Mrtvola vždy 5 a 6. op strašně těžká, dotahy hodně lehký, bench 8op bez leg drive, při stopkách hodně velkej leg drive, ale mám problém, že mi vystřelí prdel, když pořádně zaberu nohama, nějaká rada, jak tomu zabránít?
Konec prasení, od příštího týdne pořádná strava, momentálně to je tak 150-250g bílkovin, 400-700g sacharidů z toho vyjma gaineru 100-300g cukry, 100-150g tuků.
Byl jsem u doktora, koleno dobrý, za 2 týdny by to mělo být už úplně v pořádku, doporučil mi zatím nedřepovat hluboko, ale cvičit legpress a předkopávání.. takže dřepy, oboje dřepy s rezervou a bez pásku, činka mi při fsq pořád padá jak svině, push press PR, ale nic moc.
Nějaký PRka na mrtvole, ještě tam byla nějaká rezerva. Zítra dám ruce, lýtka, břicho a od pondělí začnu 5/3/1 tu novější verzi. Fomin mi rozhodně přidal na síle a to jsem ho nedocvičil a dřepoval jen 1x týdně.
Ahoj,
za nějakou dobu tenhle trénink taky zkusím. Už jsem si k němu předpřipravil tabulku, abych nemusel nic počítat
Pokud bys chtěl, tak je k dispozici tady - http://sdrv.ms/174gImj
Stahování horní double kladky trovazem
25x35
20x40
20x35
Dřepy nechutný s tak krátkejma pauzama, bench mi moc nesedí tímto stylem, první série je nic, druhá už trochu ujde a poslední těžká. U první série shybů bych možná ještě 2-3 dal, ale potom už to šlo těžce po 5ti.
Díky za tabulku Je to celkem záhul ty krátký pauzy, užiješ si. Tlaky jsou těžký jak prase a dřepy strašně vysilující. Něž se pořádně vydýcháš, tak jdeš na další sérii.
Boky jsem dnes nestihl, celý jsem to musel odcvičit i s rozcvičkou za 50 minut, bench byl možná 8x, nějak jsem to nepočítal, ale ještě jedno opáčko bych dal, celou dobu bez pořádnýho leg drive. Dřepy dnes mnohem snažší.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru