|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 3:46 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Pokud někdo konzumuje vločky jenom z důvodu, že vločky tak nějak přilnuly automaticky k pojmu "posilování", tak ať je radši nejí, když je do sebe nutí a musí je mixovat. Jídlo se má v první řadě jíst, ne pít. |
souhlasim s tebou, ale jestli si mam vybrat (ohledne doporuceni pro nekoho) jestli k snidani sni 3 rohliky nebo vypije 100g vlocek, tak myslim, ze vlocky jsou lepsi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | eSko napsal: | | Pokud někdo konzumuje vločky jenom z důvodu, že vločky tak nějak přilnuly automaticky k pojmu "posilování", tak ať je radši nejí, když je do sebe nutí a musí je mixovat. Jídlo se má v první řadě jíst, ne pít. |
souhlasim s tebou, ale jestli si mam vybrat (ohledne doporuceni pro nekoho) jestli k snidani sni 3 rohliky nebo vypije 100g vlocek, tak myslim, ze vlocky jsou lepsi |
Jéé jak někdo nemůže mít rád vločky. Taková ovesná kaše, ovesný placky/buchta a takových výtvorů co se dá udělat
Edit: Nemá je rád jen ten, kdo si je neumí řádně připravit! _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 4:07 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: |
Nemá je rád jen ten, kdo si je neumí řádně připravit! |
Souhlas. Kdyby jste viděli co dokáže žena udělat za dobroty z tvarohů, vloček, celozrnejch mouk. Bašta
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Vidis, ja si vlocky mixuju dopredu, a pak treba tyden jen odsypavam z krabice... Vubec mi nevadi ze to neni tak skvele jak vase kase, ale je to pro me pohodlne ve vsech smerech a poranu kdy su liny aj podivat se do zdcadla vemu shaker, naleju mliko a piju pri sprse/uceni/chystani.... ty ziviny tam sou snad ne? :-) :-) |
Každýho věc, ale pak nebulte že vám to nechutná/nemůžete to sníst/ jste nafouknutí a kdoví co ještě... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | micus6 napsal: | Vidis, ja si vlocky mixuju dopredu, a pak treba tyden jen odsypavam z krabice... Vubec mi nevadi ze to neni tak skvele jak vase kase, ale je to pro me pohodlne ve vsech smerech a poranu kdy su liny aj podivat se do zdcadla vemu shaker, naleju mliko a piju pri sprse/uceni/chystani.... ty ziviny tam sou snad ne? :-) :-) |
Každýho věc, ale pak nebulte že vám to nechutná/nemůžete to sníst/ jste nafouknutí a kdoví co ještě... |
Veci problem mam sezrat 200g kase..tedy kasi z 200g vlocek.... Kazdopadne souhlasim, kdybych se naucil delat tu kasi driv nez to mixovat tak si zvyknu a delam to tak..
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | Ustinov: Zajímalo by mě, proč v Tvým posledním příspěvku píšeš čárky... Buď napíšu čárky všude, kde mají bejt, nebo je nenapíšu vůbec. To píšeš podle toho, jak ti to vyjde? |
prohlasuju, ze jsme je napsal vsude, kde jsem si myslel, ze maji byt _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Novic napsal: | Ustinov: Zajímalo by mě, proč v Tvým posledním příspěvku píšeš čárky... Buď napíšu čárky všude, kde mají bejt, nebo je nenapíšu vůbec. To píšeš podle toho, jak ti to vyjde? |
prohlasuju, ze jsme je napsal vsude, kde jsem si myslel, ze maji byt |
Rozumím. Neber to nijak zle, prosím, jen mě to zajímalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Novic napsal: | Ustinov: Zajímalo by mě, proč v Tvým posledním příspěvku píšeš čárky... Buď napíšu čárky všude, kde mají bejt, nebo je nenapíšu vůbec. To píšeš podle toho, jak ti to vyjde? |
prohlasuju, ze jsme je napsal vsude, kde jsem si myslel, ze maji byt |
Rozumím. Neber to nijak zle, prosím, jen mě to zajímalo... |
a jak to ma byt podle tebe? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
Boze, menime se na forum ceskeho pravopisu, aby ses neposral novici _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
...k snidani sni 3 rohliky , nebo vypije...
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Boze, menime se na forum ceskeho pravopisu, aby ses neposral novici |
Klídek ... jen jsem byl trošku zvědavej .
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út říjen 08, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | ...k snidani sni 3 rohliky , nebo vypije... |
ejta, pravdu ma ten hoch _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|