nic, tak dik
edit: samozrejme mate pravdu, jen me pobavila jedna vec.
At se dari v priprave na dalsi zavody
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Tak tady je armada podpůrných svalu , není ještě kompletní ale snad zítra nebo pozítří
bude !!
Vše tvrdě zrecenzuji vyzkouším až na krev , nebudu troškařit , to už mně znáte .
Takže čekejte rozbor a recenzi !! a nebudu se s nima mazlit oni se nemazlí se mnou
Tak já s nima !!
Zaslal: út říjen 08, 2013 8:13 am Předmět: Maminka a babičky by byla pyšná
Tak včera večer jsem se nudil
Tak jsem se nudil a nemohl jsem spát a věděl jsem že mám udělany těsto od pekařu v ledničce tak jsem se do toho pustil . Těsto bylo vytvořeno v pekárně od kamaráda , složení Ovesne,pšeničke,žitne vločky ( mouka ) slepeno palatinouzou :-)) par vajíček , udělali mi těsto a to jsem doma dál zpracoval nesekal si vločky , posypal ovoce je uvnitř ( jsou tam jablíčka a hrušky ) Polil trošku medovinou :-)) a šup do trouby :-)) no a tady je výsledek už jsem jednu musel ochutnat :-)) jsou boží zbytek jsem rychle musel schovat jinak bych je sežral :-))
a nechal si je na ráno
Naprosto NESOUHLASIM s pavlem. Sleduju tvoje treninky a ty vahy se mi zdaj velmi dobre. Pripravky co beres,.. Dle me je to k tvojim cilum a k tve aktualni forme vyhovujici. Mozna neco zbytecne, ale psal si ze ti to slape, tak proc se ochuzovyt. Tve telo mi rozhodne neprijde bídné....
+ tesim se na tvoje hodnoceni tech suplementu... drzim palce, Poník
E: tech doplnku je hodne, ale furt to nejsou ty nejhorsi, ktere berou i mnozi horsi cvicenci nez Mates.
chceš kritiku?ok
1. přestaň se tu naparovat jak nějaký profík každý ti na to může víš co
2.vysaď polovinu těch žíravin co do sebe cpeš každý den a pomalu ale jistě dojebáváš svoje už tak dost oslabené tělo
3.zamakal bych na celém těle zvlášť ty ruce,ty jsou teda bída a taky kozy nicmoc.
4.začni pořádně cvičit s pořádnýma váhama
Super , děkuji
Super dík za motivaci , jsem potěšen za kritiku , ale asi smůla vubec mně nerozhodí ,
Spíše nakopne ještě k lepšímu ale tobě to je přeci uplně jedno .
Vysazovat ty žiraviny , nevím jake myslíš . A je mi jedno jake .
Když podle tebe dojebávám tělo , tak to je zajímavé že šlape líp než před několika roky pomalu, ale ty to asi víš líp než moje tělo .
Ano mám oslabene tělo ty to víš nejlíp .
ANo máš pravdu zamakám na celém těle , neboj se zase to bude změna ale myslím že
tě to nebude zajímat , Ano ruce jsou nic moc , kozy taky , souhlasím a taky budou lepší .
Ano začnu cvičit s pořadnýma váhama , už se na tom pracuje .
A dotaz co tak si dát trenink at mi ukážeš co jsou u tebe pořadne váhy rád to uvidím .
Třeba benche +200 kg po 5 opak , mrtvoly, dřepy cokoliv rád se přiučím ,
třeba mně naučíš něco noveho co mi pomuže k raketovemu pokroku
děkuji za kritiku ,
Naposledy upravil Mates-daoc dne út říjen 08, 2013 4:46 pm, celkově upraveno 1 krát
Mě se hodně líbí, jak je tu vidět celá ta cesta.. a matesuv přistup se mi líbí.. neni to bezhlavé a vsecko má důvod, vysvětlení, reakce těla..udržování, nabírání... tohle v jinym logu neni k videni.. tenhle log čtu rád
Když to děláš dobře, přichází kritika lidí... no spíše zavistivých šmejdů :D
Martin to dělá tak, aby se posunoval dál a jede na kvalitu a to se mi líbí.
Další jeho super vlastností je, že vám dobře poradí, ikdyž by se na vás mohl v*srat a neztrácet tak drahocenný čas
Zaslal: út říjen 08, 2013 6:04 pm Předmět: Utery trenink
tak sranda skončila a pokračujem dále
Trenink Nohy complet ,
Dneska mněl být zase dvoj fazový ale po zvážení že denně dojíždím 4 hodiny do fitka .
Sme to přehodnotili a budem dávat vše v jeden trenink , takže se to hodně přitvrdí .
Příchod do fitka ,
Kardio
Strečink , protažení a zahřatí
Trenink
Předkopy v sedě
105 Lb x 12 opak x 3 serie ( zahřátí )
225 Lb x 12 opak x 1 serie
240 Lb x 12 opak x 1 serie
255 Lb x 12 opak x 3 serie ( a pak že hellnox nefunguje omg ) nezkutečná pumpa
a byla ještě rezervy !!!
Dřepy ve svodidlech
135 Lb + konstrukce x 10 opak x 1 seria na zahřátí
225 Lb + konstrukce x 8 opak x 1 serie
315 Lb + konstrukce x 8 opak x 3 serie
Zakopávání v leže
140 Lb x 8 opak x 4 serie
Výpony na lýtka
260 Lb x 12 opak x 4 serie
Kardio Schody
jsem KO , dneska jsem se fakt zničil už ty předkopy byli super pak dřepy jsem si
vychutnal ,
Po treninku strečink a dukladne protažení !!
Hellnox zafungoval skvěle !! cítil jsem ho a to hodně !! i když ta dávka je adekvátní na
moji váhu ,
Actinox® , teďka se ukáže jak zafunguje na regen !! protože zítra je další trenink
zada , biceps, trapezy , zadní delty , ABS , kardio a tedka bude hodně duležita regenerace
Tak se ukaž ty vyhlašena novinka Actinox®
Naposledy upravil Mates-daoc dne út říjen 08, 2013 6:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru