Martule - udržovačka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Martule - udržovačka  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Martule - udržovačka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ajo, jsem si nevšiml, že tam máš i LP

No jdu zrovna zítra, pak ve středu a pak ještě v pátek... zejtra a ve středu to vidím že tam budu cca od pěti a v pátek asi nějak od dřív :)) .... celkem rád bych tě viděl po dlouhý době (a drejprda taky :D )... jenže ty mě z dálky zase nepoznáš a drejprd zas jak naschvál bude tenhle tejden určitě chodit už od sedmi na otvíračku
Martule

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Ajo, jsem si nevšiml, že tam máš i LP

No jdu zrovna zítra, pak ve středu a pak ještě v pátek... zejtra a ve středu to vidím že tam budu cca od pěti a v pátek asi nějak od dřív :)) .... celkem rád bych tě viděl po dlouhý době (a drejprda taky :D )... jenže ty mě z dálky zase nepoznáš a drejprd zas jak naschvál bude tenhle tejden určitě chodit už od sedmi na otvíračku

no zitra by sme se tam teoreticky potkat mohli, du na ramena kolem 6te hadam, takze jou, esi dojdes..a mas pravdu,slepa su stale (mozna i o fous vic) tak uvidime, jestli nam stesti bude prat rada te uvidim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martule

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.10.2013 ZADA

veslovačka coby warm up par minutek

PREDUNAVA - STAHOVANI HK PROVAZY
4x20x12kg

STAHOVANI HK NA PRSA SIROKYM UCHOPEM
1x20x15kg zahrivaci
1x15x20kg
1x12x25kg
1x10x30kg
1x8x35kg
1x8x40kg
1x6x45kg + 6x25kg

-sakra nejaka ukrutna sila sem na to kukala jak na ufona

PRITAHY SPODNI HLADKY PODHMATEM NA UZKO
1x15x15kg
1x12x20kg
1x12x25kg
1x12x25kg

STAHOVANI HK PODHMATEM NA UZKO
1x15x20kg
3x15x25kg

STŽAHOVANI PROTISMEREK OBOURUC VE VISU
4x7+7x10-12kg

-total shit,zklamalo..sem mela pocit,jak kdybych tam nic nedelala....sem misto toho pak z vycitku svedomi sla dat dalsi cvik

STAHOVANI HK JEDNORUCNE - SED BOKEM (jakoze na laty)
4x2x10x5kg

-a to už hrálo dobře

a ted zlaty hreb odpoledne

MRTVOLA MRTVOLNÁ aneb troska osobních rekordů
1x6x50kg
1x6x60kg
1x5x70kg
1x4x70kg
1x3x90kg
3x2x90kg

- nesežrala sem ani pulku prasete,ani Drejpra sama sem docela cumela, protoze den pred tim nohy, po nemoci su takova vytrapena....jo,podotýkám, že bez trhaček ci háků, opasek sem sice mela, ale svuj vlastni sem si zapomnela doma, tak sem mela pozicany erar, na kterym bych este par direcek navic fakt snesla..takze useless..

BRIŠISKO
4x20,15,12,10 sedlehy hnaty hore zaprene
3x10 zdvih noh ve visu proply
3x10x12kg pofi stroj na spodni břicho

CO TO SAKRA BYLO DNESKA??

Naposledy upravil Martule dne ne říjen 13, 2013 9:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
1x3x90kg
3x2x90kg

Mam pry na foru potvrdit, ze to fakt dala a ze si nevymysli (nekolikrat mne o to zadala ) Tak asi jo no...

Naposledy upravil Draper dne ne říjen 13, 2013 9:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Martule

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
1x3x90kg
3x2x90kg

Mam pry na foru potvrdit, ze to fakt dala a ze si nevymysli Tak asi jo no...

haha,stovečku ale zkoušet nebudu...by mi prasklo v zadech a bylo by po srandě
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pacienti před smrtí se taky prý cítí najednou strašně zdravě a plní síli... tak zpozorni, pokud ty rekordy budou najednou padat všude.
Martule

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Pacienti před smrtí se taky prý cítí najednou strašně zdravě a plní síli... tak zpozorni, pokud ty rekordy budou najednou padat všude.

když já to normálně radši nezkouším..na to se mám eště pořád moc ráda...tohle byla taková náhoda...by to šlo i víc, ale nechcu se zkriplařit pro pár vteřin srandy to s radostí přenechám jinejm odborníkům

btw... smrt je vážně to poslední,co by mě trápilo
Martule

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.10.2013 VOLNO NEVOLNO - RAMENA,KARDIO

-low carb..sem necekala zadny gala vykony..navic su nakasu rozbita po nohach a zadech,všecko mě ukrutně moc bolí,si připadám jak nejakej mrzák starej ..aj v praci na kresilku,kdyz sem si valela sve drahocene pozadi, me vsecko ukrutne bolelo =oD

TLAKY S JC
10x10kg
8x12kg
6x15kg
4x15kg
6x10kg
4x10kg

mizeeeerneeee,cekala sem teda vic no..ale kazdej den neni posviceni..malo cukru,malo sily...

UPAZOVANI V PREDKLONU OBOURUC
3x2x8x5kg
2x2x15x3kg

PREDPAŽOVÁNÍ S KOTOUČEM
3x8x10kg
2x12x5kg

-ja nevim,tentokrat mi ten cvik tak nesedl jak jindy..jako jo,ale ne..:D

UPAZOVANI S JC
1x8x5kg + 1x12x2kg
1x8x5kg + 1x12x2kg
1x6x5kg + 1x10x2kg
1x4x5kg + 1x10x2kg

au aaaaau

ROTOPED 25MIN ...tentokrat nevadilo,ale nudilo lehce
Poman

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si rotoped užil, hodinku jsem kokal holkám z Pole dance na zadek:)

BTW. Ty rekorde někde mám video kde dáváš na mrtvolu metrák myslim... a v Bigu né v tý zavšivený dířě:D
Martule

PříspěvekZaslal: po říjen 14, 2013 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Já si rotoped užil, hodinku jsem kokal holkám z Pole dance na zadek:)

BTW. Ty rekorde někde mám video kde dáváš na mrtvolu metrák myslim... a v Bigu né v tý zavšivený dířě:D

ty joudo,metrak sem nikdy nedala..max 90 ..a to byla jedna serka celkem takova nejista...tohle byla jina liga

EDIT: btw mne ta zavsivena dira bere mnohem vic nez ty zadky na poledance..dneska slusny dva kousky sem zahlidla
Martule

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.10.2013 VOLNO

16.10.2013 TELOCVINA ALIAS BLBNUTI S PRATELI

5x zahrivaci kolecko
-10xtric kliky mezi lavickama
-10x zdvihy noh ve visu na zebrinach
-10x klik
-ruckovani po naklonenym zebriku

3xsuicide running

shbyby prevazne podhmat,neco malo i nadhmat + dalsi volovinky na hrazde cca 30 kousku
tric. kliky + 80
obyc kliky + 30
sedlehy 3x50,30,20,20

pul hodinky mlaceni do pytle, splh na lane a ja nevim co za blbiny..just for fun

17.10.2013 volno
Martule

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.10.2013 BICEPS,TRICEPS alias home workout u Dextra

BICEPS:

BICEPSOVY ZDVIH
2x2x10x10kg
1x2x10x8kg
1x2x10x6kg

BICEPSOVY ZDVIH SE ZAPRENIM O KOLENO
1x2x10x6kg
2x2x8x6kg
1x2x6x8kg
1x2x5x10kg

KLADIVOVY ZDVIH
2X12X6kg
3X2X10kg

TRICEPS:

EXTENZE S JC
5X15X10kg

EXTENZE S JC V PREDKLONU
2x2x12x4kg
1x2x10x4kg
1x2x8x4kg

TRICEPSOVE KLIKY
3X20Xbw

běh: 15 min (prvních a zřejmě i posledních na hodně dlouho )
Martule

PříspěvekZaslal: so říjen 19, 2013 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19.10.2013 NOHY

silna unava, silene zniceny spodni zada z minulyho tydne..nemelo smysl tam nakladat buhvi jake dardy..

PŘEDKOPY + VYPADY
4x12x10kg + 4x2x10xbw

DŘEP
1x12x20kg
1x10x40kg
1x8x50kg
1x8x50kg
1x6x50kg

LEGPRESS
4x20x45kg

ABDUKCE,ADUKCE
4x20x20kg + 4x20x15kg

- puvodni plany byly trochu dost jiny..ale nechtela sem ty spodni zada pretezovat jeste vic

hamstrigy prehodim k jinymu treningu

KARDIO - rotoped 30 min
Martule

PříspěvekZaslal: ne říjen 20, 2013 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.10.2013 ZADA + aerobka BIG1 FITNESS

sem puvodne kvuli pretazenejm spodnim zadum nechtela dneska trenovat zada, ale rano sem proste neodolala a sla sem na ne...ten spodek sice trochu pobolival, ale dalo se...chce to trochu tomu dat oddych.. nohy,zada mam stejne odtrenovany tak tyden klidek a doufam,ze se to spravi

STAHOVANI HORNI KLADKY SIRSI UCHOP - predunava
3x15x9kg

STAHOVANI HORNI KLADKY NA PRSA - SIROKY UCHOP
1x15x27kg
1x12x32kg
1x10x36kg
1x8x41kg
1x6x46kg

-odjakziva mi prijde, ze 45kg v blugymu a 45kg v bigu se neda srovnat... v bigu je vsecko na dvojitejch kladkach a na novejch lankach a v bluecku vsecko zarezly a stary takze tenhle "supervysledek" pro me nema hodnotu

..ty zada sem dneska hlavne chtela jet,pac se mi postestilo jit do big onu a uz delsi dobu sem okukovala nautily - obdoba hammer strange masinek - a to zklamani ani neumim popsat ta draha pohybu absolutne neodpovidajici hammrum....mam v bigu celkove pocit,ze ackoliv sou ty lavicky rekneme tak nejak variabilne stavitelny, ten, kdo to konstruoval, proste nepocital s tim, ze tam bude cvicit nekdo, kdo ma metr pětašedesát... vsimla sem si toho nejenom u tech pritahu,ale i u zakopavani,ktery nema stavitelnou tu vzdalenost mezi kolenama a tema valcema,co se zapiraj o zadni stranu noh...a horni kladky to samy, ve chvili, kdy chci stahovat kladku podhmatem a mam nastavenou lavicku tak,abych normalne dosahla nohama na zem, tak tu kladku nestahnu tak nizkoi,abych zadovy svaly mela v kotrakci,protoze zavazi se zarazi o tu kladku...toto nechapu a nepochopim..sem nikd ejinde nikdy nevidela tak blbe vyreseny

STAHOVANI HORNI KLADKY PODHMATEM
1x15x20kg
1x12x27kg
1x10x32kg
1x8x36kg
1x6x41kg

PRITAHY OSY V PREDKLONU - PODHMAT
1x15x7kg zahrivaci
1x12x17kg
1x10x27kg
2x10x17kg

- celkem skoda tech spodnich zad.. u te 3 serky sem citila,ze vahove na ty zada by to slo mnohem vic,sila byla, ale ten tlak v tech spodnich..to nebylo dobry, rikala sem si.ze to zbytecne nebudu moc pokouset...takze sem ubrala a spis sem drzela kontrakce a jela pomali a procitene....zadna T osa ani mrtvolky tentokrat radsi..

PRITAHY SPODNI KLADKY NAUTILUS - JEDNORUCNE
1x2x12x9kg
3x2x10x9kg

-super na prociteni..yatesovy pritahy sou sice 100x lepsi, ale tak porad dobry

ROTOPED 30min

a food za odmenu:
Martule

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.10.2013 RAMENA, KARDIO

dneska byl velice zvalstni den..v praci me vsecko s prominutim doslova sralo (ani ne tak lidi,jako technika ).. od rana na co sem sahla,to sem po... rano sem odchazela z domu a brala sem veci do fitka s tim, ze se v praci rozhodnu,jestli pujdu nebo nepujdu.....v odpoledni fazi sem sem se dostala do stadia - na trening jit,ale ti lidi -fuj...absoluten nespolecenska nalada dneska...nakonec fitko zvitezilo..trening me bavil, makala sem slusne,nejak sem to podvedome protahovala bo ani domu se mi nechtelo...proste prace,prace a prace... nekdy uz mi to leze na mozek a tady sem si odpocinula...

po delsi dobe jsem se zase dostala do stadia,ze si do fitka vazne chodim odpocnout a i me to zase dela radost a neni to jen ten zvyk a vcastecne i obava, ze kdyz se na to vy...., tak se vratim zas o kus zpatky...tim padem bych eventuelne rada i upravila jidlo do nejake slusne podoby, aby to zase vypadalo ze i nekddy sahnu na cinku a ne jako rozkydla hromada čehosi...tolik muj myslenkovej pochod,tudiz odted zdrave (zdraveji - ne,ze normalne bych zdrave nejedla,ale mam tezkou slabost na sladky)...jak presne a kolik ceho jim si necham pro sebe, sarkasticke rypani slyset nepotrebuji ..az/esi nekdy v budoucnu opet budu vypadat slusne, zapostuju i nejakou fotku..maybe..

TLAKY S JC
15x10kg
12x12kg
10x12kg
8x12kg
6x12kg
5x12kg

UPAZOVANI S JC VSEDE
8x5kg
8x5kg
8x5kg
12x3kg
12x3kg

PREDPAZOVANI S JC PODHMATEM
2x8x5kg
2x8x5kg
2x8x5kg
2x8x5kg
2x8x5kg

UPAZOVANI V PREDKLONU
12x5kg
10x5kg
10x5kg
8x5kg
12x3kg
12x3kg
12x3kg

KRCENI RAMEN
5x12x7kg

UPAZOVANI V PREDKLONU ZAPER O LAVICKU - JEDNORUCNE
2x8x5kg
2x8x5kg
2x12x2kg
2x12x25

15MIN kardio

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Martule - udržovačka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: