Objem-snídaně-ranní trénink

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objem-snídaně-ranní trénink  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Objem-snídaně-ranní trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JrElda

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 5:25 pm    Předmět: Objem-snídaně-ranní trénink Odpovědět s citátem

Zdarec pánové..začínám objem a potřebuju tipy na snídani , když mám trénink silový hned ráno..Cca v7h vstanu a v 9h začínám trénink..a ted potřebuju vědět co sežrat abych tělo nakopl po nočním spánku , zásobil ho pořádně živinama a připravil tělo na tvrdý trénink a aby to tělo z toho vytěžilo v tréninku pro další růst..díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co arzenál doplňků v řádů tisíců, jak je tvým zvykem... máš?
Když už teda užíváš snad vše z nabídky doplňků výživy, čekal bych že tvé znalosti z oblasti výživy budou úplně jinde...
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim, že nic. Tím nic nemyslím, že nemáš snídat, ale že neexistuje žádná univerzální snídaně, která by ti dododal ihned sílu, protože pokud se nepletu tělo si bere energii na trénink z toho co si snědl cca 24 hodin předem.
Takže bych to viděl na klasiku - vejce s pečivem, vločky s proteinem,.. prostě něco po čem Ti nebude blbě a těžko.
JrElda

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

Když už teda užíváš snad vše z nabídky doplňků výživy, čekal bych že tvé znalosti z oblasti výživy budou úplně jinde...

Kdo říkal, že užívám vše z nabídky extrifitu? To že na fotce toho bylo hodně, tak neznamená, že třeba hell gel, enox atd se mi osvědčil a uživám doted,,pravý opak.. Mám to tak, že jsem začal cvičit na začátku tohoto roku pořádně bez nějakých alkoholických přestávek atd a držím se a snažím se..většin času jsem jel dietu ,, kdy jsem shodil přes 20kg tuku a ted najíždím na objem , který chci dodržovat pořádně a objem jsem nikdy jako ta neměl..doted v dietě jsem vstanul, dal si vitamíny
,bcaa a hned na trenink a kardio ale ted se mi to v objemu mění a nevím jestli se mám nadupat třeba jen proteinem ráno a pak na trenink, nebo jak bude tělo reagovat na maso,vejce atd cca 90min před treninkem..jestli z toho bude těžit a jaké sacharidy jsou nejhodnějšíí..problémy nemám že bych se měl při zvednutí 100kg se vyblut po vydatné snídani, tak se ptám co je neideálnější... mimochodem z toho arzenálu užívám jen BCAA Instant, vit C, V52 a proteiny WPC80, LOng80,Hydro).
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:11 pm    Předmět: Re: Objem-snídaně-ranní trénink Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Zdarec pánové..začínám objem a potřebuju tipy na snídani , když mám trénink silový hned ráno..Cca v7h vstanu a v 9h začínám trénink..a ted potřebuju vědět co sežrat abych tělo nakopl po nočním spánku , zásobil ho pořádně živinama a připravil tělo na tvrdý trénink a aby to tělo z toho vytěžilo v tréninku pro další růst..díky

Nic neřeš. Kvalitní Hydra + jakékoliv vločky .
Nebo čistá vločkahydro kaše . Je tisíce způsobů .
Objem není jenom o snídani ale o celkovém tvojem přístupu
Během celého dne .
JrElda

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Myslim, že nic. Tím nic nemyslím, že nemáš snídat, ale že neexistuje žádná univerzální snídaně, která by ti dododal ihned sílu, protože pokud se nepletu tělo si bere energii na trénink z toho co si snědl cca 24 hodin předem.
Takže bych to viděl na klasiku - vejce s pečivem, vločky s proteinem,.. prostě něco po čem Ti nebude blbě a těžko.

Může být vločky,mléko a zamíchat odměrku hydra abych trochu nakrmil svaly po noci? Jinak díky za tip
JrElda

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:13 pm    Předmět: Re: Objem-snídaně-ranní trénink Odpovědět s citátem

Mates-daoc napsal:
JrElda napsal:

Nic neřeš. Kvalitní Hydra + jakékoliv vločky .
Nebo čistá vločkahydro kaše . Je tisíce způsobů .
Objem není jenom o snídani ale o celkovém tvojem přístupu
Během celého dne .

To jsem potřeboval vědět..vločky+hydro..díky moc.
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hydro s mlékem asi ne, dal bych ho s vodou. Pokud se nepletu, tak hydro je rychlej protein, to ho tim mlékem "zabiješ".
JrElda

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Hydro s mlékem asi ne, dal bych ho s vodou. Pokud se nepletu, tak hydro je rychlej protein, to ho tim mlékem "zabiješ".

A tak jsem se těšil, že skončí dieta a budu se nalévat mlékem a zase nic no Protože já miluju hydro po ránu.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mám dny, kdy chodím trénovat od 9. Vstávám a snídám už ale v 6, aby mi pak při tréninku nebylo těžko, snídaně na sedmou byla už pozdě... Hezký tipy na snídani v objemu jsou v knize Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z.
JrElda

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Taky mám dny, kdy chodím trénovat od 9. Vstávám a snídám už ale v 6, aby mi pak při tréninku nebylo těžko, snídaně na sedmou byla už pozdě... Hezký tipy na snídani v objemu jsou v knize Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z.

Tu publikaci mám , tak mrknu. No já právě chodívám do fitka na 6h ráno, jenže začíná zimní sezona a majitel fitka si chce asi pospat, takže na zimu vždy otevíra později ale zas má otevřený dýl,což mě je k ho.vnu
Spam

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Spam napsal:

Kdo říkal, že užívám vše z nabídky extrifitu? To že na fotce toho bylo hodně, tak neznamená, že třeba hell gel, enox atd se mi osvědčil a uživám doted,,pravý opak.. Mám to tak, že jsem začal cvičit na začátku tohoto roku pořádně bez nějakých alkoholických přestávek atd a držím se a snažím se..většin času jsem jel dietu ,, kdy jsem shodil přes 20kg tuku a ted najíždím na objem , který chci dodržovat pořádně a objem jsem nikdy jako ta neměl..doted v dietě jsem vstanul, dal si vitamíny
,bcaa a hned na trenink a kardio ale ted se mi to v objemu mění a nevím jestli se mám nadupat třeba jen proteinem ráno a pak na trenink, nebo jak bude tělo reagovat na maso,vejce atd cca 90min před treninkem..jestli z toho bude těžit a jaké sacharidy jsou nejhodnějšíí..problémy nemám že bych se měl při zvednutí 100kg se vyblut po vydatné snídani, tak se ptám co je neideálnější... mimochodem z toho arzenálu užívám jen BCAA Instant, vit C, V52 a proteiny WPC80, LOng80,Hydro).

A kdo tu říká že užíváš vše z nabídky Extrifitu?
Já si prostě stejně budu stát za svým... když víš jak, kdy a proč užívat věci jako hell gel, enox atd... v životě by mě nenapadla otázka ve stylu jakou si dát snídani když jsem v objemu. Ono už celkově to nedává smysl. Si běž klidně na lačno cvičit. Tady jde o celkový denní příjem a při cvičení na lačno o příjem z předešlého dne, ale to bys měl vědět...
JrElda

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam:

Nejsem dokonalý a zjevně se snažím stále pobírat zkušenosti a informace Vás zkušenějších a proto když nevím, tak se zeptám proč tohle jo a proč tohle ne. Každý nějak začínal a proto využívám tohle forum. Takže si mě měj dál za trotla co neví nic o stravě Mě jen zajímalo, co druzí v objemu do sebe hážou když jdou cvičit hned z rána a odpovědi jsem se dočkal.

LOCK
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

proč se stále chováš jak kretén? Sorry ale už je to moc. Nejsi vtipný.
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá říjen 11, 2013 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JrElda napsal:
Spam:

Nejsem dokonalý a zjevně se snažím stále pobírat zkušenosti a informace Vás zkušenějších a proto když nevím, tak se zeptám proč tohle jo a proč tohle ne. Každý nějak začínal a proto využívám tohle forum. Takže si mě měj dál za trotla co neví nic o stravě Mě jen zajímalo, co druzí v objemu do sebe hážou když jdou cvičit hned z rána a odpovědi jsem se dočkal.

LOCK

Pokud chceš z těla vytěžit maximum . Tak Trenink ráno
Na lačno jen bcaa nebo aminy .Tak je bomba .zapomeň
Na rychlé cukry .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Objem-snídaně-ranní trénink Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: