Kotouče

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kotouče  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kotouče
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CassidyCZ

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 10:51 am    Předmět: Kotouče Odpovědět s citátem

Zdar chlapi, po pár měsících plánování a šetření jsem se dal tento týden konečně do shánění domácí posilovny a už mám téměř vše. Jediné co chybí je stojan na dřep, více os a více závaží. A závaží je to, co mě nejvíce trápí - mám teď doma jenom necelých 80kg a rád bych to tak minimálně ztrojnásobil. Když si vezmu, že těch cca 150-200kg by mě v obchodě vyšlo na dalších 6-8 000 , napadlo mě, že to přece musí jít i jinak.
Kdekdo na netu prodává posilovny vlastní výroby včetně kotoučů (bohužel vše mám daleko) a tak mě napadlo taky si závaží nechat vyrobit. Akorát se v tom moc nepohybuji, takže bych přivítal radu, po kom se vůbec shánět (po soustružníkovi?) a jestli nevíte někom z Moravskoslezského kraje. Díky moc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mysH

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejsem si jistej, jestli pak 20kg kotouc bude vazit vazne 20kg .. i ty stary grun sport kotouce litaj jak prase - 20kg kotouc vazi od 19,1 do 22,3kg :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslal sem ti PM s mim tipem.
raw

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
nejsem si jistej, jestli pak 20kg kotouc bude vazit vazne 20kg .. i ty stary grun sport kotouce litaj jak prase - 20kg kotouc vazi od 19,1 do 22,3kg :)

Cizo tusim vazil grun sport kotouce ve svem videologu a opravdu meli od 19,3 do 21,2 tusim. Sam trenuji na grunech, ale nikdy sem nejakou nevyvazenost stran nespozoroval tak nevim ( a to u mrtvoly davam dost dvacek na kazdou stranu:D )

ale lezou mi na nervy kecy typu, ze kdo trenuje na grunech tak musi odpocitat tolik a tolik desitek kg, kravina. Trenoval sem s klukem co se pripravoval na ipf raw republiku - na grunech mel 170 bench a na zavodech taktez (dokonce tusim o 0,5kg vic), drep dal 230 a na zavodech taky
keba

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chvíli jsem cvičil na grunech, stará série bez děr na úchop v kotouči a 15kg kotouč měl 12kg, takže podvážené jsou, prý motivační efekt, aby se lidé vraceli do fitka, kde si dávají osobáky
raw

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Chvíli jsem cvičil na grunech, stará série bez děr na úchop v kotouči a 15kg kotouč měl 12kg, takže podvážené jsou, prý motivační efekt, aby se lidé vraceli do fitka, kde si dávají osobáky

15kg kotouc a 12kg? Bud otriskany k nepoznani, nebo ho vyrabel clovek s trojkou v zile. By si nemohli dovolit vyrobit kotouče co maji o 3kg mene.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvicim ve fitku, kde benche jezdim na grunech.
Je znatelny rozdil, kdyz slozite 110kg s 15kg kotoucu nebo z 20kg+25kg na kazde strane - cim vic kotoucu, tim se to zda lehci.
Navic je pak pruser, kdyz vlezete do BOMBA GYMU, EAGLE FITNESS nebo kamkoliv, kde maji soutezni eleiko, ivanko kotouce a zjistite, ze neni 120kg jako 120kg.
A to ani nemluvim o ose, ktera ma u GRUNU s bídou 15kg a je měkká jak žvejkačka.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neříkej mu to, zhroutí se mu svět
CassidyCZ

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, že se držíte tématu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
raw

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:

zas myslis me? uz jednou jsem ti psal, ze pouzivam normalni 20ky osy (ty mekke 15ky tam mame tez) a kotouce jsou u nas v poradku, nemusi byt gruny jako gruny, a jak to ze sem si tim tak jisty? mrkni vys co sem psal a uz si me neber do huby zavistivy kaspare.

jinak muzes mi napsat co si dokazal, ze tady delas v kazdem topicu chytraka a vsem se smejes? Delal si trojboj? Dal si aspon blbych 200 na mrtvolu? Treba se pletu a tve jmeno bude patrit k velkym cinum (o cemz hoodne pochybuji podle tveho vystupovani).
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Furt ještě řeší aspoň kotouče, což je celkem úspěch. Tak buď rád a nestěžuj si

Jinak mi ty kotouče na váhu přijdou všude tak nějak stejné, G nevyjímaje. Osa je jasná, tam je ten rozdíl markantní, ale taky si to nehraje na Eleiko, takže s tím člověk počítá.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
Bajkonur napsal:

zas myslis me? uz jednou jsem ti psal, ze pouzivam normalni 20ky osy (ty mekke 15ky tam mame tez) a kotouce jsou u nas v poradku, nemusi byt gruny jako gruny, a jak to ze sem si tim tak jisty? mrkni vys co sem psal a uz si me neber do huby zavistivy kaspare.

jinak muzes mi napsat co si dokazal, ze tady delas v kazdem topicu chytraka a vsem se smejes? Delal si trojboj? Dal si aspon blbych 200 na mrtvolu? Treba se pletu a tve jmeno bude patrit k velkym cinum (o cemz hoodne pochybuji podle tveho vystupovani).

no, když mi někdo napíše, že japonština se dá lehce pochopit, mám záchvat smíchu. a zrovna tak, když donekonečně přesvědčuješ všechny kolem, že grun kotouče jsou ok. a kdyby ti to napsalo padesát lidí, budeš si mlít pořád dokola svoji.
raw

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
raw napsal:
Bajkonur napsal:

no, když mi někdo napíše, že japonština se dá lehce pochopit, mám záchvat smíchu. a zrovna tak, když donekonečně přesvědčuješ všechny kolem, že grun kotouče jsou ok. a kdyby ti to napsalo padesát lidí, budeš si mlít pořád dokola svoji.

u te japonstiny to neberu, tam sem se tez smal jak sem to cetl... ale umis pochopit ze nejsou kotouce jako kotouce a hne dmusis zhazovat vykon druheho kdyz nevis? Podivej se na videolog od ciza, ma tam zvazene gruny a maji od 19,2 po 21,3. A pokud by muj kamos nedal na soutezi na eleikach 170 raw bench (ktery dal na i na grunech kde trenuji i ja) tak se tu s Tebou o tom nehadam.
coder

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
raw napsal:
Bajkonur napsal:

to ze ty neco nedokazes lehce pochopit neznamena ze kazdej je stejne blbej jako ty

Rychle na stránku:

Přejdi na: