|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JrElda

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 5:25 pm Předmět: Objem-snídaně-ranní trénink |
|
|
Zdarec pánové..začínám objem a potřebuju tipy na snídani , když mám trénink silový hned ráno..Cca v7h vstanu a v 9h začínám trénink..a ted potřebuju vědět co sežrat abych tělo nakopl po nočním spánku , zásobil ho pořádně živinama a připravil tělo na tvrdý trénink a aby to tělo z toho vytěžilo v tréninku pro další růst..díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
Myslim, že nic. Tím nic nemyslím, že nemáš snídat, ale že neexistuje žádná univerzální snídaně, která by ti dododal ihned sílu, protože pokud se nepletu tělo si bere energii na trénink z toho co si snědl cca 24 hodin předem.
Takže bych to viděl na klasiku - vejce s pečivem, vločky s proteinem,.. prostě něco po čem Ti nebude blbě a těžko. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: |
A co arzenál doplňků v řádů tisíců, jak je tvým zvykem... máš?
Když už teda užíváš snad vše z nabídky doplňků výživy, čekal bych že tvé znalosti z oblasti výživy budou úplně jinde... |
Kdo říkal, že užívám vše z nabídky extrifitu? To že na fotce toho bylo hodně, tak neznamená, že třeba hell gel, enox atd se mi osvědčil a uživám doted,,pravý opak.. Mám to tak, že jsem začal cvičit na začátku tohoto roku pořádně bez nějakých alkoholických přestávek atd a držím se a snažím se..většin času jsem jel dietu ,, kdy jsem shodil přes 20kg tuku a ted najíždím na objem , který chci dodržovat pořádně a objem jsem nikdy jako ta neměl..doted v dietě jsem vstanul, dal si vitamíny,bcaa a hned na trenink a kardio ale ted se mi to v objemu mění a nevím jestli se mám nadupat třeba jen proteinem ráno a pak na trenink, nebo jak bude tělo reagovat na maso,vejce atd cca 90min před treninkem..jestli z toho bude těžit a jaké sacharidy jsou nejhodnějšíí..problémy nemám že bych se měl při zvednutí 100kg se vyblut po vydatné snídani, tak se ptám co je neideálnější... mimochodem z toho arzenálu užívám jen BCAA Instant, vit C, V52 a proteiny WPC80, LOng80,Hydro).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:11 pm Předmět: Re: Objem-snídaně-ranní trénink |
|
|
| JrElda napsal: | | Zdarec pánové..začínám objem a potřebuju tipy na snídani , když mám trénink silový hned ráno..Cca v7h vstanu a v 9h začínám trénink..a ted potřebuju vědět co sežrat abych tělo nakopl po nočním spánku , zásobil ho pořádně živinama a připravil tělo na tvrdý trénink a aby to tělo z toho vytěžilo v tréninku pro další růst..díky |
Nic neřeš. Kvalitní Hydra + jakékoliv vločky .
Nebo čistá vločkahydro kaše . Je tisíce způsobů .
Objem není jenom o snídani ale o celkovém tvojem přístupu
Během celého dne .
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:12 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Myslim, že nic. Tím nic nemyslím, že nemáš snídat, ale že neexistuje žádná univerzální snídaně, která by ti dododal ihned sílu, protože pokud se nepletu tělo si bere energii na trénink z toho co si snědl cca 24 hodin předem.
Takže bych to viděl na klasiku - vejce s pečivem, vločky s proteinem,.. prostě něco po čem Ti nebude blbě a těžko. |
Může být vločky,mléko a zamíchat odměrku hydra abych trochu nakrmil svaly po noci? Jinak díky za tip
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:13 pm Předmět: Re: Objem-snídaně-ranní trénink |
|
|
| Mates-daoc napsal: | | JrElda napsal: | | Zdarec pánové..začínám objem a potřebuju tipy na snídani , když mám trénink silový hned ráno..Cca v7h vstanu a v 9h začínám trénink..a ted potřebuju vědět co sežrat abych tělo nakopl po nočním spánku , zásobil ho pořádně živinama a připravil tělo na tvrdý trénink a aby to tělo z toho vytěžilo v tréninku pro další růst..díky |
Nic neřeš. Kvalitní Hydra + jakékoliv vločky .
Nebo čistá vločkahydro kaše . Je tisíce způsobů .
Objem není jenom o snídani ale o celkovém tvojem přístupu
Během celého dne . |
To jsem potřeboval vědět..vločky+hydro..díky moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:14 pm Předmět: |
|
|
Hydro s mlékem asi ne, dal bych ho s vodou. Pokud se nepletu, tak hydro je rychlej protein, to ho tim mlékem "zabiješ". _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:15 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Hydro s mlékem asi ne, dal bych ho s vodou. Pokud se nepletu, tak hydro je rychlej protein, to ho tim mlékem "zabiješ". |
A tak jsem se těšil, že skončí dieta a budu se nalévat mlékem a zase nic no Protože já miluju hydro po ránu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
Taky mám dny, kdy chodím trénovat od 9. Vstávám a snídám už ale v 6, aby mi pak při tréninku nebylo těžko, snídaně na sedmou byla už pozdě... Hezký tipy na snídani v objemu jsou v knize Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Taky mám dny, kdy chodím trénovat od 9. Vstávám a snídám už ale v 6, aby mi pak při tréninku nebylo těžko, snídaně na sedmou byla už pozdě... Hezký tipy na snídani v objemu jsou v knize Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z. |
Tu publikaci mám , tak mrknu. No já právě chodívám do fitka na 6h ráno, jenže začíná zimní sezona a majitel fitka si chce asi pospat, takže na zimu vždy otevíra později ale zas má otevřený dýl,což mě je k ho.vnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | | Spam napsal: |
Když už teda užíváš snad vše z nabídky doplňků výživy, čekal bych že tvé znalosti z oblasti výživy budou úplně jinde... |
Kdo říkal, že užívám vše z nabídky extrifitu? To že na fotce toho bylo hodně, tak neznamená, že třeba hell gel, enox atd se mi osvědčil a uživám doted,,pravý opak.. Mám to tak, že jsem začal cvičit na začátku tohoto roku pořádně bez nějakých alkoholických přestávek atd a držím se a snažím se..většin času jsem jel dietu ,, kdy jsem shodil přes 20kg tuku a ted najíždím na objem , který chci dodržovat pořádně a objem jsem nikdy jako ta neměl..doted v dietě jsem vstanul, dal si vitamíny,bcaa a hned na trenink a kardio ale ted se mi to v objemu mění a nevím jestli se mám nadupat třeba jen proteinem ráno a pak na trenink, nebo jak bude tělo reagovat na maso,vejce atd cca 90min před treninkem..jestli z toho bude těžit a jaké sacharidy jsou nejhodnějšíí..problémy nemám že bych se měl při zvednutí 100kg se vyblut po vydatné snídani, tak se ptám co je neideálnější... mimochodem z toho arzenálu užívám jen BCAA Instant, vit C, V52 a proteiny WPC80, LOng80,Hydro). |
A kdo tu říká že užíváš vše z nabídky Extrifitu?
Já si prostě stejně budu stát za svým... když víš jak, kdy a proč užívat věci jako hell gel, enox atd... v životě by mě nenapadla otázka ve stylu jakou si dát snídani když jsem v objemu. Ono už celkově to nedává smysl. Si běž klidně na lačno cvičit. Tady jde o celkový denní příjem a při cvičení na lačno o příjem z předešlého dne, ale to bys měl vědět... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:25 pm Předmět: |
|
|
Spam:
Nejsem dokonalý a zjevně se snažím stále pobírat zkušenosti a informace Vás zkušenějších a proto když nevím, tak se zeptám proč tohle jo a proč tohle ne. Každý nějak začínal a proto využívám tohle forum. Takže si mě měj dál za trotla co neví nic o stravě  Mě jen zajímalo, co druzí v objemu do sebe hážou když jdou cvičit hned z rána a odpovědi jsem se dočkal.
LOCK
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: |
proč se stále chováš jak kretén? Sorry ale už je to moc. Nejsi vtipný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | Spam:
Nejsem dokonalý a zjevně se snažím stále pobírat zkušenosti a informace Vás zkušenějších a proto když nevím, tak se zeptám proč tohle jo a proč tohle ne. Každý nějak začínal a proto využívám tohle forum. Takže si mě měj dál za trotla co neví nic o stravě Mě jen zajímalo, co druzí v objemu do sebe hážou když jdou cvičit hned z rána a odpovědi jsem se dočkal.
LOCK |
Pokud chceš z těla vytěžit maximum . Tak Trenink ráno
Na lačno jen bcaa nebo aminy .Tak je bomba .zapomeň
Na rychlé cukry .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|