Sacharidové vlny - Chybějící teorie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidové vlny - Chybějící teorie  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidové vlny - Chybějící teorie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jari

PříspěvekZaslal: st říjen 16, 2013 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já už končim, nejlepší je nevážit to a najíst se v McDonaldu, tam to máš vždy přesně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st říjen 16, 2013 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
já už končim, nejlepší je nevážit to a najíst se v McDonaldu, tam to máš vždy přesně

ja to bral ze kdyz vim, ze mam na den 2 kila masa, tak uz neni uplne nejnutnejsi, mit uplne na gram stejne porce, dulezitejsi je podle me suma za den
jari

PříspěvekZaslal: st říjen 16, 2013 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
jari napsal:

ja to bral ze kdyz vim, ze mam na den 2 kila masa, tak uz neni uplne nejnutnejsi, mit uplne na gram stejne porce, dulezitejsi je podle me suma za den

Jo, to je jasný
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st říjen 16, 2013 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Peter Ustinov napsal:
jari napsal:

Jo, to je jasný

a jinak se kaju
nikdy jsem nedrzel zadnou redukcni dietu, jenom bodovou na vanoce
co se tyce diet, jsme uplny panic
smik

PříspěvekZaslal: st říjen 16, 2013 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

A PROC SI TO NEZVAZIT TREBA JENOM ZA SYROVA A PAK NAKRAJET NA DESET KOUSKU?

Předpokládám že si viděl flák masa a ten není zrovna pravidelnej, takže to bude vždycky odhad. Dokážu pochopit, že si to takhle někdo udělá.
Netvrdím že si to tak dělám já a ani nemám potřebu mít porci přesně na gram.
Nicméně pro někoho pro koho je to důležité ať už z jakýchkoli důvodů, to může mít smysl.
To je asi tak všechno co jsem k tomu chtěl

Jinak je mi to úplně jedno já si vemu flák masa přiměřené velikosti a ten sním. Tož asi tak.
Houmik

PříspěvekZaslal: st říjen 16, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak koukám, že jsem tu narazil na základní otázku, která nebyla jen mě nejasná.

To Ravenstalker : Něco na tom asi bude. Pravdou je, že jsem teď nasadil BCAA Fairpower 4:1:1 3 tablety před a 4 po + BCAA Instant od extrifitu + glutamin během tréninku a je to o něco lepší, ale jde mi taky hlavně o to srazit tělesný tuk na co nejnižší hodnotu a dát tak prostor pro svaly tak abych se vešel pořád do své váhové kategorie. A ty vlny vypadají jako nejrychlejší způsob.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
swager

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim. Ako je to s arasidami? Mozu sa konzumovat v sach. vlnach? Samozrejme v dnoch ked mam viac sacharidov ked si to mozem dovolit.
Houmik

PříspěvekZaslal: po říjen 21, 2013 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

swager napsal:
Zdravim. Ako je to s arasidami? Mozu sa konzumovat v sach. vlnach? Samozrejme v dnoch ked mam viac sacharidov ked si to mozem dovolit.

O sacharidy v arašídách dle mě ani tolik nejde jako o tuky , který se snažíš srazit na minimum.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sacharidové vlny - Chybějící teorie Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: