|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JrElda

|
Zaslal: pá říjen 11, 2013 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: |
Tu publikaci mám , tak mrknu. No já právě chodívám do fitka na 6h ráno, jenže začíná zimní sezona a majitel fitka si chce asi pospat, takže na zimu vždy otevíra později ale zas má otevřený dýl,což mě je k ho.vnu
Asi zimní spánek Taky záleží, kolik mu chodí lidí v tý době. Jinak si myslím že protein a vločky jsou docela dobrá snídaně, případně se to dá upravit, třeba ty palačinky z ovesných vloček jsou parádní, pokud Ti nedělá ráno problém to připravit. |
Ráno dělám většinou 6vajec ,2hrsti vloček a nasypu tam lískové ořechy,mandle, slunečnicové semínka atd, ochutím to proteinem nebo jen skořicí a prcnu to na pánev a luxus snídaně..někdy si smíchám čoko protein s tvarohem a namažu to na tu placku
Mi připadá, že v zimě má málo lidí na fitness a jezdí většinou lidi jen na kurty,florball atd, když venku už je kosa..jenže já rád brzo posiluju..čím později ,tím pro mě hůř
|
|
| nahoru |
|
 |
Marr

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 7:20 am Předmět: |
|
|
100g vloček, zaleju mlékem 200ml cca, hrst sušených brusinek nebo rozinek, 3 vejce 2 krajíce celozrného chleba. Snídaně 7:30 trénink 9:00. Někdy cítím, že to půjde ven, asi by to chtělo dříve snídat.
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: so říjen 12, 2013 7:29 am Předmět: |
|
|
| Marr napsal: | | 100g vloček, zaleju mlékem 200ml cca, hrst sušených brusinek nebo rozinek, 3 vejce 2 krajíce celozrného chleba. Snídaně 7:30 trénink 9:00. Někdy cítím, že to půjde ven, asi by to chtělo dříve snídat. |
Požral jsem ted ráno v7,30h 100g vloček, 2dcl vody s hydro instantem..uvidíme jestli se v 9h ve fitku dobluju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|