Zaslal: so říjen 12, 2013 2:11 pm Předmět: Co jo a co ne ve vlnách
Zdary,
občas mě napadne co bych mohl a co zase nemohl jíst v sach. vlnách, tak jsem založil tenhle topic s tím, že když mě něco napadne, tak bych se zde zeptal.
A hned bych se chtěl zeptat, jak je to s banánem, vím že cukry by se ve vlnách něměli, ale napadá mě, když to bude jídlo po tréninku, jestli to nebude vadit?
A pak taky jak je to s celozrnnou pšeničnou moukou? Dost rád si peču houstičky nebo chleba, právě z téhle mouky.
Nevím jaké máš vlny napsané ale já ve vlnách mám:
sachry: rýže/brambory/vločky/racia
bílkoviny:wpc 80/hovězí/kuřecí/ryba
ostatní:semínka (konopné, lněné), zelenina (rajče, paprika, salát, okurka) a cibuli si dávám pod hovězí do papiňáku.
proč po treningu sachry v dietě proboha?dej tam nějakej protein (nejlíp hydro) + glutamin + koňský dávky bcaa.
Nic jinýho než tohle prostě nežeru ve vlnách, jakej banán?jaký houstičky?
Držíš dietu snad ne?ty voe..já bych ti dal houstičky a banány..
EDIT: samozřejmě to ber jako můj názor, nemusíš se tím řídit a jak sem již psal, nevím co přesně má za vlny.
Deadlifte, já jsem teď zahrabaný do Garyho Taubse a jeho názorů. Mohl by ses o tom GI rozepsat? Když tak tady jsou odkazy na jeho přednášku, jestli máš čas a náladu, je to moc zajímavé. Zrovna čtu jeho knížku "Why do we get fat"
To je nadýl a rozhodně bez významu k tomuto topicu. To je jako chtít řídit formuli a nemít za sebou ani autoškolu. Prostě zbytečné. Pokud budu mít chvilku-něco sepíšu.
@deadlift - to je myšlený na mojí otázku? nebo všeobecně
Celozrnný těstoviny mají GI 40 vs Basmati rýže 50 a v dietě by měli být hlavně potraviny s nízkým gi nebo se pletu?
Ale joo, dobře, tak mě potom řekni význam Racio chlebíků, které mají GI kolem 80
Tak význam racio chlebíků ti neřeknu jelikož mě fakt nechutnají..Nezlob se na mě.Ale nesežral jsem šalamaunovo hovno a tak si necham rád poradit.
Podařilo se mě zhubnout z 130 na 99 kilo a teď jsem za rok cíleně nabral na 111 a chtěl bych to co nejlépe schodit na 100.Proto zase nasazený vlny. jelikož jsem to chtel co nejefektivnější tak jsem se v tom začal šťourat.
Jsem tady už nějaký pátek registrovaný , ale opravdu se zeptat je skoro o strach že z tebe hned někdo udělá debila :- ( což po zeptání hned udělají.
Mám tedy dotaz jak je to s tím GI nebo neníto důležitý? někde píšou že jo někde že ne. co já vím o když ve vlnach to je šumák proto je tu tohle forum.Klidně mě pošlete odkaz na článek, přečtu si ho.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru