tam pojedu 90km, a že je to tak dlouho domluvené
Saphenus

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 1:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zajtra je este pracovny den tak tam skus zavolat a vybavit neskorsi termin. ale na druhej strane nie je dovod si mysliet ze u zdraveho cloveka bude jedno prechladnutie schopne uplne zmenit laboratorne vysledky a urobi z teba invalida
tie vysledky budu zmenene skor z tvojho stresu ako z prechladnutia
kazdy lekar rozozna z vysledkov ci si naozaj chory alebo iba momentalne prechladeny
jachym

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 2:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky bych doporučoval vyřadit suplementy, některý můžou pak rozhodit některý hodnoty odběru a může to působit jako některý diagnozy
refresh

PříspěvekZaslal: pá říjen 04, 2013 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shodou okolností jsem byl před týdnem u obvodního lékaře na odběrech, a bylo vše v pořádku, domluvil jsem se s ním a výsledky si vyzvednu a vezmu je sebou, termín teď už stejně neposunu. Navíc jsem dárce krve, tak by to mělo být v pořádku.
Doplňky jsem už před 14 dny vyřadil právě kvůli tomu. Tak uvidím no, při nejhorším mě pošlou domů a budu muset přijít jindy.
refresh

PříspěvekZaslal: st říjen 16, 2013 1:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nakonec to dopadlo dobře, 8 hodin létání po nemocnici a střídání oddělení, kde probíhala různá vyšetření, nemoc nevadila (uhrál jsem to jen na nachlazení), ve výsledku tedy krev OK. A výsledkem je-> přijat
Díky za názory a rady, třeba tím pomůžu někomu dalšímu

Rychle na stránku:

Přejdi na: