|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lašis
|
Zaslal: út říjen 08, 2013 9:23 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, tak to napíšu taky sem. Zhruba před 2 měsíci mě začalo bolet v oblasti lokte. Jakmile jsem zjistil, že to asi nebude jen tak přechodný problém, začal jsem ruku potírat koňskou mastí, voltarenem, koupil si kolafit, condrosulf a dokonce jsem užíral doplněk stravy mýmu psovi na klouby  Po měsíci se však loket nezlepšoval, tak jsem zašel k ortopedovi, kterého mi většina známých doporučila. Ten mě odbyl s tím, ať měsíc vydržím, že to jsou jenom úpony a bude to OK!
No, jsou to 2 měsíce a není to OK, k tomu blbovi už nepůjdu, najdu jinýho. Loket oteklý nemám, v běžném životě mě to neomezuje, ale byl jsem do této doby zvyklý cvičit v posilovně většinu svého volného času již po dobu 6 let a dá se říct, že posilování je pro mě droga a neumím si bez toho život představit. Problém je, že do posilovny si teď můžu jít odcvičit tak akorát nohy, bo po všem ostatním mě loket bolí i s menšima váhama. Kamarád mi doporučoval léčbu magnetem, která mu vyléčila podobný problém s ramenem. Chci se vás zeptat, jestli se někomu z vás podařilo zdárně vyhrát nad bolavým loktem a jak. Už jsem uvažoval i o včelím bodnutí, ale teď v zimě se to celkem těžko realizuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 9:14 am Předmět: |
|
|
asi mysli ,,vcelky" _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 9:43 am Předmět: |
|
|
Ked nezozenies vcelu, skus sa nechat uhryznut hadom, na to zas veria kdesi v Azii...
Moj problem s tenisovym laktom trval skoro rok, nez som nasiel jednoduchy recept: Kostihojova mast bez primesi a STRECING! Mal som skratene predlaktie, pri namahe sa mi zapalovali upony. Pri pravidelnom kazdodennom strecingu ti to zmizne za par tyzdnov.
http://www.climb.sk/?action=show&link=2007020002 _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 9:55 am Předmět: |
|
|
Postizometrická relaxace na extenzory, detonizační tejp, popř. epikondylární páska když už to někde musí mervomocí zatěžovat.
A jako doplněk jde celkem s uspěchem použít na postižený svaly (ne upony) ultrazuk. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 10:49 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Postizometrická relaxace na extenzory, detonizační tejp, popř. epikondylární páska když už to někde musí mervomocí zatěžovat.
A jako doplněk jde celkem s uspěchem použít na postižený svaly (ne upony) ultrazuk. |
Pomane-bereš nové pacienty?:o) Byl bych častým návštěvníkem. Do Brna dojedu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Lašis napsal: | Ahoj, tak to napíšu taky sem. Zhruba před 2 měsíci mě začalo bolet v oblasti lokte. Jakmile jsem zjistil, že to asi nebude jen tak přechodný problém, začal jsem ruku potírat koňskou mastí, voltarenem, koupil si kolafit, condrosulf a dokonce jsem užíral doplněk stravy mýmu psovi na klouby Po měsíci se však loket nezlepšoval, tak jsem zašel k ortopedovi, kterého mi většina známých doporučila. Ten mě odbyl s tím, ať měsíc vydržím, že to jsou jenom úpony a bude to OK!
No, jsou to 2 měsíce a není to OK, k tomu blbovi už nepůjdu, najdu jinýho. Loket oteklý nemám, v běžném životě mě to neomezuje, ale byl jsem do této doby zvyklý cvičit v posilovně většinu svého volného času již po dobu 6 let a dá se říct, že posilování je pro mě droga a neumím si bez toho život představit. Problém je, že do posilovny si teď můžu jít odcvičit tak akorát nohy, bo po všem ostatním mě loket bolí i s menšima váhama. Kamarád mi doporučoval léčbu magnetem, která mu vyléčila podobný problém s ramenem. Chci se vás zeptat, jestli se někomu z vás podařilo zdárně vyhrát nad bolavým loktem a jak. Už jsem uvažoval i o včelím bodnutí, ale teď v zimě se to celkem těžko realizuje. |
Mel jsem problemy s osteparskym loktem, uz nemam. Pomohly mi razove vlny k zkratkodobeho hlediska (jedna navsteva, 1 500 Kc, vyrazne zlepseni) a potom navstevy fyzioterapeuta ktery se rozhodl ze mi uvolni krcni pater. Po par tydnech predepsanych cviceni a dalsi davce razovych vln se to zlepsovalo a ted uz je loket v poradku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lašis
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 9:19 pm Předmět: |
|
|
No, tak strečink určitě začnu zkoušet. Ale nejsem si jistý, jestli mám zrovna tenisový loket. Jak jsem si četl ty brutální komentáře o tom, že někdo není schopný ani držet skleničku a spát, tak si musím oddechnout, bo tohle mě opravdu netrápí. Opravdu to cítím hlavně ráno po probuzení, když se protahuji, ale není to tak dramatické. Spíš jde o to nošení těžších břemen, třeba bench mi ani trochu nevadí ani u velkých vah, ale nejsem si jistý, zda-li se při něm loket taky nekazí. Jsem trochu na pochybách, všichni ortopedi okamžitě doporučují obstřiky nebo něco podobného, a přitom jsem v diskuzích četl, že dost lidí prostě pokračovalo ve cvičení a nakonec je to přešlo. Je pravda, že masti mi doposud ani trochu neulevily. Po posilování se většinou cítím lépe, ale druhý den o to silněji cítím loket.
Jinak dnes jsem se byl objednat u novýho ortopeda a sestra mi řekla, že nejbližší volný termín je až za měsíc, tak mám chuť se na to vy.rat.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 5:49 am Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | Včelím bodnutí? |
Pry to opravdu funguje, ale musis tech zihadel absolvovat vic v prubehu nekolika dni. Lide co to zkouseji rikali, ze jim to hodne pomohlo odstranit bolesti pri artroze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 9:36 am Předmět: |
|
|
| Lašis napsal: | No, tak strečink určitě začnu zkoušet. Ale nejsem si jistý, jestli mám zrovna tenisový loket. Jak jsem si četl ty brutální komentáře o tom, že někdo není schopný ani držet skleničku a spát, tak si musím oddechnout, bo tohle mě opravdu netrápí. Opravdu to cítím hlavně ráno po probuzení, když se protahuji, ale není to tak dramatické. Spíš jde o to nošení těžších břemen, třeba bench mi ani trochu nevadí ani u velkých vah, ale nejsem si jistý, zda-li se při něm loket taky nekazí. Jsem trochu na pochybách, všichni ortopedi okamžitě doporučují obstřiky nebo něco podobného, a přitom jsem v diskuzích četl, že dost lidí prostě pokračovalo ve cvičení a nakonec je to přešlo. Je pravda, že masti mi doposud ani trochu neulevily. Po posilování se většinou cítím lépe, ale druhý den o to silněji cítím loket.
Jinak dnes jsem se byl objednat u novýho ortopeda a sestra mi řekla, že nejbližší volný termín je až za měsíc, tak mám chuť se na to vy.rat. |
Podle me volis spatneho odbornika. Ja bych na tvem miste kaslal na ortopeda a sel za fyzioterapeutem. Mozna by ti ho mohl predepsat i obvodni lekar, takze bys nemusel platit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lašis
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Poman napsal: | Postizometrická relaxace na extenzory, detonizační tejp, popř. epikondylární páska když už to někde musí mervomocí zatěžovat.
A jako doplněk jde celkem s uspěchem použít na postižený svaly (ne upony) ultrazuk. |
Pomane-bereš nové pacienty?:o) Byl bych častým návštěvníkem. Do Brna dojedu:o) |
Poslední dobou mám těch návštěvníků nějak moc,cvičením ku zdraví:)
Lašiš: No protože to očividně děláš blbě,navíc klasickej strečink se v tomhle případě nehodí. Nebuď línej, zvedni zadek a běž na nějaký fyzio,než se ještě víc zničíš _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lašis
|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 7:33 am Předmět: |
|
|
Tak jsem byl dnes ráno u svý obvodní. Ta se mi na loket ani nepodívala, ale rovnou mi řekla, že je to tenisák. Poslala mě ale na 10 ultrazvuků, tak uvidím. Po tom prvním bych řekl, že se to trochu uvolnilo, ale možná je to jenom moje psychika
A když to nevyjde, hurá na chirurgii
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Lašis
|
Zaslal: út listopad 05, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
A můžu se zeptat, čím jsem se tě dotknul?
Byl jsem u ortopeda, u svý obvodní a nakonec u fyzioterapeuta a všichni mě chtěj hnát na obstřiky. Ten ultrazvuk jsem si u svý obvodní vyprosil sám, jinak mě hnala na ortopedickou chirurgii na obstřiky, což se mi nelíbilo a sdělil jí, že o to zatím nemám zájem.
Teď jsem po ultrazvuku, loket je o dost lepší, nicméně stále to ještě bolí, ale již jen při zátěži, normálně o něm nevím
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|