|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Adversa
|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 10:44 pm Předmět: Znehodnocování proteinu? |
|
|
Zdravim, mam opět dotaz.  zajímá mě, jak je to s proteinovým přípravkem, když si ho dejme tomu namícháte pár hodin předem? Může to nějak protein nepříznivým způsobem ovlivnit? Nikde jsem se toto nedočetl a rád bych si tuhle (pro mě záhadu  ) objasnil. Takže všem předem děkuji :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: ne říjen 06, 2013 11:12 pm Předmět: |
|
|
ale pupiku, odměř si protein do malé krabičky a pak to můžeš bezprostředně před konzumací zalít vodou, nechápu, proč tady vymýšlíš takové pičoviny...
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 4:05 am Předmět: |
|
|
přesně jak píše cipinek, ale když už teda, samozřejmě, když si ho namícháš dopředu, tak za hodinu už v tom žádný protein nebude, ono se to vypařuje tak bacha na to
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 6:31 am Předmět: Re: Znehodnocování proteinu? |
|
|
| Adversa napsal: | Zdravim, mam opět dotaz. zajímá mě, jak je to s proteinovým přípravkem, když si ho dejme tomu namícháte pár hodin předem? Může to nějak protein nepříznivým způsobem ovlivnit? Nikde jsem se toto nedočetl a rád bych si tuhle (pro mě záhadu ) objasnil. Takže všem předem děkuji :) |
Samotné bílkovině se nic nestane. Ale může se změnit chuť a konzistence proteinu, záleží, jaké přísady (třeba zahušťovadla) výrobce používá. Některé proteiny zůstanou i po X hodinách od namíchání zcela totožné, některé se mohou co do výše uvedených vlastnosti dost změnit. Ale obsahu bílkovin to nijak neublíží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 8:12 am Předmět: |
|
|
uz se mi stalo, ze mi protein za pár hodin zkysnul... stačí si občas čichnout k shakeru, když ho hned neumyješ, co to udělá přes noc..
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
Já jsem hlavně nepochopil, proč se vyrábí a kdo si kupuje ty hotové shaky - třeba Weider to dělá. Prostě už namíchaný protein v lahvičce.... vychází to několikanásobně dráž a prostě mi uniká výhoda. Když už bych si to chtěl někde vzít, tak si vezmu v malé krabičce odsypanou dávku a ty proteiny se dneska rozpouští tak snadno, že neni potřeba shaker, stačí nalít do sklínky někde a zalít vodou. Nebo pokud ani k vodě nemam přístup, tak si to namíchám doma... a nemusim ani nosit plnou lahvičku v batohu... proč kupovat toto to fakt nechápu.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | | Já jsem hlavně nepochopil, proč se vyrábí a kdo si kupuje ty hotové shaky - třeba Weider to dělá. Prostě už namíchaný protein v lahvičce.... vychází to několikanásobně dráž a prostě mi uniká výhoda. Když už bych si to chtěl někde vzít, tak si vezmu v malé krabičce odsypanou dávku a ty proteiny se dneska rozpouští tak snadno, že neni potřeba shaker, stačí nalít do sklínky někde a zalít vodou. Nebo pokud ani k vodě nemam přístup, tak si to namíchám doma... a nemusim ani nosit plnou lahvičku v batohu... proč kupovat toto to fakt nechápu. |
Smysl to má pro ty, kdo to toho využívá. Tady u nás to pravda moc neletí, ale za oceánem nejspíš ano, protože to dělá mraky firem a reklam na to jsou plný časopisy. Tobě přijde normální, si zamíchat protein po cvičení ještě třeba v šatně, někomu přijde normální si načnout pitíčko za chůze, v autobuse nebo jako řidič v autě.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: po říjen 07, 2013 5:10 pm Předmět: |
|
|
do shakeru si dam protein zaliju ho vodou a taky ho muzu chlastat v aute nebo v buse uplne stejne.... v USA to leti protoze to je hotove, zadny polotovar, vezmes z lednicky a vypijes. Treba na college to maji sportovci zdarma _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: po říjen 07, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
Svého času proběhla fáma, že Coca-Cola chystá svůj vlastní RTD
protein. Ale nakonec to byla stejně nejspíš bouda, která měla vysvětlit
zvýšenou cenu syrovatky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: út říjen 15, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | uz se mi stalo, ze mi protein za pár hodin zkysnul... stačí si občas čichnout k shakeru, když ho hned neumyješ, co to udělá přes noc.. | Jednou se mi použitej šejkr zakutálel pod sedačku no a našel jsem ho za měsíc při luxování..........vyhodil jsem ho ......protě to už nešlo ani umejt:-))
Každopádně dopředu jsem si to namíchal několikrát do lahve ,jako že na celej den a prostě konzistence se změní a u nekterejch i chut........
Už to nedělám......i když si také myslím že kvalita bílkoviny se tím nemění _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 8:26 pm Předmět: |
|
|
Není nic snazšího než si do shakeru nasypat prášek a těsně před použitím dolít vodu. Vodu nemusíš nosit s sebou. Ve škole je. V práci ji snat také všichni máme. Proč to komplikovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|