Chytré drogy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Chytré drogy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Chytré drogy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bajkonur

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuchis napsal:
Ritalin.Ale po jedne zkušenosti už nikdy vic.

Ritalin není chytrá droga a ty taky asi moc ne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mannik

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja tu mam Lecithin od Natures&Bounty, Gynkgo od GS, dostal jsem v lekarne i Tanakan, ktery je v podstate Gynkgo bilobae.
A jsem snad cim dal tim blbejsi, dost zapominam, spatne se soustredim, jsem roztekany, mam spatnou koncentraci jak na vyklad, tak na psane slovo.
Po Gynkgo a Tanakanu se to snad jeste zhorsilo- bral jsem je par tydnu a samozrejme kazdy zvlast. Ale pocity jsem mel vselijake- jen ne dobre.
Lecithin je lehci forma, necitim zhorseni ale zadny zazrak take ne. Pravda, ze jsem uzival 1 tbl denne.
Jednu dobu jsem do sebe tlacil B-komplex forte, a ten ucinek opravdu pocituji. Neni to teda zadna extra nakopavka, ale jisty pocit uklidneni a lepsiho metabolismu tam je.
A pry jediny dobry B-komplex je od Zentivy. A jeste pozor na B1 Thiamin obsazeny v B komplexu-pripadne jako samostatny lek. Jeho vyssi davky vedou k podrazdenosti ( vyzkouseno na vlastnim tele).
Ted si obcas vezmu b-komplex a zacnu zase lecitinem.
Asi mesic jsem zkousel 1 kafe denne, ucinek byl spis take uklidnujici nezli nejake nakopnuti.
Hlavne bych potreboval neco na tu hlavu, pamet + klid+ koncentraci, podrazdenost...
Je treba rici, ze malo spim a po probuzeni se necitim odpocinuty a vyspaly :- (

Akorat se divim, kolik ho do sebe cpete. Jak na B komplex, tak B komplex forte je max. uzivani 1 tableta denne.

Naposledy upravil mannik dne so říjen 12, 2013 6:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Kuchis

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bajkonur: a ty jsi idiot který ví hovno a přesto sem píšeš nesmysly.
Tak po lopatě...ritalin je metylphenidat a je to stimulant na bázi amfetaminů (podobné jako pervitin akorát slabší).
Používají to lidi před maturou, na vš a podobně.Tohle je forum zaměřené na bodybuilding a tak nevím proč to tady s tebou řeším ale musel jsem reagovat protože tady píšeš sračky.
Když říkáš že to není chytrá droga a že nepodporuje a nemění myšlení tak si zkus jednu dát a uvidíme co se stane.
eschaia

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ritalin se i "fasuje" v AČR na mise :)
Kuchis

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o tom tedy pochybuji protože ritalin se vydává jen na opiátový předpis a mohou ho tuším předepisovat jen dětští psychiatři.není problém sehnat když víš odkud ale rozhodně se to jen tak nikde nefasuje.
časy kdy vojáci za druhé světové fasovali péčko aby utlumili pud sebezáchovy jsou dávno pryč,je rok 2013 a nic takového by neprošlo.
Johnbear

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nojo, dneska už dostávají američtí vojáci jen steroidy. Kde jsou ty časy kdy dostávali péčko, teď už si ho můžou hledat jen na netu zadarmo
eschaia

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuchis: vím o čem mluvím, ale ty zřejmě ne. Ritalin se fasuje na misi (jako součást IBV vz.99), pokud máš někoho kdo byl třeba v afgoši, tak se poptej. Stejně jako se fasuje autoinjektor morphin (opiát), combopen atd.
Nebo si to zkus vygooglit, třeba něco najdeš. Nebo myslíš, že to funguje, tak, že když ti IED odpálí nohu, tak si nějdřív skočíš pro recept?

EDIT: zdroj: http://www.pmfhk.cz/BATLS1/PRVNI_POMOC/PPP_2012.pdf
strana 77. Dokonce 30tablet.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Chytré drogy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: